[Makale] SQL 2021 ile Windows 7 Server Kurulumu ! [Resimli Anlatim]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PrancuLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Makale] SQL 2021 ile Windows 7 Server Kurulumu ! [Resimli Anlatim]

yardimci olabilecek kimse yokmu ?

SQL 2021 odbc ayarları farklı. Onun da anlatımını bu konuda resimli olarak anlattım. Resimleri incelersen sorunsuz kuracaksın. Odbc de açılacak girdileride resimden görebilirsin. Ek olarak açılacak birşey var ise onuda açarsın. :)

Bunun haricinda başka sıkıntısı olan var ise yazsınlar. Elimden geldiğince , vakit buldukça yardımcı olurum..

Başka biri ise sitesinden R2 hakkında mesaj yazmış. R2 ise SQL 2021 in çıktıktan sonraki güncel , yeni versionudur. Onuda kullanabilirsiniz..

database map dosyaları ıtemler fln bunları nası yapıcam ben bu resımdekı herseyı yaptım dıyelım sorunsuz olacakmı ıtem dosyalar database mesela mage server yapıcam dıyelım attackları fln nası ayarlıcam bırı bana msn uzerınden yada skype vent gıbı programlar uzerınden yardım edermı ?
[email protected]

windows 7 starterde olurmu?Bide bunları yaptıktan sonra hamachiye gerek var mi?yoksa direk sabit ip mi oluyor?

hatas.png

Paylaşım İçin Teşşekkürler Eyw.da
Bu Hatayı Alıyorum Securty den yeni Login Oluştururken Ne Yaptıysam Olmadı Kurulumu Sorunsuz Yaptığımı Düşünüyorum Resimlerle Birebir Yaptım Herşeyi :S Yardımcı Olursan Sevinirim Şimdiden Teşekkürler [email protected] Yardımını Bekliyorum.?

Son düzenleme:

linkler silinmiş inene kadar *** :S tekraryüklersen seviniirm

40 minutes dakika sonra eklenen:

bilader sen malmısın adam gibi anlatsana ** sadece işimizin yarayacak yerleri kafamızı karıstırıyon bunlar ne işimize yarıcak **

Son düzenleme:

Çok güzel bir paylaşım Ellerine sağlık..
Çok Yaralı..

son aşamada kurulum tamamlanırken bu hatayı alıyorum. nedendir :S
Ekran Alıntısı.JPG

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    74.5 KB · Görüntüleme: 35

hatav.jpg

SQL 2021 i yüklerken böyle bir hata verdi yardımcı olurmusunuz..

Arkadaşım GüzeL Paylaşım Birde Windows 7 Port Açma Gösterseydin Süper Olurdu...!

kardeş bn yükledim ve görev yöneticim ve regedit vs. benzeri şeyler gitti :S şimdi pc format atmam gerekiyo :S linklerde sanırım spyware vardı :S

PrancuLa; Ben 2. defa Server Kuracgım 1. Kurdugum Xp Di 2. cisi win7 olacak Win 7 Yi Tam Yapamıyorm :S Unuttum Server Kurmayı 1,bck sene oLmusTu Bunların HEpsini yAptık Tan SOnra Amdın Olark nasil Giriş Yapiyorduk :)=:):

Kardeş dediğin herşeyi yaptımda server filesleri açarken alttaki hatayı veriyor ayrıca xp modunda açmayıda denedim varmı yardım edecek ?

Belirtilen DSN'de Sürücü ile Uygulama arasında bir mimari uyuşmazlığı var hatası

sql yi kurduktan sonra ayarlarını yaptından sonraki database koyma falan resimleri görünmüo :S:V::V::V::V::V:

SQL Server 2021 e Göre ODBC Ayarları ndan sonrasının fotoları yok hocam yeniler misin...

Odbc resimleri uçmuş hocam, yenilersen memnum olurum :)

silinen resimler yenilenebilirmi lütfen.

Silinen resimler yenilenebilir mi her yere baktım aynı bu şekilde yoksa alıntı mı bu baya kişi yenilenmesini rica etmiş ama

Geri
Üst Alt