NeRo'dan İnciLeR...!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byLaaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NeRo'dan İnciLeR...!!!

Nero hani emu değildi ? Buyur.. arkadaşın itiraf etti hala yalana devammı ediceksin ? Konuştukça batıyorsun.

Bu arada byLaaX biz yapılabilecek yolları söylüyoruz ancak bu yapılabilecek yolları bildiğimizi söylemiyoruz. Ve 1 tane programlama dili bile bilmeyen birsinin bunu yapmasının imkansız olduğunu söylüyoruz. Anlatabildimmi ?

_WurucU_ Doğru söylüyorsun anladım demek istediğini tabikide yani ben söyledim bu bir "Emulator" sadece oyuna girip biraz dolanır çıkarsın yani hiç birşeyi işlemez sadece öyle görmek amaçlı.Benimde dediğim gibi biz sadece bir iki şey bulabilirmiyiz diye bakıyoruz.Yada düzeltebilirmiyiz die ama düzeltmeye kalksak bile bizim Pro. olmamız şart ama zaten biz Pro. falanda değiliz.Biz sadece dediğim gibi deneme amaçlı belki 1 - 2 kod bulupta yenilikler getirme çabasındayız.Ben zaten yaparım demiyorum yapamam bu doğru birşey.:-:

Son düzenleme:

Wurucu iyi hoşda takmıssın ben programlama biliyorum vs vs (genel olarak söylüyorum)

TAMAM BİLİYORSAN BİLİYORSUN KARDEŞİM HER YORUMDA DİLE GETİRMEKMİ ZORUNDASIN?YADA BİRŞEYMİ KANITLAMA İÇERSİNDESİN hö

Biraz daha sakin olmayı dene millete karsın insanın şevkini kırma sanki bu işin prof olmus gibi davranışların bayıyor mileti:korsanh:

wurucu burada haklı nero efelendi farkında olmasa bile;)hatasız kul olmaz

Burda Nero 'nun bi suçu yok adam sadece yapmış ve biri görüntülüyo ama EGO sunu beslemek isteyen bi / iki kişi herkes kim olduqunu anladı sanırım gelmiş yok işte emu. yalan söylüyosun fln dio ne ispat etmeye çalışıyonuz anlamıyorum ki :@:

2cwrayo.jpg

2afhb4h.jpg

b5nzt2.jpg

6r4k9g.jpg

1qsolh.jpg

sonrada sildim zaten ..

onemsiz kisilerle ugrastırmayın beni birdaha daha onemli islerim var ..

Şevki seni ilqilendırmıomu ? Şevkiye yalvardın qünleri unuttun sanırım :D smdi bu resimleri buraya koyup show yapmak kolay moruh acıkcası bende yaparım yani kusura bakma ama (:
türkçe yazıosun anlıorum seni ama fazla zorlama paketlerler senı ^^

b5nzt2.jpg

Hangi İnclude hangi çağdayız buqun ayın kacı ? :D

Selamlar.
Ben burda Nero'yla niye dalga geçildiğini anlamış değilim ama bunun neresi komikki.Nero'da kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyor neden bu kadar uzatıyorsunuz ne gerek var yani.Evet "Emulator" ile çalışıyor ama yinede bir çaba sarfediyor.Include dediğin nedirki al sana Türkçe anlamları içermek, kapsamak, içine almak, katmak, dahil etmek...

Wurucu iyi hoşda takmıssın ben programlama biliyorum vs vs (genel olarak söylüyorum)

TAMAM BİLİYORSAN BİLİYORSUN KARDEŞİM HER YORUMDA DİLE GETİRMEKMİ ZORUNDASIN?YADA BİRŞEYMİ KANITLAMA İÇERSİNDESİN hö

Biraz daha sakin olmayı dene millete karsın insanın şevkini kırma sanki bu işin prof olmus gibi davranışların bayıyor mileti:korsanh:

Hangi yorumumda programlamadan anladığımı bahsettim ? Bu arada konuya girmişken söyleyim. Bende programlama bilmiyorum. Orta seviyede visual basic biliyorum. Ama bu tür şeyler için vb değil c++ kodlaması gerekir ve bunuda bilmiyorum.

Burda Nero 'nun bi suçu yok adam sadece yapmış ve biri görüntülüyo ama EGO sunu beslemek isteyen bi / iki kişi herkes kim olduqunu anladı sanırım gelmiş yok işte emu. yalan söylüyosun fln dio ne ispat etmeye çalışıyonuz anlamıyorum ki :@:

Burda ispat etmeye çalıştığım ortada dönen yalan.. Peki yalan olan ne ? Nero'nun bu resimde çektiğinin emu. olmamasını söylemesi ve arkadaşının bunun emu olduğunu kabul etmesi..

Ayrıca bu resimdeki olay Matrix1536 tarafından paylaşıldı. (Emu..) Oyüzden paylaşılan bir şeyle nası hava atıyor anlayamadım.

