[Makale] SQL 2021 ile Windows 7 Server Kurulumu ! [Resimli Anlatim]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PrancuLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Makale] SQL 2021 ile Windows 7 Server Kurulumu ! [Resimli Anlatim]

hatas.png

Paylaşım İçin Teşşekkürler Eyw.da
Bu Hatayı Alıyorum Securty den yeni Login Oluştururken Ne Yaptıysam Olmadı Kurulumu Sorunsuz Yaptığımı Düşünüyorum Resimlerle Birebir Yaptım Herşeyi :S Yardımcı Olursan Sevinirim Şimdiden Teşekkürler [email protected] Yardımını Bekliyorum.?

Aynı hata bendede var kardeşim G.o bende server kurucusuyum server'ım var ama sql 2000 de ayrıca database editörüyüm ama böyle bir hataya suana kadar hiç rastlamadım ilginç birşey konu için eline sağlık topic sahibi kardeşim ama anlatımda bozukluk olsa gerek suana kadar yapılan yorumlarda sadece indirebildiler başka birşey yapamadılar

Aynı hata bendede var kardeşim G.o bende server kurucusuyum server'ım var ama sql 2000 de ayrıca database editörüyüm ama böyle bir hataya suana kadar hiç rastlamadım ilginç birşey konu için eline sağlık topic sahibi kardeşim ama anlatımda bozukluk olsa gerek suana kadar yapılan yorumlarda sadece indirebildiler başka birşey yapamadılar

Kurulumda bir eksiklik yapıyorusunz,bir adımı atladığınız için veya bir seçeneği işaretlemediğinizden dolayı bu hatayı vermekte.
Adımları takip edin lütfen, anlatımda hiçbir problem yok. Odbc ve database oluşturma, query kod girme anlatım linkleri kırıldı, yeni link üstteki mesaja eklenemediğinden dolayı konu içerisinde mesajları takip ederseniz linkleri yenilediğimi göreceksiniz. Şuan a kadar yorum yapanlar sorun yaşayanlar veya kurulumu yapıp teşekkür eden kişilerdir, konunun görüntülenme oranına bakıcak olursak birçok kişi bu konudan yararlanıp teşekkür etmeye üşenen, benim verdiğim bu emeği karşılıksız bırakan kişilerdir. Ben zaten bu konuyu sizlerin yararına olması için açtım fakat sizin bu tarz bir söylemde bulmanız çok üzücü.

Dediğim gibi adımlarda bir eksiklik yapmış olmasılısınız ki bu hata ile karşılaşıyorsunuz, hata veren kısımdaki uygun seçenekleri işaretleyip devam ettirin.

İyi forumlar.

Bana yardımcı olamadın. lütfen birisi yardım etsin. win7 resimleri gözükmüyoru .s [email protected] bunu ekleyip yardımcı olabilcek arkadaş varmı lütfen

Bana yardımcı olamadın. lütfen birisi yardım etsin. win7 resimleri gözükmüyoru .s [email protected] bunu ekleyip yardımcı olabilcek arkadaş varmı lütfen

Konu içerisindeki mesajlarımı takip ederseniz, resimler için link verdiğimi görebilirsiniz.

1. part haric digerleri silinmis linkeri yenilerseniz çok sevinirim :(

LinkleR Kırılmış Yenilermisiniz ?

odbc login / dosya.tc vs de ölmüş yenilenirse seviniriz.

ELLERİNE VE EMEGİNE SAĞLIK KARDEŞ RESİMLER ODBC AYARLARINDAN İTİBAREN AÇILMIYOR ONLARI Bİ KONTROL EDERSEN İYİ OLUR. VE BEN ŞU AN BİR SUNUCU ŞİRKETİ AÇMAK İÇİN BAZI ÇALIŞMALAR YAPIYORUM MAKİNELER FLN HAZIR HERŞEY HAZIR BEKLİYOR ŞU AN 150 YE YAKIN MAKİNEMİZ VAR HEPSİ 8 GB RAM VE 2 GB EKRAN KARTLI MAKİNELER WİNDOWS 7 HEPSİ.KARDES EGER BU YENİ KURACAĞIMIZ ŞİRKETTE ÇALIŞMAK İSTERSEN facebook.com/umutsaritass ekle bir konuşalım ve denemek için ayrı bir bilgisayarda bir kurulum yapalım birlikte...

Odbc kurulumu resimli anlatım rar dosyası
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Database , Login olusturma resimli anlatım rar dosyası
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

hocam bunlarında linki ölmüş.
walla saatlerdir arıyom sinir krizien girdim :D

bu en boyle ** herseyı yapıoruz sonunda b ieksik öle mal gibi kalıyok :)

sana zahmet bunuda hallerdermisin :D

SQL 2021 için db login olusturma odbc ayarları kaldı

bi bana kolay kn_online db lazım :D

Merhaba arkadaşlar,

En kısa süre içerisinde kırık olan dosya.tc linkleri güncelleyeceğim, ana mesajdaki linklerin güncellemesi için yöneticilere mesaj attım, konu metni ve resim adedi fazla olduğu için ben düzenleyemiyorum.

İyi forumlar.

50tb2.png

Böyle Bir Hata Alıyorum Yardım Eder misin Acaba ?
Bu Arada Eline Sağlık.

Buyrun arkadaşlar, yeni link mevcut.

Odbc ayarlari ve Database oluşturma bölümleri için buradan takip edebilirsiniz.
.rar dosyası içerisinde resimli anlatımlar mevcuttur.

Odbc kurulumu resimli anlatım .rar dosyası
http://www.multiupload.nl/YVQTWQPVYX

Database , Login olusturma resimli anlatım .rar dosyası
http://www.multiupload.nl/5CASVX9DPW

Bu kurulum sadece Windows 7 Ultimate 32bit üzerinde denenmiştir ve olumlu sonuç alınmıştır. Bilginize.

50tb2.png

Böyle Bir Hata Alıyorum Yardım Eder misin Acaba ?
Bu Arada Eline Sağlık.

Merhaba,

Kurulumu tekrar baştan " Yönetici olarak çalıştır. " seçeneği ile başlatıp belirtmiş olduğum kurulum aşamalarını takip ederek yapar mısınız.

Farklı bir seçenek seçip kurulum yapmaya çalışıyorsunuz veya " Kullanıcı denetimi " güvenliği ilkesi açıksa eğer bundan kaynaklı bir hata veriyor olabilir. Kullanıcı denetimini kapatıp kurulum aşamalarına devam edin yada kurulum aşamasına her adımı takip ederken çalıştıracağınız programlar/uygulamaları yönetici olarak çalıştırın.

..........................

++++++++++++++++++++++

Sql 2021 de databese ve login olustrmayı anlatan resımlerı yenılermısnız açılmıyor. yada baska bı sıtede varsa bole bı konu yonlendırrmısnız tesekkruler.

linke tıklıyorum error verıyor link kırıkmı ?

Su son attiginiz adim adim resimler gorunmuyor tekrar atarmisiniz lutfen?

Son ODBC Ve Database Linkleride kırılmış Yenileyebilirmisniz.

Şu lİnkİ bİ yenİlesenİz artik error verİyo !

Geri
Üst Alt