Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

Avcının dediği gibi 10xx ler saglam sanırım onların üzerinden deneye deneye yapılsa daha iyi olur gibi tabi bilgi lazım oda herkesde yok bakalım hayırlısı ile herkes ugraşır yaptıgını paylaşıp 1 adım atsa idi şimdiden baya ilerlenmiş olurdu paylaşım için teşekkür ederim emegine yazık oldu bi soru sorucam bunları bu hale getirmek için C++ bilgin çokmu iyi olması lazım yani az bilgi ile ilerletilebilirmi
En Azından Client / Server Mantığını Çözmen Lazım Diye Biliyorum...
Birde Yanlış Bilmiyorsam Tamer Bununla İlgili Bir Eğitim Almadı Kendini Geliştirdi Yani Azcık Zorlarsanız Herşey Mümkün...

Birisi Bu Fileslerde Çalışan User Editör Paylaşabilirmi ? Denediğim Hiç Bi User Editör Çalışmıo Şimdiden Tşkler.

arkadaşlar tüm buqlar fix sadece + basmayı yapamadık :D

paylaşımınızı dört gözle bekliyoruz .. Nero ( tamer ) e de tşrkler Bu Db Sayesinde ve Sizler Sayesinde Sexykonunda Önüne geçiçez Uskoyu Tamamen Bitiricez

Bro aynen onu paylaşsan belki onu da başka birileri çözer :D ne demişler 1 elin ne si var 2 eLin sesi :)

Onu Bunu Bilmemde Bu Dbyi Sorunsuz Paylaşılan Kişi Bu Pvp Aleminde UNUTULMAZ bunu Bilirim ..

Paylaşımınızı Bekliyoruz ..

Anlamadığım Çoğunun İmzasında Ücretli db Editlenir eklenti Yapılır vs yazıyor.Buyrun Db ve Kaynak Kodları Gösterin Kendinizi Başkasından Bekleyene Kadar.Madem Ücret Karşılığı Yapıyorsunuz Buyrun İşte Milyarlık Özellikler Çıkartırsınız Kodlayın Geliştirin eksiklerini Giderin.

ortalık karısmıs yine .... biri cevap yazarken böbürlenip vs konular yapmasa olmaz yani... uslublara dikkat edelim.! Kısacası bu bir paylasımdır beyenen olur yardım isteyen olur ama kalkıpta hakaret vs söylemek olmaz bu sizlerin karakter özelliğinizi gösterir...

Hakaret Edici Hiç 1 Kelime Kullandımı Göremedim.
İyi Forumlar.

Onu Bunu Bilmemde Bu Dbyi Sorunsuz Paylaşılan Kişi Bu Pvp Aleminde UNUTULMAZ bunu Bilirim ..

Paylaşımınızı Bekliyoruz ..

desene tarihe geccez :D arkamızda can abi var o sağolsun xD o saten tarihe geçmiş Kimse kazıyamaz..

Yaratık öldükten sonra doğduğunda Ebenezer'in göçmesi - Fixed.

Bugları fixleyenler zor paylaşır gibi görünüyor :D

bakalm artk duayla hareket ediyoruz :) yaa kendimde bakıyorum ama inanın programlamadan hiç anlamıyorum ama yakında öğrenicem o zaman artık uskonun sıradaki vers. larını yapar paylaşırız bizde :D

Bütün yazılanları okudum fakat başka böbürlenen göremedim... Moderatörlükte insanı bi başka böbürlendiriyo demekki... :)

Bu dosyalara çöp diyenler, kötü yorum atanlar, artistlik yapmaya çalışan arkadaşlara sesleniyorum.Elinizde daha iyisi varsa resim koyunuz veya paylaşınız.Burada gelip bir arkadaşımızın emek verip bizlerle paylaşmaya layık gördüğü dosyaları küçümsemeyin.Daha iyi şeyler yapabiliyorsanız, yapın.Dosyalardaki eksikleri bildirebilirsiniz, bir hataya çözüm arayışı içinde olabilirsiniz, bir sorunun çözümüyle ilgili konu içinde paylaşım yapabilirsiniz.Ama burada hakaret içerikli mesajlar yazmaya hakkınız yok.Bu hem burada bişeyler paylaşan arkadaş(lar)a hem de foruma karşı saygısızlıktır.Gelin şu internet başındaki değişik hâl ve tavırları bırakın da birşeyler öğrenmeye bakın.Hayatınızda hiçbir programlama dili bilmiyorsanız gidin önce onları öğrenin(Ben biliyorum, ben süperim gibi bir cümle kurmuyorum size.Yanlış anlaşılmayalım..) Bu oyunu kodlamak kolay olsa emin olun ya bu ya şu gider dosyaları 1089'dan geliştirirdi.Bir de oyun açardı.Hepiniz gider premium alır orda kasardınız, team kurup kural falan koyardınız.

Demin de bir mesajda gördüm.DB editör falan denmiş.Şu 2 tane programla dbdeki sütunları editlemeye siz db editör diyorsanız zaten bırakın bu işleri...0'dan yazdığınız bir projenin yapısına ve serverın optimizasyonuna uygun bir db & procedureler yaratın ki db editörüm diye ün bırakın etrafınıza...

Dosyalara gelecek olursak indirip bakmadım.C++ bilmiyorum.Öğrensem bile iyi bir düzeye gelmem epey zaman alacaktır.Bu dosyaları copy paste yapıp geliştiremezsiniz.C++ biliyorsanız ve bu dosyaların cidden ne barındırdığı hakkında fikiriniz varsa bu işe girin.Kimse alınıp gücenmesin.Bunları geliştirmek 2 tane if ve while döngüsünden oluşan ve dbye query gönderip iş yapan programları kodlamaya benzemiyor...Dosyaları tamamlasanız da Türkiye sınırları içerisinde barındıramazsınız.Hatta SexyKO dışında yaklaşan yok diye biliyorum şuanki USKO versiyonuna.Türkiye'deki Fire Drake versionlar için bile davalar açılıyor.Telif hakkı olayı sizleri sıkıntıya düşürecektir.Eğer server açma gibi bir fikriniz varsa bunları da göz önünde bulundurun.

Bu sözleri kimseye istinaden söylemiyorum.Kimse durduk yere üzerine alınmasın.Zaten gerekenler okurlar, bir pay çıkarırlar kendilerine.Bunlar uzun süreden beri gözlemlediklerim sonucu satırlara dökülen sözcüklerdir.

Yaratık yeniden doğduğunda, isminin boş gözükmesi - Fixed.

teşekkürler tamer girdim baktım noticeye yazdığın buglar olucaktır ama bu kadarı bile bize fazla diye düşünüyorum.
Yaratık yeniden doğduğunda, isminin boş gözükmesi - Fixed.

post kasmayı bıraksan diyorm ? :sakalli:

Geri
Üst Alt