Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

Bu dosyalardan çok fazla şey bekleyenler varsa yani hemen 18xx açabiliriz gibi, beklemeyin. Herşey kabataslak 1860 a uyarlanmış, yani sadece paket yapısı değiştirilmiş.

Programlama bilgisi olanlara tavsiyem 1089 dan sıfırdan başlayın, bu kaynak kodlarıda paket yapısı için yardımcınız olsun.

Satın aldım diyen bir kişinin bana söylediği, "lua sistemi var, seal var, varda var...".. Item upgrade dahi yok... 1298 bile açamazsınız yani.(özellikleri bakımından) Bu söylenenlere bakaraktan dedim ki neronun trojanımı kaçtı bilgisayarıma :) Kaynak kodları açar açmaz zaten beklediğim gibi çıktı... Vasat...

Bunları söylememin sebebi baştada dediğim gibi programlama bilginiz yoksa boşuna beklentiniz olmasın...

nereden çıkıyorsun nereden duyuyorsun bilmiyorum ama sen gerçekten var mısın avcı sadece bu tür konularda görüyoruz seni rekabet desem tamer le rekabet etmezsin çok daha geliştirmişsin çok şaşırtıyorsun beni çok ..

nereden çıkıyorsun nereden duyuyorsun bilmiyorum ama sen gerçekten var mısın avcı sadece bu tür konularda görüyoruz seni rekabet desem tamer le rekabet etmezsin çok daha geliştirmişsin çok şaşırtıyorsun beni çok ..

[video=youtube;VQCmHA8gCuA]http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA[/video]

Ne demek istediğini tam anlamasamda ortamı biraz yumuşatalım :)

Ne demek istediğini tam anlamasamda ortamı biraz yumuşatalım :)
demek istediğim sırf bu versionlarla ilgili yorum yapıyorsun , bunlar için giriyorsun neden ? :)

Win 7 de sorun yok odbc de ben kurdum oyuna qirdim sorunsuzca vistada varmıdır bilmem..

Sorunlarınızı kendinize saklamayıp ısrarla konuda kargaşa çıkarmaya devam ederseniz ceza alacaksınız.

Emeğin için teşekkürler tamer.

Hala Emeğine Yazık Olduğunu Düşünüyorum :D

Paylaşım İçin Sağol Hiç Olmazsa Bir Programlama Dili Öğrenmiş Oldun...

Beyler Hangi client ile oyuna giriyorsunuz ? ben win 7 ile uskonun client ile giriyorum bellek written olamadı hatasını alıyorum lütfen yardımcı olun

Birşeyden anlamayan insanlar yüzüne files ları dağıtmanamı üzüleyim.
Yoksa o kadar emek vermişsin o emeklerin gittiğinemi bilemedim.
Herkesde aynı soru işareti oluşturdu herkes şimdi nasıl yapsam da pc ye indirip kursam da oyuna girsem de falan da filan da derdinde
Biriside cıkıp demiyor ki -Tamam da,AGA BUNE?Bu iş Nasıl Olur ?

Ne programlama dillerinden anlayan var ne başka birşeyden sadece Usko nun fileslerini görüp boş yere yorum atanları izleyip gülüyorum.
Delphi gibi bir dille bazı insanların yaptıkları beni gerçekten şaşırtıyor :)
Umarım emeğinin karşılığını alırsın Tamer arkadaş.

Irk Seçme Ekranında Hangi Irk ı seçersem seceyim kapat veriyor çözümü bilen warmı

becerileri nasıl düzeltebilirim çalışmak, veya teleport için bir yama çalışmıyor?

becerileri nasıl düzeltebilirim çalışmak, veya teleport için bir yama çalışmıyor?

Sanırım Arkadaşın Demek İstediği İlk Charı Açtığın Zaman Unkown Class Olarak Gelior ve Classı Olmadığı İçin Charın Üstü Gözükmüor.

Keşke kendi kullandığın (resimlerde) server dosyalarını paylaşsaydın :)

hep derim türk insanı nankordür , Yüzlerce milyonluk :) Files i begenmiyolar . En iyisi bunu silmen Kardeşim. Elinde olanda Geliştiremez bu Zekalı olan insanlar.

öncelikle tamere teşekkür ederim... birde bişi sorucam bu magic anvil + basmayı nasıl yapabiliriz ve skilleri nasıl çalıştırabiliriz biri yol gösterebilirmi acaba?

Yahu Böyle şeylere gerek yok Bizim milletimiz hep hazırcı şu 1299 geliştireceğimiz yere o kadar insan 1098 kaynak kodlardan başlasa herkes birşey kata kata geliştirse şuan daha iyi yerlerde olurduk

birçok insana yararlı değilde ilham olacağını düşünüyorum ve bu sourcelerden yararlanarak daha iyi şeyler yapılacaktır.

Avcının dediği gibi 10xx ler saglam sanırım onların üzerinden deneye deneye yapılsa daha iyi olur gibi tabi bilgi lazım oda herkesde yok bakalım hayırlısı ile herkes ugraşır yaptıgını paylaşıp 1 adım atsa idi şimdiden baya ilerlenmiş olurdu paylaşım için teşekkür ederim emegine yazık oldu bi soru sorucam bunları bu hale getirmek için C++ bilgin çokmu iyi olması lazım yani az bilgi ile ilerletilebilirmi

Geri
Üst Alt