MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,
İlk konunun Sparta serveri hakkında olduğunu biliyoruz. Official açılışına yaklaşırken bunu Vulcano serveri için değiştireceğiz.
İyi günler.

Offical açılış tarihi ile ilgili en azından ön görülen bir şeyler yazsanız bir kac ay ıcerısınde veya bır kac gun ıcerısınde tarzında, eğer kesın olmasada spesifik bi kac bılgı verebılırsenız açılış tarihi hakkında çok iyi olur.

U+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++P

Herkese merhaba,

Bu çok önemli bir duyuru, OldschoolKo doğduğundan beri bir vizyonumuz vardı, bir hayalimiz vardı, ve oyuncularımıza Knight Online oynarken en iyi oyun tecrübesini yaşatmak istedik. Malesef, 1299 versiyon çok fazla sınırlama koydu, bu yüzden 4 yıl önce kendimize sorduk “Knight Online son versiyonunu, eski dizaynına adapte edemez miyiz? Eski ve yeniyi karıştırarak, nostalji ve eğlenceyi birleştirerek, geçmiş ve gelecek aynı yerde, daha önce yapılmamış, benzersiz bir server..”

Bütün serverlarımız dan memnun kaldık, oyuncularımız bize çok sadık kaldı, bu yüzden hepinize desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz, saygıyı hak ediyorsunuz, en iyiyi hak ediyorsunuz, ve biz bunu halledeceğiz… VULCANO projesini gerçekleştirmek için çok fazla zaman ve para yatırımı yaptık, zor ve gergin zamanlardan geçtik, ancak, hangi yenilikçi proje zor zamandan geçmez ki?. Biz aklımızda hep oyuncularımızın istekleri ile çalıştık, bundan dolayı ve işin doğrusu, Oldschoolko en iyi serverlardan bir tanesi oldu, bunun anlamı bizi destekleyen ve bizi sevmeyen insanların olduğu.

Küçük bir fikir ile başladı, ancak bugünlerde kullanıcılarına güven ve ümit veren bir servera dönüştü. Bunun yanısıra bu zamana kadar açılan tüm serverlar sadece eğlence sağlamadı, oyunda item satışı özgür olduğundan, ve oyuncuların oynadığı süre boyunca ekonomik olarak karşılığını aldığından dolayı, çoğu oyuncuya da ekonomik kazanç sağlattı.

Herhangi bir serverin önceliği GÜVENLİK tir, çoğu oyuncu değişik nedenlerden dolayı hackleniyordu: Ortak üyelik kullanımı, içerisinde trojan bulunan programlar indirmek, vb. Bu artık olmayacak, oyunda SEAL SİSTEMİ olacak, bu size oyunda eşyalarınızı korumanızı sağlayacak; ayrıca PUS tan alınan itemler takas edilemeyecek, satılmayacak veya 48 saat boyunca kırılmayacak. Bu şekilde, diğer üyeliklere erişim sağlayan kişi, üyelikteki Knight Cash ile hiçbir şekilde çıkar sağlayamayacak. Dahası, yakın zamanda Cypher Ring ile üyeliklerinizi güvenli şekilde satabileceksiniz :)

Siz Oldschoolko ya güveniyorsunuz, bizde bu güveni sarsmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, sizleri açtığımız serverlar ile geçmiş zamanda yolculuğa çıkarmıştık; ancak şimdi, VULCANO projesi ile başka bir zamana yolculuk edeceksiniz.

Yeni clan sistemi çok daha büyüleyici! PK dan kazandığınız ve clan üyelerinin bağışladığı NP lere göre 3 farklı clan seviyesi oluşturduk , NP şartlarınız yerine getirdiğinizde farklı seviyelere geçmek için boss görevleri olacak. Tüm açıklamalar burada:

http://good-game.us/threads/new-clan-system-levels.165/

Kadromuz, serverlarımızın en önemli açılışlarından birini görmeniz için ve Oldschoolko tarihinin bir parçası olmanız için sabırsızlanıyor. Eski KC ve bağışlarınızı, migrasyon sistemi ile VULCANO da kullanabileceksiniz. Bu sadakat ve destek borçlu olduğumuz eski oyuncularımız için; sizlere, en içten teşekkürlerimizi ve minnettarılığımızı sunuyoruz.

