Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Yardm!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qk4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Ya

Arkadaşların dediği qibi exenin ismini Knight Online Yap %100 düzelir :)

Cevap: Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Ya

BeyLer PC yeni Format Yedi PwP^^Yi yükledim Empire KO 1506 mi ne vardı onu yükledim oyuna girdi ama 1299 client indirdm Oyuna Girerken Exe Ye Tıklıom o ilk çıkan k2 network yazısnda donuyor kasıor ve fare ile tıklayamaıorsn ID PASS yazma yerindede çok kasıyor ID ve passı yazamıorum o derece ama empireko 1506 da hiç kasmadan giriorum Yardım Edin :^^::V::V::a:

BeyLer Lütfn 1 Yardm Edn
Bende de öyle hatta sımdı bende konu acacaktım yapamadım:(:(

arkadasım sunu yap senın exe knightonline yazar onun arasına bosluk koy sorun %100 hallolucak yanı knight online yap

Dostum senin dediğin gibi yaptım bende oldu ama hackshield hata verdi oda kolay saol teşekkür ettim:)

Son düzenleme:

paylaşımın için teşekkürler...

Golden Shark alalh senden razı olsun walaha sana dua edicem walha exenin adını değiştirin oluyor arkadaşlar lutfen bakın bolşuk bırakın nolur kesin çözulcek kardeşlerim

Ya waLLAhi aRasına bosLuk koyma oLayını soLeyen heRkezden aLLAh bınLerce kez RAzı oLsun ya kaFayı yıceKtım ne kDr koLAymıs oysa Cok saoLun waLLa ya

walla allah razı olsun oldu doya doya oynuyom :D :D

yha arkdaslar hackshield slin duzelir bende spyware doctor war anti-wirus onun yuzunden giremiorm pcden kaldiramiorum

Ne mallar var allahım bu dunyada olm artık 1299 servermı kaldı deiştir bakayım anti lide exenın adını gırebılıyormuusn. Launcer sıstemı geldi artık siz teknolojiye ayak uydurana kadar geberip gidiceniz

hepiniz yanlıs dusnuosunz bunun tek sebebi sistem ile uyusmaması ko exeye sag tıklıyıp özellikler diyin orda uyumluluk var ordan hangi işletim sıstemını kullnıorsanız onu secin sorun duzelcektir...

h t t p://img36.imageshack.us/img36/8408/40725667.jpg banada bu hatayı veriyor boşlukları silin lütfen yardım sadece 1299 da oynayabiliyorum herkezde hile bıktım 1300 ve üstündeki patchlerde hata veriyor 2 tane client denedim 2side aynı

Beyler yardım lütfen

Son düzenleme:

+++++++++++++++++++

benimkide oyle ama benimki KnightEmpire olduqu için araya boşluk koyduqumda KnightEmpire.exe Launcherde Bulunamıyor :( Çözümü yok gib ? ;)

Araya Boşluk Koyunca Oyuna Girmiyor KnightOnline.exe bulunamıyor diyor !!

Biraz zahmetli olacak ama %100 çözüm yolunu sana anlatayım. Yapıcağın işlemi sırasıyla yazıcam şimdi. Launcher' i açıyosun ardından ctrl+alt+delete yapıyorsun. ardından işlemlere geliyorsun ve EXPLORER.EXE ' yi kapatıyorsun. İsime dikkat et. Ardından starta basıyorsun. Id Pass Yazdıktan sonra server seçme yerine gelince yine ctrl+alt+delete ' den Dosya-Yeni Görev(Çalıştır) a explorer.exe yazıyosun işlem tamam. Dediğim gibi biraz zahmetli her girdiğinde bu işlemi uygulayacaksın.

Aynı Sorun bendede var Upupupupup

Bendede Gırısde donuyor ondan sonra 1 dk bekleyıp ıd pass yerı gelıor dolduruyorum ama ent. basdıgım zaman bısı gelmıor lutfen ama lutfen yardım edın Qp_? İletisim:burak_butti@hot. lutfen yardım.....

Geri
Üst Alt