✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Valkyrie konulan yer inventory ile bitişik halde... Yani inventory açtıgımızda ora da acılıyor.
Üzgünüm jaja ama öğrende gel diyeceğim..... Exe den desteklenmesede yeni sayfaları uifden yapmak mümkün. Yani orda açma tuşu atif. İnanmıyorsan sana bi basit örnek hazırlayıp verebilirim.
O yeni sayfada açılan inv. yerine item gelmesi olayı ise, İnventoryde bıldıgınız o boşlukları Uıf den oraya taşınmış. Sadece görüntü amaçlı. Yani o alınan yer şuan kullanılamaz.
Teşekkürler Çok da zor olmasada emek verilmiş ve güzel olmuş![]()
tamam hazırlayıp bu konu altında uplarsan sevinirim.. Ayrıca skill barın butonla yatay/dikey yapılmasına ne diyorsun?
Ben hala video ile tanıtılmasından yanayım skin'in..
ayrıca bana öğren de gel gibi saçma sapan tabirler kullanmazsan sevinirim.. konu sahibi karışır benim yorumlarıma.. ben olumsuz eleştri yapma hakkına sahibim ve bu konu sahibini ilgilendirir...
Skil barın nası yapıldıgını bimiyorum. Ama onu Zigmu buttona yapmış olabilir. Zigmu bu beklerim doğrusu.
Olumsuz cvp wererek konuyu kirletme hakkın yok. Biliormuş gibi görünmeye çalışma. Eğer sorun weya sorunun warsa adama pm ilede sorununu ginderebilirdin.
Hava Atmaktan Başka Birşey Değil Biliyorsun Tamam Ama Bilgini Burda Hava Yapmak Yerine Kazanç (Ticari Yönden) Veya Paylaşsan Daha Yararlı Olur Kanımca..
Yinede Emeğine Sağlık
Pardon Ama Adam Sadece Kendi Makinasinda Kullandıgı Skini Göstermiş Bukadar Basit Burada Hava atmakla İlgili Bişey Göremedim Ben
Artı Eminim O Skin Daha Tam Bitmemiştir Arti Onu Paylaşmaz Diye Düşünüyorum Dedigin Gibi Herşeyi Tamamlayıp Ticaret Yapar Herhalde.
Burada HAVA ATMAKLA FELAN Bİ İLGİSİ YOK