Açılış tarihine artık çok yakınız, hepiniz davetlisiniz, ve yakında KC alımını başlatacağız, böylelikle VULCANO açıldığında aldığınız KC leri kullanabilirsiniz.

Ayrıca, nihayet kendi GOOD-GAME websitemizi tanıtabiliriz. Bu yeni websitemiz, bağışlar için buradan üyelik almanız gerekli, çok daha hızlı ve verimli şekilde bağış yapabileceksiniz, 3 dil destekli; türkçe, ingilizce ve ispanyolca. Nasıl bağış yapabileceğiniz hakkında küçük bir eğitim:

GoodGame

Ayrıca websitemiz tekrar açıldı, oyuna girmek için buradan üyelik almalısınız:

OldSchoolKO - Home

Çok fazla artan oyuncu sayısına şahit olduğumuzdan, işlemlerimizi daha verimli ve hızlı yapmaya çalışıyoruz. Witnessing the increasingly huge amount of users, we have been trying to make our processes more efficient. En mümkün hız da sizlere en iyi ilgiyi sunmak istiyoruz. Bu bizim hedefimiz.

Website den artık üyelik alabilirsiniz, unutmayın gizli numaranız SEAL NUMARA nız olacak.

Çok uzun yazdığımız için özür dileriz, ancak bizim ne yapmaya çalıştığımızı ve sorunsuz bir şekilde oyun tecrübesi yaşamanız için okumanız gerektiğini düşündük. Savaş alanında görüşmek üzere Oldschool oyuncuları!

OldschoolKO yine parayı kırmak için değişik şeyler planlamış ne kadar şeytan oldukları ortada birde yourko tarih verdikten sonra yourkonun açıcağı tarihin erkenine alıp userlerini çalmaya çalışıyor. Çok yazık hiç saygı yok bunlarda akıllı insan yourkoyu seçer :)

OldschoolKO yine parayı kırmak için değişik şeyler planlamış ne kadar şeytan oldukları ortada birde yourko tarih verdikten sonra yourkonun açıcağı tarihin erkenine alıp userlerini çalmaya çalışıyor. Çok yazık hiç saygı yok bunlarda akıllı insan yourkoyu seçer :)

Sen git 1-2 ayda yeni server açan yogurtkoda oyna kim paragöz kim yıllardır bu piyasanın krakı herkes biliyor. Osko son server 2021 yılıkda açıldı yourko kaç tane server açtı 2021 yılında. Yılarda yourko exp ayağına sc pre ayağına milleti soydu sürekli server açrak soymayada devam ediyor.

Sen git 1-2 ayda yeni server açan yogurtkoda oyna kim paragöz kim yıllardır bu piyasanın krakı herkes biliyor. Osko son server 2021 yılıkda açıldı yourko kaç tane server açtı 2021 yılında. Yılarda yourko exp ayağına sc pre ayağına milleti soydu sürekli server açrak soymayada devam ediyor.

Yourko kaç tane server açtı demişsin. Hangi serverini kapattıda insanları soyuyor diyorsun hiç bir serverini kapatmadı userler bıraktı. Hiç bir zaman yourko hak yemedi emeğe herzaman saygı duydu serveri bırakıyorsunuz sonra yourko server açıyor diyosunuz bırak bu işleri oldschoolko 83 lv 18x e benzer garip bir server yaratarak paraya dayalı bir server açıyor. O yabancı kuyruklu adam sizi çok güzel soyacak o_O

Osko emeğe saygı duysaydı karşısındaki emek veren serverin önüne geçmeye çalışmazdı...

