[Paylaşım ] %100 De olmasa Merchant Hack + Npc Kesme Fixlemek Resimli Anlatım

Konu Yazar

DiéByThéDaqqéR

New Member
Kalemi Kırıldı!
May
785
20
Öncelikle Yapmamiz Gerekenler Bi tane hex Editör

Hex Editör Link Hex Editör İndirMek için Tıkla

Sonra Bize 1 tane Exe Lazım Ve Devamini Resimli olarak Anlatacağım

1. Adım
44966561.jpg

2. Adım
97213498.jpg

3. Adım
74688020.jpg

Not : Sizin İçin Sunucumu Kastirdim :) Bi Teşekkürü Fazlamı Görüyorsun ? :V:

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım ] %100 De olmasa Merchant Hack + Npc Kesme Fixlemek Resimli Anlatım

mantıklı :) teşekkürler

Cevap: [Paylaşım ] %100 De olmasa Merchant Hack + Npc Kesme Fixlemek Resimli Anlatım

Kendi Serverimde Kullanıyorum Gene Acan olursa emek Verio :) Zorlanıor Onuda Banlıyorum ama nadir İşine Yaradıysa Ne mutLu Bana

Koxpa O titleyi yazarak başlatılıyor ama.

Ilılılılılıllıl Gibi Yazılarla degiştir wiindows bosluk kullan acamaz

hahaha mantıklı harbiden

Ilılılılılıllıl Gibi Yazılarla degiştir wiindows bosluk kullan acamaz

exeyi açınca aşağıda belli oluyor I mı l mi olduğu. Title yani pencerenin başlığı adam koxpa istediğini yazabiliyor Mesela sen asdasda yaptın adam oraya asdasda yazar başlat der girer.

koxpun mantığı o ztn .
örneğin:orjinal bir exede Knight Online Client tir bunu !'%!'^ gibi şeylerde yapsan adam onu yazamasa bile bir çok program var onun ismini gösteren ne kdr packlersen packle açılır. daha fazla anlatmiyim :D

hayır arkadaşlar koxp sadece Knight Online Client i okuyor Ben Değiştirdiğim Şekilde Yazdım Koxp a Girmedi örneğim pwkoxp ama pw koxp u hex ile açıpta orada yazılanı yazarlarsa işin rengi değişir (:

Mesela ctrl+backspace ile yapılan bir kodlama(hani böyle kare kare oluyor:)) yapsanız pwkoxp açılmayacaktır. Ben çok açtm title değişik olan exe'lerde. Tabiki deneme amaçlı:) Yalnız hangi exe de denersem deniyeyim pw koxp o dediğim kodlamada hata veriyor:)

eline saglık brader

Benim Hazirlamis oldugum sistemde buna benzer fakat Onun kirilmasi buna gore daha cok zor :)
Paylasim icin Tesekkurler Ayrica :p

Yorumlar için Sağolun :)

Bu ŞekiLde Yaparsak Launcher'i Exe'ye Editlemiş mi Oluyoruz Aynı Zamanda ?

Yani. Launcher'siz giriş OLmuyor gibi 1 Şeymi Acaba ?

Bu ŞekiLde Yaparsak Launcher'i Exe'ye Editlemiş mi Oluyoruz Aynı Zamanda ?

Yani. Launcher'siz giriş OLmuyor gibi 1 Şeymi Acaba ?

ßu Şekil De yaparsan exe nin Adı değişir Koxpdada Exenin Adını Girmen Gerekir Onu giremeyince Koxp Calişmaz Örneğin Knight Online Client Tabi Değiştirdikden sonra Packlerseniz Burası Packde kaybulur diye biliyorum

Coq TsKLéR...

Bişi DeğiL Ben Size Teşşkür Ederim Yorumlar için :)

Ya bu programla pointer felan bulabiliyozmu?

Geri
Üst Alt