MYKO ▬▬►MaxiKO Myko Gaming ◥◣Eskiye Dönüş Macerası Başlıyor◥◣ ⏰ +1500 ONLINE OYUNCUSU İLE SİZLERLE ⏰

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maximyko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serverda tbl var koxp var KC düpesi var ne ararsan var. Açılış gününden beri hergün sabahladım ve item kastım fakat server boş bi server. buglarla dolu bir server. admin database ile ilgilenmemiş bu açıkça belli oluyor. Şu servera geçin bu servera geçin diyemem kimseye ama tavsiyem KESİNLİKLE BU SERVERA BULAŞMAYIN.

Serverda tbl var koxp var KC düpesi var ne ararsan var. Açılış gününden beri hergün sabahladım ve item kastım fakat server boş bi server. buglarla dolu bir server. admin database ile ilgilenmemiş bu açıkça belli oluyor. Şu servera geçin bu servera geçin diyemem kimseye ama tavsiyem KESİNLİKLE BU SERVERA BULAŞMAYIN.
banlanan insanın hali nasıl da içler acısı oluyor. Az daha ağla açılırsın.

banlanan insanın hali nasıl da içler acısı oluyor. Az daha ağla açılırsın.
Nickim TaiLoR bilen bilir. Kesinlikle banlanmadım ve serverın içler acısı durumunu gördüğüm için bugün saat 13:00 da bıraktım.
Buraya o yorumu yazmamdaki amaç yeni başlayacak olan oyuncular yorumu dikkate alır da böyle çocluk çocuk serverına bulaşmazlar diye yazdım.
27 yaşında insanım. Arkamdan küfür ettirecek kadar düşmedim kardeş. En son hileyi 2021 da USKO LOGOS ta kullandım ve aldığım küfürlü pmlerden sonra da hiçbir K.O serverında hile kullanmadım. Senin gibi yobaz insanlar anlamazlar onuru haysiyeti.

Efsane server nerde tbl koxp bug dupe varsa bu serverda geeeel efsane koxper serverı maxiko huzurlarınızda koxpla oynamak isteyen herkes doluşsun servera

BOQTAN SERVER GİREN BİN PİŞMAN .. KOXPTAN ADIM ATAMIYORSUN. BÜYÜN MAGELER TBL KULLANIYOR VE HİÇBİRİ BANLANMIYOR. ADMİN FİXLEYEMİYOR TAM ANLAMIYLA ÇÖP SERVER

Sabah 5 te 6 da event var hiç kimse yok eventta ama akşam 7 ila 11 arası milletin en yogun oldugu saatte 1 tane event yok. Tüm eventları saçma sapan haritalarda. Cz de kill event yok cz bomboş . Herkes maradonda pazar kurmuş. Server koxptan ,tblden, düpten geçilmiyor. Admin koxperları ttblcileri para yatırdı diye banlamıyor tam tersine onları şikayet edenleri banlıyor. GİRMEYİN PİŞMAN OLURSUNUZ

Sabah 5 te 6 da event var hiç kimse yok eventta ama akşam 7 ila 11 arası milletin en yogun oldugu saatte 1 tane event yok. Tüm eventları saçma sapan haritalarda. Cz de kill event yok cz bomboş . Herkes maradonda pazar kurmuş. Server koxptan ,tblden, düpten geçilmiyor. Admin koxperları ttblcileri para yatırdı diye banlamıyor tam tersine onları şikayet edenleri banlıyor. GİRMEYİN PİŞMAN OLURSUNUZ
Evet koxperleri şikayet edenleri banlayan tek server MaxiKO. Oyunda hile kullanıp banlandıktan sonra buraya gelip ağlayan ilk kişi değilsin. Son da olmayacaksın. Böyle arada gel yorum yap konu yukarda kalsın.

Geri
Üst Alt