MYKO Oynaylim.Com l RE-LAUNCH l ALPOS l - 22 Nisan Cuma 21:00 [Old Myko]

Şikayetlerden sonuç alamazsak gmlerin dedikleri tutmazsa ilgilenmezse kimse siz de aynı soruyu duymaya devam edersiniz

arkadaşlar eski günlerin tadına varacağınız çok güzel bir sw olmuş. emeğinize sağlık...

user sayısı artırılabilir , burası da bunun için değil mi zaten.ben server içeriğinden bahsediyordum bence gayet başarılı

Konu güncel arkadaşlar başlamak için geç kalmış değilsiniz server açılalı 1 gün oluyor daha ve gerçekten müthiş bir database ....

hadi koçum bilmemezliğe yatmayın işi benim kim olduğumu iyi biliyorsunuz, yaptığınız terbiyesizliği de. köprüyü geçene kadar sizde dalgalar. geçen açtığınız da sw yi ilk gece 500 user kaybettiniz. pierce skili çalışmıyor. 3 li ok atmıyor. 1000 userle 1 hafta devam ettiniz. ahkam kesmeyin millete burda.
. Bütür Problemler Çözüldü Ve Gayet Userlerimiz Memnun. Yorumunuz Size Kalsın.

Oynaylim' nedir be bilader ya serverin isminde hayır yok, sorunları yazmaya bile gerek yok
biz serverı oynadık gayette başarılıydı. Burada serverı kötülemeyin lütfen userleri etkilemeyin sizler beyenmeye bilirsiniz. ama diğer userlerin yorumları güzel.

EpqJ4B.png

Son düzenleme:
İlk Myko'nuzda da oynadık, gayet başarılı bir şekilde götürdünüz ama bazı koxperler yüzünden ve aynı tarihte bir çok serverin açılması sebebi ile user biraz sıkıntı olmuştu. ama çok iyi bir database ve güzel bir ilgi vardı. Tüm sorunlara çözüm bulduk ve diğer myko server'inizde beya zevk aldık yeni açılacak server'inizi sabırsızlıkla bekliyor olacağız ve clanım ile birlikte açıldığı tarihte orda olacağız !

Vesselam.

Geri
Üst Alt