Makinamda Kullandığım Fire Drake Skin!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zigmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Makinamda Kullandığım Fire Drake Skin!

Vaybe :D Bu Kadar da Mükemmel Olamazdı :D

Ama Müthiş Bişe Yapmıssın :D

Brabo :)

öcelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum fakat sadece skini benzetip koymak yerine yapıp çalışır hale getirip sonra kullandığım budur deseydin(ki 1299da mümkün deil) daha iyi olabilirdi arkadaşlar ciddiye alıp gerçek sanmışlar paylaşmanı bekliyorlar milleti boşa umutlandırmışsın :D :D

inventoryde sol yere tıklayınca acılır fakat oraya hiç birşey giyilmez giyilmesi icin
db ye bişiler eklenmesi lzm inventoryde 43 tane yer var extra icin bişiler eklenmesi lzm

ho$uma gitti güzel bir is çikartmissin zigmu

Paylaşım Ne Zaman Yaparsın ?

Valkyrie konulan yer inventory ile bitişik halde... Yani inventory açtıgımızda ora da acılıyor.

Üzgünüm jaja ama öğrende gel diyeceğim..... Exe den desteklenmesede yeni sayfaları uifden yapmak mümkün. Yani orda açma tuşu atif. İnanmıyorsan sana bi basit örnek hazırlayıp verebilirim.
O yeni sayfada açılan inv. yerine item gelmesi olayı ise, İnventoryde bıldıgınız o boşlukları Uıf den oraya taşınmış. Sadece görüntü amaçlı. Yani o alınan yer şuan kullanılamaz.

Teşekkürler Çok da zor olmasada emek verilmiş ve güzel olmuş :)

beni oyuna geri döndericek fire drake skin hö

süper olmus ellerin dert görmesin :D

Üzgünüm jaja ama öğrende gel diyeceğim..... Exe den desteklenmesede yeni sayfaları uifden yapmak mümkün. Yani orda açma tuşu atif. İnanmıyorsan sana bi basit örnek hazırlayıp verebilirim.
O yeni sayfada açılan inv. yerine item gelmesi olayı ise, İnventoryde bıldıgınız o boşlukları Uıf den oraya taşınmış. Sadece görüntü amaçlı. Yani o alınan yer şuan kullanılamaz.

Teşekkürler Çok da zor olmasada emek verilmiş ve güzel olmuş :)

tamam hazırlayıp bu konu altında uplarsan sevinirim.. Ayrıca skill barın butonla yatay/dikey yapılmasına ne diyorsun?

Ben hala video ile tanıtılmasından yanayım skin'in..

ayrıca bana öğren de gel gibi saçma sapan tabirler kullanmazsan sevinirim.. konu sahibi karışır benim yorumlarıma.. ben olumsuz eleştri yapma hakkına sahibim ve bu konu sahibini ilgilendirir...

Son düzenleme:

Güzel olmus ama pek inandırıcı gelmedi bana ama yinede burada bizimle paylastıgın icin saol :)

tamam hazırlayıp bu konu altında uplarsan sevinirim.. Ayrıca skill barın butonla yatay/dikey yapılmasına ne diyorsun?

Ben hala video ile tanıtılmasından yanayım skin'in..

ayrıca bana öğren de gel gibi saçma sapan tabirler kullanmazsan sevinirim.. konu sahibi karışır benim yorumlarıma.. ben olumsuz eleştri yapma hakkına sahibim ve bu konu sahibini ilgilendirir...

Skil barın nası yapıldıgını bimiyorum. Ama onu Zigmu buttona yapmış olabilir. Zigmu bu beklerim doğrusu.

Olumsuz cvp wererek konuyu kirletme hakkın yok. Biliormuş gibi görünmeye çalışma. Eğer sorun weya sorunun warsa adama pm ilede sorununu ginderebilirdin.

Hava Atmaktan Başka Birşey Değil Biliyorsun Tamam Ama Bilgini Burda Hava Yapmak Yerine Kazanç (Ticari Yönden) Veya Paylaşsan Daha Yararlı Olur Kanımca..

Yinede Emeğine Sağlık

Skil barın nası yapıldıgını bimiyorum. Ama onu Zigmu buttona yapmış olabilir. Zigmu bu beklerim doğrusu.

Olumsuz cvp wererek konuyu kirletme hakkın yok. Biliormuş gibi görünmeye çalışma. Eğer sorun weya sorunun warsa adama pm ilede sorununu ginderebilirdin.

Takdir edersin ki açılan konulara sadece olumlu yorum yapmak zorunda deiliz. Ayrıca sadece sen uif editlemeyi bilmiyosun... Ben yine diyorum video çekip tanıtsın tanıtacaksa ve inandırmaya çalışacaksa...

Son düzenleme:

Hava Atmaktan Başka Birşey Değil Biliyorsun Tamam Ama Bilgini Burda Hava Yapmak Yerine Kazanç (Ticari Yönden) Veya Paylaşsan Daha Yararlı Olur Kanımca..

Yinede Emeğine Sağlık

Pardon Ama Adam Sadece Kendi Makinasinda Kullandıgı Skini Göstermiş Bukadar Basit Burada Hava atmakla İlgili Bişey Göremedim Ben

Artı Eminim O Skin Daha Tam Bitmemiştir Arti Onu Paylaşmaz Diye Düşünüyorum Dedigin Gibi Herşeyi Tamamlayıp Ticaret Yapar Herhalde.

Burada HAVA ATMAKLA FELAN Bİ İLGİSİ YOK

wurucu bu arada yapmanı bekliyorum dediğin şeyi...

sen makinnanda kullanıyorsun verde bizde makinemizde kullanalım :D

Pardon Ama Adam Sadece Kendi Makinasinda Kullandıgı Skini Göstermiş Bukadar Basit Burada Hava atmakla İlgili Bişey Göremedim Ben

Artı Eminim O Skin Daha Tam Bitmemiştir Arti Onu Paylaşmaz Diye Düşünüyorum Dedigin Gibi Herşeyi Tamamlayıp Ticaret Yapar Herhalde.

Burada HAVA ATMAKLA FELAN Bİ İLGİSİ YOK

Öncelikle Teşekkür Ediyorum Benim Yerime Cevap Yazdığın için Resim&Video Paylaşımda Onlarca SS var Onlar Resim koyunca Bişey Olmuyor ben koyunac Millet birden parlıyor eğerki yasak olsaydı resim koymazdım. benimde hakkım var buraya resim koyabilirim evet havada atıyo olabilirim Burda senin kuyruğunamı bastım İstediğin Gibi Yorum Yapabilirsin ama Benim Düşüncem Kimseyi İlgilendirmez

Lütfen Benim Düşüncemi Tartışmayın Buyrun Resime Doya Doya Bakın içeriksiz Birşey varsa Silsinler

peki warky koyulan yer acılıp kapanıormu ? tahminim hayır:)

ss Çok Hoş Gözüküyor Sağol Zigmu :)

Geri
Üst Alt