Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)
nereden çıkıyorsun nereden duyuyorsun bilmiyorum ama sen gerçekten var mısın avcı sadece bu tür konularda görüyoruz seni rekabet desem tamer le rekabet etmezsin çok daha geliştirmişsin çok şaşırtıyorsun beni çok ..
Bu dosyalardan çok fazla şey bekleyenler varsa yani hemen 18xx açabiliriz gibi, beklemeyin. Herşey kabataslak 1860 a uyarlanmış, yani sadece paket yapısı değiştirilmiş.
Programlama bilgisi olanlara tavsiyem 1089 dan sıfırdan başlayın, bu kaynak kodlarıda paket yapısı için yardımcınız olsun.
Satın aldım diyen bir kişinin bana söylediği, "lua sistemi var, seal var, varda var...".. Item upgrade dahi yok... 1298 bile açamazsınız yani.(özellikleri bakımından) Bu söylenenlere bakaraktan dedim ki neronun trojanımı kaçtı bilgisayarımaKaynak kodları açar açmaz zaten beklediğim gibi çıktı... Vasat...
Bunları söylememin sebebi baştada dediğim gibi programlama bilginiz yoksa boşuna beklentiniz olmasın...
nereden çıkıyorsun nereden duyuyorsun bilmiyorum ama sen gerçekten var mısın avcı sadece bu tür konularda görüyoruz seni rekabet desem tamer le rekabet etmezsin çok daha geliştirmişsin çok şaşırtıyorsun beni çok ..