M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M_aTRa_X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

ŞUAN bildiğim kadarıyla açıksız ve en güvenli panel budur yanlışsam biri düzeltsin

Bunu görsel şekilde güzel bir panele çevirebilirsen matrax çok makbule geçer bence ve herkez artık senin panele yönelir bu benim fikrim :)

Cevap: M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

Matrax bilmiyorum sorun bendemi ama panelden kayit'a geliyorum bilgileri girip kayıt a bastıqımda hiç birşey olmuyor kayıt başarılı veya başarısz demiyor öyle kalıyor ..

saol kardeşim işime yaradı.

Yorumlar için Teşekkürler..

Matrax bilmiyorum sorun bendemi ama panelden kayit'a geliyorum bilgileri girip kayıt a bastıqımda hiç birşey olmuyor kayıt başarılı veya başarısz demiyor öyle kalıyor ..

Açığı kapatırken ordaki sorunuda kapattım..

sql server yoktu kontrol etme şansım olmadı.. final fix dedik artık baska fix i çıkmıyacak v9 cıkacak son olarak :)

teşekkürler.. güzel olmuş

Kurulumdaki Admin Yeri önemlidir giriş yapacagınız zamanki admini belirler..

yani panel adminini...

bunu burda yapamayanlar

db ye girip tb_user tablesindeki strauthority e 5 değerini wermesi gerekir...

istediğiniz bir kullanıcının karsısına..

anasayfa vs. editlemek admin girişiyle olur..

site linkinden anasayfa editlenir..

başka sorusu olan burdan yazsın..

1 saattir bende giriş yapmaya çalışıyordum..:o:
çok güzel anlatmışsın saol panel süper..:o:
repini verdim.

Son düzenleme:

Saolun beyler...

SaoL Çok Güzel Panel :D

kayıt.php tekrar güvenli bir biçimde düzeltilmiştir v9 un %50 si tamamlanmıştır. v9 yapımına bir süre ara verdim biraz daha fazla panel cıksın diye :) bomba gibi gelecek ama bunu söyliyeyim .. indirenler 10 binden fazla sıfırlanmış indirme linki herkese teşekkürler

teşekkürler..

+++++++++++++++++++++++++

GuzeL paylasım saoL kardesm

yaf matrax şi senin v8 paneli yapamadım bi yardım etsen giriş yapıyorum bi şifre istiyor o ne şifresi cakamadım :D

Teşşekürler :)

yaf matrax şi senin v8 paneli yapamadım bi yardım etsen giriş yapıyorum bi şifre istiyor o ne şifresi cakamadım :D

matrax/ayar.php deki $ayar="";

yerine bir şifre belirlemen lazım oraya o şifreyi girmen lazım

example:

$ayar="vanhelsing";

şifre vanhelsing oldu çaktn :D

------------------------------

v9 da eklenmesini istediğiniz şeyleri bildiriniz şuana kadar yapılanlar

ticket atma / cevaplama

admin paneli / ortak paneli / gm paneli /

kendi belirleyeceğimiz kodlarla cash alma

bütün menü ayarlarını admin panelinden ayarlama

admin panelinden gm paneli & ortak panel yetkilerini sınırlama

ve hatırlayamadığım bir kaç şey :) ama hazırlanması biraz uzun sürecek bu aralar usko ile mesquLm :P

Kardeş Panel Süper Eline Sağlık Ama Clan Ranklarını İyi Okuyamıyormu Yada Çalıştırmıyormu Nekdar Db denediysem Sonuç Aynı İlk Clanı Düzgün Göstermiyor...

Kardeş Panel Süper Eline Sağlık Ama Clan Ranklarını İyi Okuyamıyormu Yada Çalıştırmıyormu Nekdar Db denediysem Sonuç Aynı İlk Clanı Düzgün Göstermiyor...

clandaki oyuncuların np sini toplayarak oraya göre sıralama yapar ilk 5 clan g1 gibi kodlarda clanın pointini değiştirir point okumaz v9 da onuda düzelticez :)

Paylastıgın için eline saglık..

sağol kardes

Geri
Üst Alt