♣ObjekTif Yorum Yapan herkese +Rep♣

Cevap: ♣ObjekTif Yorum Yapan herkese +Rep♣

Datadaki tbl ler eski 74/1 valkirey db lerde işlıyordu(empire online turk gamer vb) fakat yeni cıkan db lerde bu işlemıyor chr tbl leri editlenmeye başladı db nin temelinde yani magiclerde bunlar fixlenmedi ise data skil_magic_us.tbl editlemiş eğer yeni ise chr deki tbl yi editlemiş iyi bi anti cheat ile örnek:soacs böle bi hile yaşamazsınız özel bi editlenmiş bi tbl. tbl kontrolu olmayan bi exe belki kontrolludur adam exe yi kırmıştır ama buyuk bi ihtimal chr hangisi oldugunu bilmıyorum ama:-:

RepLerinizi Yarın Vercem BgnLük Hakkım Dolmuş ^^

Ben yıne anlatmak ıstıyorum ...
bı kere muzık ıcın benden repı kaptın ...
2. olrk
sımdı sana acıklıyayım
clıentın chr dosyalarında charlar-monsterler-npcler war
ve yaptıgı haraketler,kostukları sekıl felan
adam ordan n3chr edıtor ıle kendı chrını bulup atack 1 atack2 atack 3 un hızını yarıya dusurmus 50 ıse 25 yapmıs ve elını yarıya kaldırdıgı zmn sıkılı wuruo olay bu yanı hile :)

tabı bunu bılmeyende salak 1 kısılıgın yaymıs oldugu chr den burnıng skeleton vs vs... tbl lerını kullanıo olabılır pıyasaya budamı dustu be :@ :(

Benim için Data Chr Farketmes ADam Hile Olduğnu İnkar etti SizDe görün İStedim

evet buda chr klasoruyle alakalı tslerin hızlı skill atmasından yaralanılarak yapılmış bir hile...

Chr DeiL ArKaDaS'LaR Nie'Mi chr'De SaDeCE Kız MaGe'LeR HızLı ATaBilir

Skill_Magic_Main_us Bu TBL DaTa ATılıoR Cho Hızlı Bİr ŞekiL'De Hızlı AtıoR

Ts Deil CHr TBL Si deil SAdce DaTa 'Da oluoR ?

Bu patchin linki olan arkadaş varmı varsa zor serverlarda çok işe yarayabilir genellikle maqe oynuyorum.

Ben yıne anlatmak ıstıyorum ...
bı kere muzık ıcın benden repı kaptın ...
2. olrk
sımdı sana acıklıyayım
clıentın chr dosyalarında charlar-monsterler-npcler war
ve yaptıgı haraketler,kostukları sekıl felan
adam ordan n3chr edıtor ıle kendı chrını bulup atack 1 atack2 atack 3 un hızını yarıya dusurmus 50 ıse 25 yapmıs ve elını yarıya kaldırdıgı zmn sıkılı wuruo olay bu yanı hile :)

Keşke Ayrıntıya Girmeseydin Şimdi herkes Onu Deniyordur :D Sonuç Olarak Benim dedigim Gibi Chr den Oluyor Tbl İle Alakası Yok Belki Arkadasın Dedigi Gibi

tabı bunu bılmeyende salak 1 kısılıgın yaymıs oldugu chr den burnıng skeleton vs vs... tbl lerını kullanıo olabılır pıyasaya budamı dustu be :@ :(
Böyle Bişi Olduysa Bilemicem

Son düzenleme:

Şerefsiz Bide Yemin Edior Pislik herif Bi oyun için adam gibi pwp oynayan kalmadı gerçi adam gibi ko oynayan kalmadı alayı tbl . koxp . bug . VB % 100 TBL .....

Bide şöyle bi durum var ülkemizde yaşayan birçok hristiyan arkadaş var bu adam hristiyansa müslümanlık üzerine rahatca yemin edebilir ayrıca annesi olmayanda birçok vatandaş olduğu biliniyor yani adamın kaybedeceği birşey olmama ihtimalide yok değil. Saygılarımla StronqEnouqh

ArkadaşLar Serverde Gece 4 Adam qeldi Hayatımda Hiç yenilMedim Dedi Vsye Çağırdı Gittim Vsye 57Skill'i 54'Skill'ini Falan Hepsini 1 Sn İçinde Attı Bnimde Minnorum DayanMadı Yattım...
Daha Sonra Yanına Gittim İnferNo AttırDım Birde Baktım Bu Elini Yarıda Kaldırıp Atıyor Dhaa SOnra MüslümanLığı Ve Kutsal Olan Annesi Üzerine yemin EttirDim Ve Etti Birde Siz Bakın Bu Videoya Yorum Yapan Herkese +Rep Ama ObjekTif Olun Lütfen!!

Hileden AnlamayanLar Bakmasın

Seri SKill Değil Yarı Seri Skill Buda Yeni Bir Tbl Türü

Ts Değil Ts Her türLü Fix

İzLeyin Görün

adam resmen chr tbl kullanmıs yane normal tblsız gelse asas %10000 Alır

TbL datadaki bi kaç dosyayla oynamıs arkadasımız:)Eli havadayken skill vuruyor çok belli.

westko chr fix açamaz ha 2 yolu var
ya exe editlemiş
2. yol ise...
ya aslında bu chr fln deil çok chr kullandım dışarda ve nası attıgını gordum cok chr kullanan gördüm ama o inferno ole atamaz
bence şey olabilir bu yeni bi türev
skill magic maine aynen normaldeki gibi seri skili yediriyosun ama el kaldıran cıns bılmem

coppat ben o dediğiniz dosya bende yok ama eğer senin client inde ekliyse ki % 90 eklidir herkezde o olay öyle qörünür örnek olarak pathos qloves patch weriyim sen onu chr a atarsın herkezde pathos olur buda öyle bir olay tamamen safsata Ben ORADA YEMİN ETTİM WE ARKASINDAYIM TEMİZ OYNARIM İSTEYEN SERVERA GELSİN BERABER WS ATALIM

Usko'da da böyle bir tbl vardı . Bu tbl yi Pvp oynayan bir çocuktada görmüştüm, yani kendini kandıran çok bu dünyada :)

Hala KonuşuyorSun Coppat Bide Serverde Laf yapıyorSun Bana Al Yorumları Oku Videoyu İzle Müslüman'LIk Ve AnneLik KutsalDır Bunu Unutma ;)

Canım benim neden takıyorsunki bu kadar Zero abine ip'sini ver rahatına bak :) Hadi bekliyorum

ben diceğimi dedim orda yeminimi ettim senin qibi şerefsiz köpekler olduqu sürece bizde urasıcaz. ;)

abi ben adamı tanıom ben kefilim iyi ws atar kendisi en az bnm kadar :D yani bosa endişe ediosunuz :D

Geri
Üst Alt