MYKO ▬▬►MaxiKO Myko Gaming ◥◣Eskiye Dönüş Macerası Başlıyor◥◣ ⏰ +1500 ONLINE OYUNCUSU İLE SİZLERLE ⏰

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maximyko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Clanda bir arkadaş Macro kullanıyor diye Tüm ekip banlandı.
CZ dayalı bir server değil Herkes Smildon - SK gibi yerlerde macro kurarak kasılıyor.

Cz Bomboş bi bizim ekip vardı oda banlandı Suçsuz insanları banlayan adminin yaşından ben süphe ederim İyi oyunlar.
Lafa bak macro kullandı diye ban yemişler. Videoyu uzun tutmuyorum aşağıda.

tl aldıkları dual +8 md, raptor +8 li adamlara pk zevki tattıracak fakir ama gururlu gençler için mükemmel bi sw. öyle ki parayı basan mage görünmezlik sc alıp townun içine kadar girip nova atabiliyor. ya da parayı basan bir warrior heal sc ile kendisine vs nin ortasında heal atabiliyor. bu mükemmellikler ışığında sw yi tavsiye etmemek mümkün değil. tüm enayileri bekleriz.

tl aldıkları dual +8 md, raptor +8 li adamlara pk zevki tattıracak fakir ama gururlu gençler için mükemmel bi sw. öyle ki parayı basan mage görünmezlik sc alıp townun içine kadar girip nova atabiliyor. ya da parayı basan bir warrior heal sc ile kendisine vs nin ortasında heal atabiliyor. bu mükemmellikler ışığında sw yi tavsiye etmemek mümkün değil. tüm enayileri bekleriz.
sadece gülüyorum. Öncelikle bu yazdığınızın yalan olduğu ve serveri tanımadığınız açıkça belli. Serverimizde high class +8 kapalıdır. Ancak özel bir düzenleme ile tüm +7 itemler buna Mirage dagger, Cleaver, Horn Crossbow da dahil +8 gibi parlar ki aklınız yetip panelden baksanız kimsede +8 olmadığını farkederdiniz.

haklısın aklım yok. aklım olsaydı böyle bi sw ye gelip de milletin zevkine meze olmazdım. sana bol kazançlar kardeşim. sen de haklısın. birileri ezik kalacak ki insanlar oyuna para verecek. herkesin eşit olduğu bir işte millet niye para versin yoksa. pazarda +1 raptor yokken adamın elinde +8(sana göre +7) raptor görünce millet de bırakıyo oyununu haberin olsun. sw yi tanıyıp tanımadığım konusuna gelince. panelden isteyen nickime bakabilir 61 lwl charım var. sw yi de gayet iyi tanıyorum. görünmezlik sc basan pri towna girip torment atıyor. görünmezlik sc basan warriorlar towna girip herkesi tekliyor. gerçekten orjinal mykonun aynısını yapmışsın. oyun nostalji olsun orjinal olsun diye luferson yerine breth koymuşsun eyvallah. peki eski oyunun neresinde vardı bu abuk subuk scrollar? nerden kazansam kâr derdindesin çünkü. ne satsam kâr..

haklısın aklım yok. aklım olsaydı böyle bi sw ye gelip de milletin zevkine meze olmazdım. sana bol kazançlar kardeşim. sen de haklısın. birileri ezik kalacak ki insanlar oyuna para verecek. herkesin eşit olduğu bir işte millet niye para versin yoksa. pazarda +1 raptor yokken adamın elinde +8(sana göre +7) raptor görünce millet de bırakıyo oyununu haberin olsun. sw yi tanıyıp tanımadığım konusuna gelince. panelden isteyen nickime bakabilir 61 lwl charım var. sw yi de gayet iyi tanıyorum. görünmezlik sc basan pri towna girip torment atıyor. görünmezlik sc basan warriorlar towna girip herkesi tekliyor. gerçekten orjinal mykonun aynısını yapmışsın. oyun nostalji olsun orjinal olsun diye luferson yerine breth koymuşsun eyvallah. peki eski oyunun neresinde vardı bu abuk subuk scrollar? nerden kazansam kâr derdindesin çünkü. ne satsam kâr..
halen salakça konşmaya devam ediyrsun bana göre +7 ymiş. Geri zekalı panel diye bir şey var. Ordan bak 7 mi 8 mi. Görünmezlik basan warrior herkesi tekliyormuş. Bir defa atak yapınca görünmezlik gidiyor, oyunun neresinde vardı diyosun. Görünmezlik olmayyan bir server mi var. Ayrıca hem eskilik serverin neresinde diyosun hem gelmiş Breth pianaya laf yetiştiriyorsun. neyse arada gel böyle yaz da konu yukarı çıksın. Beni yorma.

en zeki sensin birader. raptoru sen mi satın aldın yoksa adminden? oyun orjinal myko falan değil arkadaşlar. en azından yaşı yeten, orjinal myko bilen insanlar görür bunu. reklamınızı düzgün yapın. emeğe değil paraya dayalı bir sw. parası olmayan oynamasın

Geri
Üst Alt