Makinamda Kullandığım Fire Drake Skin!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zigmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Makinamda Kullandığım Fire Drake Skin!

Hoş bir skin.Merak ettiğim şey bunu nasıl yaptın peki.Yapılması imkansız olduğunu biliyorum.Benimde bir tanıdığım var anlıyor ama 1 ay uğraştı yinede yapamadı.Sen nasıl yaptın? Belki herşeyden anlıyorsun C0derini yapıyorsun Fire Drake Skin! Paylaş herkez kullansın ve gerçek olup olmadığını görsünler.Böyle yazdım kötü anlama ama Paylaşırsan Sevinirim ! İnşallah gerçektir.Gerçek olursa v. 1299 baya bir tutulur hele senin fire drake skininle oynanır yeter baya uzun yazdım.Kolay gelsin sana BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ!!!

güzel skin magic bag olayını inv slotundan herhangi birini yapmış hö:D

uifleri ile yapmak mümkün ek yeri ama item slotu eklenmez arkadaş burda inventordeki slotları oraya taşımışş.
skill bara gelince onuda yan olarak tasarlamıs bu zor bişey değil arkadaşlar büyütecek bişey yok !

uifleri ile yapmak mümkün ek yeri ama item slotu eklenmez arkadaş burda inventordeki slotları oraya taşımışş.
skill bara gelince onuda yan olarak tasarlamıs bu zor bişey değil arkadaşlar büyütecek bişey yok !

Aynılarını ben de söyledim ama dinleyen yok :)

Ya Zigmu Bu Arkadaslar Adam Kral Kısaca

Paylaşmanı Bekliyoruz 4 Gözle Güzel Calışma Başarılar hö

Bu yalakalık ne kardeşim ? Emeğine sağlık teşekkür edip geçersin :sakalli: Aynı benim gibi Teşşekkürleri gerçekten çok iyi emek harcanmış :) bu çok belli Daha bol SS bekliyoruz snden :D

Güzel skin Başarılar.Ama zor bişey değil.Galiba slotları kaydırmışsın..

Güzel ama karakter elmorad olduğu halde Karus yazıyor sol üstte :) Onuda fixlersen tadından yenmez.Skill bar yatırma olayını sevdim :)

dehşet bi firedrake süper olmuş umarım paylaşırsın ...!

Aynılarını ben de söyledim ama dinleyen yok :)

Bak Her yerde Beni Kötüleme Hakkın Yok Ben Burda Paylaşıcam Diye Bişey Demedim Bırak Demeyi Resimlerdede Onu Söz Konusu Haline Getirmedim Sen Çıkıpta Paylaşıcam Demişti Sonradan Paylaşmadı Diyemezsin Bu Tamamen İftira Olur Ben Havamı Basarım İstediğim Gibi Söz Konusu Resimse Her Türlü Senin Buna Ne Tür Bi İtirazın Olabilir Hava Basıyorum Diye Yalancımı Olabilirim Veya İnsanları Kandırıyormu Olabilirim Ya bi kere Cevaplar Düşünülmeden Verilmez Lütfen Cevabını Düşünerek Ver Tmm Bunun Mantığı Aynen Senin Dediğin Gibi Ama Yapabiliyosan Buyur Yap Benim Olumsuz Bi Yorumum Olmaz 1 Dedim 2 Dedim 3. 'de Devam Ettin Haklı Olmaya Çalıştın Ama Yeter Sen İnsanlara Neyi Kanıtlamaya Çalışıyosun..?

Son düzenleme:

bu fire drake skini senden once frmtr'de ss'ler gosterıldı!.
ve senın bu fd skini kullandığınıda sanmıyorum millete hava atmak kolay baska konudan aldıqın ss'lerle konusma burda senin oldugun dair alttan selam gec inanalım!

Kardeşim Bence Bir an Önce Paylaş Bizde FAydalanaLım..

bu fire drake skini senden once frmtr'de ss'ler gosterıldı!.
ve senın bu fd skini kullandığınıda sanmıyorum millete hava atmak kolay baska konudan aldıqın ss'lerle konusma burda senin oldugun dair alttan selam gec inanalım!

Frmtr 'de Konuyu Gördüm Konuyu Açan Üye Benim Yakın Dostum Alttada Benim İsmimi Geçmiş Zaten Uğraştığımı Herkes Biliyordu

Son düzenleme:

yalan üstüne yalan gir oyuna selam geç oynuorsan eger.

Geri
Üst Alt