M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M_aTRa_X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

euhuehu eLLerine SAğlık bizzat benim serverimde kontrol edildi Ve onaylandı Bakmak isteyen olursa ko panel e buyrun >>> Gvenlik Modl

Bu Adam harbi matrax :P mück..

Cevap: M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

euhuehu eLLerine SAğlık bizzat benim serverimde kontrol edildi Ve onaylandı Bakmak isteyen olursa ko panel e buyrun >>> Gvenlik Modl

Bu Adam harbi matrax :P mück..

snde indirirsen ii edersin dosyayı :)

sn kapatmıssın ama yinede sorun olabilir..

Acıgı BuLmaN İyİ OLmuS TeşeKKürLeR

konuyu güncel tutarsanız sevinirim serverlere zarar gelmemesi için..

inş serverinize bişi olmadan indirebilmişssinizdir :) ..

Tşkler Paylaşım için

Kurulumdaki Admin Yeri önemlidir giriş yapacagınız zamanki admini belirler..

yani panel adminini...

bunu burda yapamayanlar

db ye girip tb_user tablesindeki strauthority e 5 değerini wermesi gerekir...

istediğiniz bir kullanıcının karsısına..

anasayfa vs. editlemek admin girişiyle olur..

site linkinden anasayfa editlenir..

başka sorusu olan burdan yazsın..

Eline sağlık hö

Eline Sağlık Güzel Panel Kullanyıorum

Durmadan Bozuluyor Panel :S:S 2 kere silip bastan kurdum. Gvenlik Modl Bakabilirsin :S durmadan satır hataları veriyor pc ye res atınca

Son düzenleme:

Eline Sağlık Güzel Panel Kullanyıorum

Durmadan Bozuluyor Panel :S:S 2 kere silip bastan kurdum. Gvenlik Modl Bakabilirsin :S durmadan satır hataları veriyor pc ye res atınca

db ile bağlantısı kesilir se satır hataları vermesi normal..

eğer db yi fln sıfırlarsan kurulumu tekrar yapman gerek.

yorumlar için tşkkurler!

BeyLer Satır hatası bende vermiyor Ama DB yenden kurarsan aynı şekil o kur dosyasını www klosör üne atıcaksın yine kurulumu baştan yapcaksın Sorun 0 Açık 0 ßende kullanıyorum Matrax saolsun,

Matrax Arkadaşım birazda görselliğe önem versen... süper paneller ortaya çıkabilirsin...

teşekkürler genede...

eline sağlık fakat flash tasarım eklentiisi ile süper 1 Panel olabilir bnm fikrim!!!

flash yapmayı düşünmüyorum v9 da görselliğe önem vereceğim az 4 tane tema hö...

v9 dan sonrada bırakacağım panel işlerini xD

flash yapmayı düşünmüyorum v9 da görselliğe önem vereceğim az 4 tane tema hö...

v9 dan sonrada bırakacağım panel işlerini xD

Hadi Len nereye bırakıon Sen bırak ben bırakmıcam seni :rock::rock::rock:

Geri
Üst Alt