O zaman bende SQL SERVER'ı indirim, bakın bende sql server var diye hava atayım ? (Buradaki örneği anlayamadıysan kurcalama, çünkü bu kısım akıl ister)

Bu arada byLaax seni anlıyorum ve lafım sana değil. Yanlış anlama..

Şevki son noktayı koymuş yaw + neronun surat parlıyo yaw yaş kaç :D

Nero hani emu değildi ? Buyur.. arkadaşın itiraf etti hala yalana devammı ediceksin ? Konuştukça batıyorsun.

Bu arada byLaaX biz yapılabilecek yolları söylüyoruz ancak bu yapılabilecek yolları bildiğimizi söylemiyoruz. Ve 1 tane programlama dili bile bilmeyen birsinin bunu yapmasının imkansız olduğunu söylüyoruz. Anlatabildimmi ?

Benim programlama dili bilmediğimi nerden biliyorsun ? C# ve delphi biliyorum kendi çapımda. Ne ileri düzey ne alt düzeyde ve
Dosyalar 1098 ve emulatör kaynak kodlarıyla birleştirildi. ortaya cıkan bu.

2-3 parça resim koymuşsunuz neyi ispatlamaya çalıştığınızı anlayamadım. Bu resimdekide yarı emu yarı gerçek. Uzatmaya gerek yok Reallizt acaip gıcığıma gitmeye başladın bu arada. Ve.. benim kimseyle yarışmaya girdiğim yok Şevki vs. naptığı beni ilgilendirmiyor. Ben bunu belirtip duruyorum anlamak istemiyorsunuz galiba, kendimce birşeyler yapıyorum ve bunda kararlıyım bu işi yakın zamanda bitiricem 2 haftadır bunla uğraşıyorum arkadaşında dediği gibi matrixin emusunun kaynak kodları aslında matrixin sayılmaz GeryDeftin emusunun kaynak kodları ve 1098 server files sourceleri ile ortaya cıkan bunlar ben son lafımı söyledim bundan sonra bu tartışmaya girmicem.

Son düzenleme:

Burda nero ile dalga geçeceğinize daha iyisini yapıp yabancılarla, örnek gerydeft ile dalga geçsenize ? ( daha iyisinden kastım, yabancılarla dalga geçebilecek kadar )

Son düzenleme:

C# Biliyorum diyorsun Include yi anlatmaya çalisirken yemin ediyorumki sana Ben yerlere yattim gülmekten.. Sen daha SQL bilmiyorsun.. Downkaan 2.. Istediginkadar Gicik ol seningibileri ben Siraya dizerim... Sen daha Private serverlarda oynarken Biz o private serverlari yapiyorduk.. Sen TBL editlerken biz program yazmaya çalisiyorduk .. Gelip burda bana veya herhangibi Birisine karsi kafami tutuyorsun simdide ? Oraya 19 yasindayim diye göstermissin 12 / 15 Yas arasi degilsen bende neyim.. Biz seninle dalga geçiyoruz Sende sanki çok biliyorsun ya bizimle dalga geçergibi yapiyorsun.. Downkaan ile dalga geçicegine bence git Arkadas edin Kaan ile. Kafa dengisiniz zaten..

C# Biliyorum diyorsun Include yi anlatmaya çalisirken yemin ediyorumki sana Ben yerlere yattim gülmekten.. Sen daha SQL bilmiyorsun.. Downkaan 2.. Istediginkadar Gicik ol seningibileri ben Siraya dizerim... Sen daha Private serverlarda oynarken Biz o private serverlari yapiyorduk.. Sen TBL editlerken biz program yazmaya çalisiyorduk .. Gelip burda bana veya herhangibi Birisine karsi kafami tutuyorsun simdide ? Oraya 19 yasindayim diye göstermissin 12 / 15 Yas arasi degilsen bende neyim.. Biz seninle dalga geçiyoruz Sende sanki çok biliyorsun ya bizimle dalga geçergibi yapiyorsun.. Downkaan ile dalga geçicegine bence git Arkadas edin Kaan ile. Kafa dengisiniz zaten..

%100000 Katılıyorum Zaten bu herif yuzunden Ko-CaN Adlı Uyelıgım Banlandı. Hic Bir Sey Bildikleri Yok Biraz OradaN Biraz Buradan Biraz Surada Aha Nero Aga Oldu :sakalli::sakalli: :korsanh::korsanh:

Allah allah ya taktığınız şeye bak adamla dalga geçtik diyoruz orda kafanızmı basmıyo ?? İncludeyi orda başka birşey olarak anlatmaya çalıştım dediğim gibi şu programlarda FAZLA BILGIM YOK!! 2 sayfadada yazıyo bu görme özürlüsüsünüz galiba. bana 12/15 yaş arası diyen Reallizt 10-11 yaş gurubu arasındaki çocuk hareketlerini yapıyor.

Son düzenleme:

ya hocam sorunda orda dalga geçtiğinizi sandınız -kendi çapınızda-:sakalli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt