Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

patch dosyası warmı Launcher knight online exe falan göremedim de

Bu skilleri nasıl aktif edicez neden kaynaklanıyor acaba.

Client E atılcak EXE ve Launcher NERDE ACABA

Emeğine yazık olmuş, paylaşım için sagol.

Client E atılcak EXE ve Launcher NERDE ACABA
konuyu okusaydın ya burada 2-3 post atmadan önce knightonline.exe yazıyor orda client filesin içinde, 3 tane klasör var zaten nası göremedin anlamıyorum

ufak tefek seyleri hallemeyip oyuna giremeyenler burada benden yardım beklemesin.

sql 2000 üstü database ile baglantı kesiliyor
vista, win7 de odbc sorunu oldugunu söyledi şevki
db yi restore ederkende verdigi hata için mdf ldf yerlerini adlarını falan degistiriceksiniz üstteki seçeneklerden en alttakini seçeceksiniz daha ne :D

paylaşmışsın teşekkürler tamer bi kademe daha ileri gidebildik mi acaba diye düşünüyorum ? , hayırlısı olsun konuyu takip edeceğim ahlaki değerleri aşmadan yorum yaparsanız sevinirim.

Irk Seçme ekranında Kapat veriyor neden kaynaklanıyor acaba?

ya Size Milyarlık Paylaşım Yapmış Ama Cogu Kişi Begenmiyor :) Bunu nsl yapcaz oo Nerde Bu nerde :)

tamer Kardeşim Acıdım Emegine :) Bn demiştim Herkeze Satma di ye :) işte Olucaıgı bu Real Hayatında Başarılar Dilerim Sanaldan uzak durmanı Tafsiye ederim .)

konuyu okusaydın ya burada 2-3 post atmadan önce knightonline.exe yazıyor orda client filesin içinde, 3 tane klasör var zaten nası göremedin anlamıyorum

ufak tefek seyleri hallemeyip oyuna giremeyenler burada benden yardım beklemesin.

sql 2000 üstü database ile baglantı kesiliyor
vista, win7 de odbc sorunu oldugunu söyledi şevki
db yi restore ederkende verdigi hata için mdf ldf yerlerini adlarını falan degistiriceksiniz üstteki seçeneklerden en alttakini seçeceksiniz daha ne :D

Ben herşeyi hallettim, oyunada girdim (:
Facebookdaki paylaşımlarına baktım yani server için olan, hiçbirinde skilleri kullandığını görmedim -ki zaten serveri açanlarda kullanamadıklarını görecekler, acaba bunun çözümünü biliyormusun yoksa sende mi bu dertten muzdaripsin (:

Ben herşeyi hallettim, oyunada girdim (:
Facebookdaki paylaşımlarına baktım yani server için olan, hiçbirinde skilleri kullandığını görmedim -ki zaten serveri açanlarda kullanamadıklarını görecekler, acaba bunun çözümünü biliyormusun yoksa sende mi bu dertten muzdaripsin (:

ben skillerin çalıştığına dair birşey demedim neden bu kadar skille taktınız anlamısta degilim ayrıca ugrasılırsa yapılamayacak birşey yok ve skiller için uğraşmadım bu yüzden bilgim yok ne yapılması gerektigine dair bilseydim ve yapmıs olsaydım bu dosyalar elimden cıkmaz ve paylasılmazdı

item kilit sistemini kapatmıstım aktiflestirmek icin srclerden bulunup acılıp kapatılan yani hata verip vermeyen yerin düzeltilmesi lazım simdi c++ dan falan anlamayanlar sormasın nasıl acıcaz diye

Son düzenleme:

ben skillerin çalıştığına dair birşey demedim neden bu kadar skille taktınız anlamısta degilim ayrıca ugrasılırsa yapılamayacak birşey yok ve skiller için uğraşmadım bu yüzden bilgim yok ne yapılması gerektigine dair bilseydim ve yapmıs olsaydım bu dosyalar elimden cıkmaz ve paylasılmazdı

Sert bir cevap oldu ama teşekkürler (:

downfall kardeş ben herşeyi kurdum yanlız şöyle bir sorun oldu uskonun clientine senin verdiğin client patch atıyorum oyuna giriyorum char seçiyorum loading ekranında loading river data kısmına geldiği zaman kapat hatası veriyor veya 0x007 cd71f adresindeki yönerge ... ... ... .. ... .. bellek writer olmadı diye bir hata veriyor cevabını bekliyorum okuduğun için tşkler :)

Nero burdaysan bi cevap yazıver... TB_USER tablesindeki üyelikleri deniyorum ama hata veriyor Invalid Password diyor :S

@BySchiz0fReN
ordaki şifreler clientten gelen şifrelenmiş hali id-pw test olarak gir

Konuyu tartışma ortamına çevirmek isteyen multi üyelikle yorum atanlar bence ne bizi uğraştırın, ne kendiniz uğraşın...

tamer windows7 kulanıyorum ben sql 2000 uzerine kurdum 255 hatası verdi logini deiştirsem duzelirmi ya::S

şu sürekli soru soran arkadaşlar ne sizin ne benim anlıyacağımız işler değil oyuna girersiniz bakarsın hmmm güzel miş dersiniz çıkarsınız konuda yardım isteyişinizden bu dosyaların işinize yaramıyacağı belli..

dosyaların paylaşılması bence iyi oldu nero bu yolu açmış oldu bu dosyalar üzerinden artık işi bilenler uğraşıp birşeyler yapacaktır.

ama kniht online ın en büyük sorunu 15xx 18xx çıkması değil hile olayına çözüm bulmaktır buda mümkün görünmüyor şu an

şu sürekli soru soran arkadaşlar ne sizin ne benim anlıyacağımız işler değil oyuna girersiniz bakarsın hmmm güzel miş dersiniz çıkarsınız konuda yardım isteyişinizden bu dosyaların işinize yaramıyacağı belli..

dosyaların paylaşılması bence iyi oldu nero bu yolu açmış oldu bu dosyalar üzerinden artık işi bilenler uğraşıp birşeyler yapacaktır.

ama kniht online ın en büyük sorunu 15xx 18xx çıkması değil hile olayına çözüm bulmaktır buda mümkün görünmüyor şu an

Konuda ki en anlamlı tek yorum sanırım :) Özellikle "hmmm güzel miş" kısmı :D

Bu dosyalardan çok fazla şey bekleyenler varsa yani hemen 18xx açabiliriz gibi, beklemeyin. Herşey kabataslak 1860 a uyarlanmış, yani sadece paket yapısı değiştirilmiş.

Programlama bilgisi olanlara tavsiyem 1089 dan sıfırdan başlayın, bu kaynak kodlarıda paket yapısı için yardımcınız olsun.

Satın aldım diyen bir kişinin bana söylediği, "lua sistemi var, seal var, varda var...".. Item upgrade dahi yok... 1298 bile açamazsınız yani.(özellikleri bakımından) Bu söylenenlere bakaraktan dedim ki neronun trojanımı kaçtı bilgisayarıma :) Kaynak kodları açar açmaz zaten beklediğim gibi çıktı... Vasat...

Bunları söylememin sebebi baştada dediğim gibi programlama bilginiz yoksa boşuna beklentiniz olmasın...

Geri
Üst Alt