Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

tskkler kardesm gzl paylasim

ANDERSON dan alıntıdır.

Symbol clan is sendcompresspackets in Ebenezer , use new library lzf for compress packets

enbenezer.jpg

Lzf Libray

Son düzenleme:

arkadaşlar usko client data/UIs.tbl hatası veriyor client link alabilrmiym?

bir kac sorunu cozdum town atınca havada kalma cozemedim

Kod:
004252F3.....75 52.......JNE SHORT 00425347
to
004252F3.....EB 52.......JMP SHORT 00425347

Deniyorum olmuyor Genede Asm Patch Kodumu Yanlıs Acaba ?

h2ö Bu konu 6 ay önce girdiğimdede aynı yerdeydi neredeyse. Bende baya bir gelişme yaşanmıştır diye baktım fakat hayal kırıklığı yaşadım :v: Daha önce 1860 serveri indirdim denedim. Henüz bir beta server açmaya bile uygun değil. :hıh:
Bende diyom ufak ufak c++ öğrenmeye başlasam iyi olacak. Yokso burdan bir şey çıkmayacak gibi görünüyor. :korsanh:
Yaşasın 1860 bıktım 1299 yahu. @:@:

Not: Yazının başında paylaşım için teşekkür etmeyi unutmuşum.

h2ö Bu konu 6 ay önce girdiğimdede aynı yerdeydi neredeyse. Bende baya bir gelişme yaşanmıştır diye baktım fakat hayal kırıklığı yaşadım :v: Daha önce 1860 serveri indirdim denedim. Henüz bir beta server açmaya bile uygun değil. :hıh:
Bende diyom ufak ufak c++ öğrenmeye başlasam iyi olacak. Yokso burdan bir şey çıkmayacak gibi görünüyor. :korsanh:
Yaşasın 1860 bıktım 1299 yahu. @:@:

Not: Yazının başında paylaşım için teşekkür etmeyi unutmuşum.
Çok gelişme oldu herkez burdan indirip video çekti satmaya başladı youtube gir 1800 version yaz :) Pazarı gör
ve hala bu tür tuzaklara düşüp paramı kaptırdım diyerek dolaşanlar var.

bir kac sorunu cozdum town atınca havada kalma cozemedim

Kod:
004252F3.....75 52.......JNE SHORT 00425347
to
004252F3.....EB 52.......JMP SHORT 00425347

Deniyorum olmuyor Genede Asm Patch Kodumu Yanlıs Acaba ?

o asm patchlerini ben paylasmadım, offsetlerin aynı oldugunu sanan bi zeki arkadasımız bi konu altında 1298 için uyumlu olan asm patchlerini vermiş sözde benim dosyalardaki bozuklukları çözücek aklınca işte :D her neyse uzun lafın kısası o verilen asm patchler benim dosyalarımla uyumlu değil; server dosyasına eklenen her satırda offset değişeceğinden biri çıkıp uyumlu olan asm paylassa bile başka birisi birşey değiştirdiyse programda ona uymayacaktır, kaynak kod vermisken ne diye ugrasıyorsunuz asm ile, napmıslar bu kod da, nereye baglamıslar ona bakın ona göre bi sistem kurup kafanızda halledin kodlarını yazın. ki home fonksiyonunun içi karışık gibi dursada pek karısık bisey yok aslında hiç olmadı fonksiyonun en altına if ( zone == 21 ) { x = 111; y = 222; } gibi ufak bi kod ekleyin. sadece o zoneyi düzeltmeniz iş görmez elmorad, luferson ve savaş zoneleri ekli town kordinatı olarak benim paylastıgım 15xx fileste tabloya baglamıstım daha kullanıslı oldu

Son düzenleme:

tamer bey bizahmet edipte paylaşıcapın bişey varsa insan gibi paylaş bende tamam asm v.s biliyorsunda neden payşlkaşmıyorsun ozaman adam gibi bir konu açarsın adam gibide paylaşırsın milleti keriz yerine koyma ozaman tamammı bir işide paylaşıcaksan egerki adam gibi paylaşta adam sansınlar seni olurmu ya adam iş yap yada milleti kandırma işte alın sıze çok buglu db ve fileslerde v.s olmuor sana yakışmıyor bunlar taner bay kendini arkadaşların yerine koy ozaman hakkızsam hakısımda bizlerinde bilgi alma sasımız varsa al olsun aıjard sorunlu banka sorunlu rebirt sistemi yok bilmiyorum büssürü olan video komusun ama kendini sağlama olmısın bizler ugrasın işte enayiler der gibi ben sahsen yakıştıtamıyorum sana bunu kusura bakma :v:

ben db indirdim kurdum oyunada girdim gorunus guzelde acayip bir sekilde bug dolu ama ugrasılsa hepsi giderilir ben anlasam yapacmda :(

