Necro
Well-Known Member
- Reaction score
- 81
- Web sitesi
- www.ko-cuce.net
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)
Ele inat
Ele inat
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
ANDERSON dan alıntıdır.
Symbol clan is sendcompresspackets in Ebenezer , use new library lzf for compress packets
![]()
Lzf Libray
004252F3.....75 52.......JNE SHORT 00425347
to
004252F3.....EB 52.......JMP SHORT 00425347
Çok gelişme oldu herkez burdan indirip video çekti satmaya başladı youtube gir 1800 version yazh2ö Bu konu 6 ay önce girdiğimdede aynı yerdeydi neredeyse. Bende baya bir gelişme yaşanmıştır diye baktım fakat hayal kırıklığı yaşadım :v: Daha önce 1860 serveri indirdim denedim. Henüz bir beta server açmaya bile uygun değil. :hıh:
Bende diyom ufak ufak c++ öğrenmeye başlasam iyi olacak. Yokso burdan bir şey çıkmayacak gibi görünüyor. :korsanh:
Yaşasın 1860 bıktım 1299 yahu. @:
Not: Yazının başında paylaşım için teşekkür etmeyi unutmuşum.
bir kac sorunu cozdum town atınca havada kalma cozemedim
Kod:004252F3.....75 52.......JNE SHORT 00425347 to 004252F3.....EB 52.......JMP SHORT 00425347
Deniyorum olmuyor Genede Asm Patch Kodumu Yanlıs Acaba ?
ANDERSON dan alıntıdır.
Symbol clan is sendcompresspackets in Ebenezer , use new library lzf for compress packets
![]()
Lzf Libray
lzf linki kırık tekrar upload edebilirmisiniz?
http://dist.schmorp.de/liblzf/liblzf-3.6.tar.gz
içerisinde .h ve .c ler mevcut, kullanması o kadar kolay degil ama
bu arada bütün yüklenen dosyalar silinmiş çoğu upload sitesinden geçmiş olsun
Tutuklanan Megaupload sahibi şaşırttı | Güncel | Teknoloji Haber | Teknoloji Haberleri | 1. Sayfa
ayrıca link yenilendi
link için teşekkürler bir sorum daha olcaktı.bu aiserver i çalıştırırken senin önceden debug ettiğinde dahil benim yeni debug ettiklerimde açılırken afxwin2.inl satır 171 de hata verio ama bu dosya zaten vc++ kendi kütüphanesinde olan bir dosya değilmi diğer başka projelerdede var ve bir hata almadım.Sadece debug modda değil exeyi compile ettikten sonra çalıştırmak istediğimdede aynı hata.
srcler paylastıgım haliyle debug edildiginde hata vermiyor, eger baglantısı olan bi dosya eksik se, map, smd ve ya server.ini olabilir yada database ile uyumsuz ise bu hatayı verebilir bende cok çektim o hatalardan uyumlu database yapana kadar
srcler paylastıgım haliyle debug edildiginde hata vermiyor, eger baglantısı olan bi dosya eksik se, map, smd ve ya server.ini olabilir yada database ile uyumsuz ise bu hatayı verebilir bende cok çektim o hatalardan uyumlu database yapana kadar
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.