- Reaction score
- 0
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)
aç source yi bas f5 e exeye dönüştür bunudamı yapamıyon
aç source yi bas f5 e exeye dönüştür bunudamı yapamıyon
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Login serverin bulundugu klasore atican dll'leriLogin Serveri Açerken Hata Verio Çözümü İçin Dll'leri system32' e Atmaya Çalışıorum Fakat "Başkası yada bir program kullanıyor" Hatası Veriyor. Acaba Nerede Hata Yapıorum ?
yenisini paylaşsan olmamı![]()
ya tamer sen niye böyle paylaştnki filesleri cok karışık sırasıyla düzgün paylaşsan olmazmı herkez yararlansın madem paylaşmışsın düzgün olsun bence ginede tşkrler .. client warsa paylaşırsan sevinirim 1860 altı hata veriyor
kurulumu ve database server olarak SQL kacı kullanalım . yardımcı olursan sevinirim .
8 minutes dakika sonra eklenen:
SQL server 2005 mi 2021 mi 2000 mi kuruyoruz ?
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.