Re: Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

yeni link varmy :S

lzf linki kırık tekrar upload edebilirmisiniz?

http://dist.schmorp.de/liblzf/liblzf-3.6.tar.gz

içerisinde .h ve .c ler mevcut, kullanması o kadar kolay degil ama

bu arada bütün yüklenen dosyalar silinmiş çoğu upload sitesinden geçmiş olsun :)
http://www.teknolojioku.com/haber/guncel/tutuklanan-megaupload-sahibi-sasirtti.html
http://www.teknolojioku.com/haber/guncel/tutuklanan-megaupload-sahibi-sasirtti.html

ayrıca link yenilendi

Son düzenleme:

http://dist.schmorp.de/liblzf/liblzf-3.6.tar.gz

içerisinde .h ve .c ler mevcut, kullanması o kadar kolay degil ama

bu arada bütün yüklenen dosyalar silinmiş çoğu upload sitesinden geçmiş olsun :)

Tutuklanan Megaupload sahibi şaşırttı | Güncel | Teknoloji Haber | Teknoloji Haberleri | 1. Sayfa

ayrıca link yenilendi

link için teşekkürler bir sorum daha olcaktı.bu aiserver i çalıştırırken senin önceden debug ettiğinde dahil benim yeni debug ettiklerimde açılırken afxwin2.inl satır 171 de hata verio ama bu dosya zaten vc++ kendi kütüphanesinde olan bir dosya değilmi diğer başka projelerdede var ve bir hata almadım.Sadece debug modda değil exeyi compile ettikten sonra çalıştırmak istediğimdede aynı hata.

link için teşekkürler bir sorum daha olcaktı.bu aiserver i çalıştırırken senin önceden debug ettiğinde dahil benim yeni debug ettiklerimde açılırken afxwin2.inl satır 171 de hata verio ama bu dosya zaten vc++ kendi kütüphanesinde olan bir dosya değilmi diğer başka projelerdede var ve bir hata almadım.Sadece debug modda değil exeyi compile ettikten sonra çalıştırmak istediğimdede aynı hata.

srcler paylastıgım haliyle debug edildiginde hata vermiyor, eger baglantısı olan bi dosya eksik se, map, smd ve ya server.ini olabilir yada database ile uyumsuz ise bu hatayı verebilir bende cok çektim o hatalardan uyumlu database yapana kadar

srcler paylastıgım haliyle debug edildiginde hata vermiyor, eger baglantısı olan bi dosya eksik se, map, smd ve ya server.ini olabilir yada database ile uyumsuz ise bu hatayı verebilir bende cok çektim o hatalardan uyumlu database yapana kadar

sorunu çözdüm evet dediğin gibi database ile alakalıymış.ben onu farketmemişim ya sql de farklı bir database yüklüyüd.

özel mesajdan ulaşamadığım için buradan yazıyorum lzfyi kullanmak gerçektende kolay değilmiş ben h ileri dosyaya include etitm ve cpp dosylarıda hazır fonksiyonlar vs fakat bu fonksiyonu nasıl ve nerede kullanıcağımı çözemedim çünkü bu sendcompresspacket de packetler sıkıltırılrken ebenezerdei compress fonksiyonu 2 paramtere ile çalışıyor biri pdata diğeride datanın uzunlugu ve lzf_compress ise 4 parametre istiyor buarada takıldım kaldım daha önce c++ ile program yazmıştım genel kurallar sql packet gönderimi vs biliyorum fakat sıkıştırma hakkında hiç bilgim yok ve biraz araştırma yaptım gerçektende ap ayrı bir dalmış bu veri sıkıştırma işi yardımcı olursan sevinirim.

sql 2000 de çalısıyormu ?

Geri
Üst Alt