Pathos' Glove %100 {Beklenen Paylaşım}[Çift El][Attack ve Defense Auro lar Eklendi]<<

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qp__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Pathos Gloves>>>BeklenenPaylaşım<<<<<<ByQp

Harika bir paylaşım muhteşem teşekkürler.. Qp Bu arada Dual işi nasıl gidiyo olumlumu :)

Dün gece c ye format attım bazı şeyleri D de sakladım.Formattan sonra antivirüs kurdum.Win32 parite b virüsü buldu.Yavaş yavaş tüm sistemdeki exeleri ele geçirdi virüs c yi d yi topdan formatlamak zorunda kaldım.Şuanda hiç bir program yok bilgisayarda herşeyi netten tek tek indiriyorum.Herşeyi tamamladıkdan sonra devam etcem çalışmalara.Arkadaşlar siz siz olun uğraşmak istemiyosanız antivirüsleri hep açık tutun.Çok nalet bi virüs bu.Yoksa benim gibi kalırsınız ortada :^^:
İlk Önce tebrik etmek isterim başarından dolayı inş. geliştirirsin.

ikinci olrak Ronounxe.exe diye bişy windows/system32/ronnounce.exe diye bişy 10 dk içinde tüm exelere yayılıyor aynısı arkadasımada oldu tam 20 saniyede c deki tüm exeler virüs oldu acayip bişy c-d formatladıysan sorun çözülmüştür ama acayip bişy :)

gerçekten güzele benziyor ama ben kullanmıyorum emege saygı .. :) çünkü oyunda görüntü kirliligi yapıyor nova atarken minor yaparken arada kasmaya neden olabilir ..

Kardes Oyuna Launcher den Ve Knight onLine Exe ' den qiRince Oyunda her hamLede donuyor yani bi harf yazıyorum 5 - 6 sny donuyor devam ediyor yardım Lutfen oynadıqım Server Launcherden qirmeLi yani 1317 PatchLi RealliztFIX ' den de oLmuyoR aciL Yardım LuTFen !! :(

Gercekten Süper olmus eline saglık.Cift eli sabırsızlıkla bekliyorum :D

Kardeş eline sağlık mükemmel olmuş indirdim kuıllanıyorum sorunsuz mükemmel çift elini sabırsızlıkla bekliyoruz

Eline saglik saol iyi paylasim

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Başarıların Dewamını Beqleriz En Yakn ZamandA Dualini Paylaşırsn

TeşekkürLer Çok qzL PayLaşm oLmş...

PathoS qLove SoL eLdede oLsa Çok dAha qüzEL oLr die düşnüorm ( :

bu patchı yoksa item takarak daha yenimi gözüküyor:S

Geri