MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba oldschool oyuncuları,

Bugün bir bug yüzünden ortaya +8 unique illegal itemler çıktı. Bundan kimin sorumlu olduğunu bulduk, ve hepsini banladık. Ancak, birçok masum oyuncu kastıkları paralar ile bu illegal itemleri aldılar. Bu sorun için düzenleme yaptık ve artık birdaha çalışmayacak.

Yinede, illegal tüm itemlerin oyundan silineceğine emin olmak için oyun 12 saat geriye alınacak. 12 saat bu sorunun başlamasından önceki bir saate denk geliyor. ESN kodlarını aktif edip kullananlar tekrar kullanabileceklerdir.

Bu bizim için zor bir karardı, ancak bu kesinlikle pes edeceğimiz anlamına gelmez. Bu sorundan dolayı server ve güvenliğimiz artırıldı ve bir parazitten daha kurtuldu.

Merhaba.
Oyunda herhangi bir sıfırlama olmadı bu saate kadar. Karakterinizin ID ve nickini bize ulaştırabilirseniz inceleyebiliriz.
Unutmayın oyun 13 eylülde açıldı. Bir önceki test serverlarındaki karakterler 13 eylülde silindi.

Merhaba ;
Ben beta bölümündede oynadım açıldıktan sonrada oyuna başladım yani 13 eylülden sonra 59 levele kadar ulaştım fakat 3 gün önce girdiğimde char yoktu üyelik duruyor ama bu konu ile ilgilenebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Oldschoolko oyuncuları,

Bizim amacımız oyunun bu yeni versiyonunda myko konseptini korumak. Çok tartışmalı bir konu olan kanatlar bu konseptin dışına çıkıyor. Ancak, buna bir çözüm bulduk, CHAOS EVENTİ ödül olarak kanat verecek ama bu kanatlar diğer oyuncular tarafından görünmeyecek ve space tuşuna bastığınızda uçamayacaksınız. Kanatlar için çalışan tek şey stat bonusları olacak. ;)

357ja7bjpg_zps327c134f.png

Bunun haricinde oyunda kalan buglarıda düzeltmeye çalışıyoruz. Merak etmeyin, yakında en güzel server olacağız, tüm sadık oyuncularımız hakettiği gibi!

OldschoolKO Staff

Oldschoolers,

There you go some of the updates for saturday, lets click on event and participate for 2k kc :)

Herkese merhaba,
Serverda daha fazla fix yapıyoruz, sizleri facebooktaki yeni etkinliğe davet ediyorum, resime tıklayın. :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Good-Game Facebook sayfasına 500 beğeni gelirse güzel bir ödül kazanacaksınız. Aşağıdaki resime tıklayın.

500 begenımi 200 oyuncuyla 500 begenı ? matematıksel olarak ımkansız :D
(bide bu nalet spam konturulu degıstırsenız cok guzel olacak okunur birini bulmak ıcın 110 kere degıstırıyortuz )

Sevgili Server Sahipleri Sitemiz Günde 1500 Tekil Hit Almakta ve Bunların Çoğunu Knight Online Pvp Server Oyuncuları Oluşturmaktadır.
Site Adresimiz : pvp-serverler.gen.tr
Server Eklemek İçin Girilecek Adres : http://www.pvp-serverler.gen.tr/p/server-ekle.html
Not : Son Eklenen Serverler Listeleneceği İçin Serverinizi Ne Sıklıkla Ekler, ve Sitemizi Ne Sıklıkla Ziyaret Ederseniz Okadar Çok Oyuncu Kazanırsınız.

Herkese merhaba,

Serverda daha fazla düzeltmeler yapıyoruz, sizleri facebooktaki yeni etkinliğe davet ediyoruz, resime tıklayın:

Oyunda hala +8 uniq itemler var, el altından TL ile satıyor adamlar. Bir şeyi de doğru düzgün fixleseniz şaşırıcaz.

bu saatten sonra gelmenizi önermem. adamlar parayla kc satıyo ama parayı yatırıyosun kc yi yüklemiyolar. yabancı bi şirketle anlaşmışlar ve hiç bi şeye cevap alamıyosun paran içerde kalıyo. amaç sanırım oyundan soğutup sfırlama cabalarına girmek bilemeyeceğim. 1 haftadır param içerde alamadım henüz. başlamadan bırakmak zorunda kaldm paramın peşindeyim fakat herhangi bi dönüş yok, ilgi alaka yok. uğraşmyın gidin usko oynayın hepsi aynı açar sw yi parasını kazanır sonra bıraktırmak için elinden geleni yapar çalar çırpar.

Beyler şimdi bu OldSchoolKo'nun sitesi falan değiştimi ne zaman açılıyor biri yazabilirmi rica etsem ?

Geri
Üst Alt