✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Nero hani emu değildi ? Buyur.. arkadaşın itiraf etti hala yalana devammı ediceksin ? Konuştukça batıyorsun.
Bu arada byLaaX biz yapılabilecek yolları söylüyoruz ancak bu yapılabilecek yolları bildiğimizi söylemiyoruz. Ve 1 tane programlama dili bile bilmeyen birsinin bunu yapmasının imkansız olduğunu söylüyoruz. Anlatabildimmi ?
Wurucu iyi hoşda takmıssın ben programlama biliyorum vs vs (genel olarak söylüyorum)
TAMAM BİLİYORSAN BİLİYORSUN KARDEŞİM HER YORUMDA DİLE GETİRMEKMİ ZORUNDASIN?YADA BİRŞEYMİ KANITLAMA İÇERSİNDESİN hö
Biraz daha sakin olmayı dene millete karsın insanın şevkini kırma sanki bu işin prof olmus gibi davranışların bayıyor mileti:korsanh:
Burda Nero 'nun bi suçu yok adam sadece yapmış ve biri görüntülüyo ama EGO sunu beslemek isteyen bi / iki kişi herkes kim olduqunu anladı sanırım gelmiş yok işte emu. yalan söylüyosun fln dio ne ispat etmeye çalışıyonuz anlamıyorum ki:
onemsiz kisilerle ugrastırmayın beni birdaha daha onemli islerim var ..
Nero hani emu değildi ? Buyur.. arkadaşın itiraf etti hala yalana devammı ediceksin ? Konuştukça batıyorsun.
Bu arada byLaaX biz yapılabilecek yolları söylüyoruz ancak bu yapılabilecek yolları bildiğimizi söylemiyoruz. Ve 1 tane programlama dili bile bilmeyen birsinin bunu yapmasının imkansız olduğunu söylüyoruz. Anlatabildimmi ?
C# Biliyorum diyorsun Include yi anlatmaya çalisirken yemin ediyorumki sana Ben yerlere yattim gülmekten.. Sen daha SQL bilmiyorsun.. Downkaan 2.. Istediginkadar Gicik ol seningibileri ben Siraya dizerim... Sen daha Private serverlarda oynarken Biz o private serverlari yapiyorduk.. Sen TBL editlerken biz program yazmaya çalisiyorduk .. Gelip burda bana veya herhangibi Birisine karsi kafami tutuyorsun simdide ? Oraya 19 yasindayim diye göstermissin 12 / 15 Yas arasi degilsen bende neyim.. Biz seninle dalga geçiyoruz Sende sanki çok biliyorsun ya bizimle dalga geçergibi yapiyorsun.. Downkaan ile dalga geçicegine bence git Arkadas edin Kaan ile. Kafa dengisiniz zaten..