Oldschoolko sayfasında insanlar bağırırken tarih ver diye hiç kimseye cevap vermezken zaten bana gelecek düşüncesiyle insanları bekletti sonra yourko tarihi koyunca Professor lakaplı arkadaş önüne geçmek için tarihi belirledi uyanın :D

Son düzenleme:
Herşey şunu iyi biliyor ki OSKO'nun şuan ki amacı sadece YourKO'yu gölgelemek. Professor'un bahsettiğine göre 3 ay beta olucaktı (!) Daha 2 server öncesine kadar ilk günlerde dupe yaşanan bir serverdi OSKO. Şimdi ki açıkları,bugları siz düşünün. Oynayacaklara başarılar, forever YourKO !

Son düzenleme:
Yourko kaç tane server açtı demişsin. Hangi serverini kapattıda insanları soyuyor diyorsun hiç bir serverini kapatmadı userler bıraktı. Hiç bir zaman yourko hak yemedi emeğe herzaman saygı duydu serveri bırakıyorsunuz sonra yourko server açıyor diyosunuz bırak bu işleri oldschoolko 83 lv 18x e benzer garip bir server yaratarak paraya dayalı bir server açıyor. O yabancı kuyruklu adam sizi çok güzel soyacak o_O

Osko emeğe saygı duysaydı karşısındaki emek veren serverin önüne geçmeye çalışmazdı...

Oldschoolko sayfasında insanlar bağırırken tarih ver diye hiç kimseye cevap vermezken zaten bana gelecek düşüncesiyle insanları bekletti sonra yourko tarihi koyunca Professor lakaplı arkadaş önüne geçmek için tarihi belirledi uyanın :D

Kojiro sizi her serverda farklı poziyonda kc çektiriyor. Helal olsun adam yakında guinness rekorlar kitabına girer. Daha server açmadan diğer server duyurusunu yaptığı bile oldu hala yourko oynuyorsunuz. Adam ona göre bi sistem yapmış yeri geliyor kendi mahfediyor kendi serverını siz hala oskoya laf atıyorsunuz. :) Oskoda verdiğim bütün paralar helal olsun verdiğim paranın zevkini kuruşuna kadar aldım. Oskonun useri ortada kaç ay sürdüğüde hala gelipte 2-3 haftalık serverda oynayıp laf atıyorsunya. 4. hafta yeni server duyurusu yapan serverda oynamaya devam et.

Kojiro sizi her serverda farklı poziyonda kc çektiriyor. Helal olsun adam yakında guinness rekorlar kitabına girer. Daha server açmadan diğer server duyurusunu yaptığı bile oldu hala yourko oynuyorsunuz. Adam ona göre bi sistem yapmış yeri geliyor kendi mahfediyor kendi serverını siz hala oskoya laf atıyorsunuz. :) Oskoda verdiğim bütün paralar helal olsun verdiğim paranın zevkini kuruşuna kadar aldım. Oskonun useri ortada kaç ay sürdüğüde hala gelipte 2-3 haftalık serverda oynayıp laf atıyorsunya. 4. hafta yeni server duyurusu yapan serverda oynamaya devam et.

arakdaş haklı oskoya para yatırdıysam yatırdığım paranın zevkini aldım güzel pklar attım şu zaman kadar yourko denen serverda 1 defa oynadım oda 10 gün 62 olmadan oyunu bıraktım kötülemek için yazmıyorum ama girdiğim serverlara bakıyorum osko en çok uzun süreni he başlarda sıkıntı yaşıyomu her seferin lagdır dclerdir server kapanmaları falan bunlarada alıştığmız için sıkıntı olmuyo oskonun başında sabreden geri kalanında çok iyi biliyolarki oyundan zevk alınıyor. oynamıcam bu severında diyodum ama sonuna kadar oynucam en iyisi bencede osko

Öncelikle ne oynadığınıza karar vermeniz gerekli. Myko oynuyosanız zaten exp zor olmalı öncelikle. Zoru sevmeyen, biryerlere gelemeyen arkadaşlar bırakıyor YourKO'yu. Misal vericek olursakta OSKO Sparta'da serverin üstünden en az 1 ay geçmesine rağmen her gün kaç kere restart atıldığını oynayan herkes görmüştür ki buda bir sorun teşkil ediyor benim gözümde. OSKO oynucak arkadaşlara tekrardan başarılar, forever yourko!

Geri
Üst Alt