[ Paylaşım ] Server Sahiplerinin Cevap Bulamadiklari Sorular [ S.S ]

Kerem.Orta

Active Member
Reaction score
8
Öncelikle Merhabalar
Msnden Sureklı Sorulan Soruları ve Cevaplarını Burada Bildğim Kadariyla Anlaticağim
Konu Acmamdaki Amac Msn Uzerınden anlattıgımda Bazı Arkadaslar Anlamakta Zorluk Cekıyor
Buradan Uzun Uzun Okursunuz ! :)

1. Soru : Panelde Sorun Yoktu Ama Birden Kapandı Simdi Sayfa Goruntulenemıyor Diyor / Panel Degıstırdım Ama Hala Aynı / Pc Res Attim Hala Aynı v.b
1. Cevap : 80 Portunuza Saldırıyorlar Bundan Dolayi Panele Giremiyorsunuz Çözüm ? Fire Wall Acmak Soacs Kullaniyorsanız Paket İçinde Fire Wall Mevcut Nasıl Kullanılacagıda Yazıyor
Yanlız Şuna Dikkat Edin Fire Wall Her Vps De Acılmıyor Bölündüğü Sistemden Dolayı Bu Yuzden Genelde Ek Ucret Odeyıp VDS e Donuyorlar
Acildiğina Emin olur Dosya Acılır Ama actıgınızda Icınde Cesıtlı yazılar yazması Gerekli Dedıgım Gıbı Vps Aldıgınız Sırket Yonetımı ıle Gorusun ve Calısır Olduguna Emın olun
Yada Msn Ekleyın Kontrol Ederım

2. Soru : Databasede Fear / Slash Down / Fast Arrow / Warrior Cure / Double Damage / Ultra Nowa v.b Yeni Skiller Gozukmuyor ?
2. Cevap : Genelde Bu Sorun Soacs Kullanan Arkadaşlarda Olur. Sebebi Knightonline.exe e Gomulmus Olan TBL Ler Oyunda Skilleri Goremezsiniz Bunun ıcın Su verdıgım Patchdeki TBL Leri Osmanx e exenıze Gomdureceksiniz
TBL Link : http://s1.dosya.tc/files/gehSZE/SkillMagic.rar.html

3. Soru : Server Kurdum 10061 Hatasi Alıyorum ?
3. Cevap : Genelde Ucretsiz Files Kullanan ve Lisansinda Sorun Cıkmıs yada Exesınde Sorun cıkmıs Fıles kullanıcıları bu sorunu yaşar
Çözümü : Filesin Userlere Verilecek Patchi Olması Gerekir Onu Clientize uygulayın ve Patch olarak Userlere Attırın

4. Soru : Oyunda Çok DC Var veya Oyunu Açtım Sorun Yoktu Fakat 5 10 Dakika Sonra Server Listte Server e Tıkladıımda Dc Aliyorum ?
4. Cevap: Pc De Olan Virüsden Dolayi Ajuard Da Sorun Cıkıyor MB I Dusuyor. Cozumu Pc Taratmak ve Ajuardı Tekrar rardan Cıkarıp Calıstırmak
Hala Oyunda Lag Var ise Hatlardan Olan Sorundur Belirli Sayıyı Gectıkden Sonra DC ettirmeye Başlıyor

5. Soru : Ring OF Felankor / CS /Pot v.b Itemler Relogda Kayboluyor
5. Cevap: Sorun ODBC Lerden Kaynaklanıyor ODBC Leri Manuel Olarak Kurun OTO ODBC Kullanmayın

6. Soru : Takı Upgrade Scroll Databasede Yok / Takı Upgrade Calısmıyor
6. Cevap: Databasemıze Takı Upgrade Scroll umuzu Ekleyelım
insert into [item] values ('379159000','Accessory Compound Scroll (+0) ','98','17','0','0','0','0','0','0','1','50000','0','0','1','0','253','1','99','0','0','0','0','0','0','0','254','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0');

7. Soru : Oyuna Gırerken Id pas yazınca login -1 hatası alıyorlar ?
7. Cevap: Login -1 hatası kullandıgnız fılesın domaın ıle baglantı kuramama sorunudur
Dnsleriniz 4.2.2.2
4.2.2.1
veya farklı bır dns ise otomatık al yapın eger otomatık al da ıse gene verıorsa dnslerınızı 8.8.8.8 /8.8.8.7 Yapın

İyi Forumlar
Kerem ORTA

Son düzenleme:
Cevap: [ Paylaşım ] Server Sahiplerinin Cevap Bulamadiklari Sorular [ S.S ]

1. cok güzel paylasım 2.devamını diliyorm 3.database nin devamı gelmedi bekleriz ama acık olmasın ztn sende acık olan ve acık denen birsey yok galiba :D
tekrar tekrar tebrikler ve başarılar

1. cok güzel paylasım 2.devamını diliyorm 3.database nin devamı gelmedi bekleriz ama acık olmasın ztn sende acık olan ve acık denen birsey yok galiba :D
tekrar tekrar tebrikler ve başarılar
Güzel Yorumlarınız Sayesınde Daha Cok Paylaısm yapacagım :)

usta xskipte oto grade sembol guncelleştirmme var ama oyunda guncelleştirme yapmıo bnm xskip nedendir...

Guncel Tutalım Herkez Yararlansın

Öncelikle teşekkürlerimi sunarak yoruma başlayacağım
5. paylaşımınızı bilmiyordum umarım yararlı olur ileride bu sorunla karşılaştığım zaman.
Ayrıca kerem-orta db nizi kendi pc me indirip üzerinde edit işlemi yapacaktım,myko ya dönüştürecektim ama düşündümki,size sormadan yaparsam emek hırsızlığı olur
Zaten yapacagım editlerden sonra kerem-orta&editbythomas gibi isimleri koyarak paylaşmak istiyorum.İzniniz rica edebilirmiyim?
Tekrar teşekkür ederim
Thomas

Istedigini yapabilirsin

500 userden sonra dc varsa ? :D

Yaziyo orda

Hangisi verilmis ben goremedim ?

Guncel Tutalım Arkadaslar Hala Aynı Sorular :)

o sorunların heğsini yaşadım ve senin dediğin çözümlerle, sorunu kaldırdm. tşk

Ben Tesekkur Ederım

teşekkürler bilgiler için bide şu soacsda birden ebenezerin ortadan kaybolma sorununu da yazsaydın çok güzel olcaktı şu suralar başımda bu dert var :^^: saol paylaşım güzell !

teşekkürler bilgiler için bide şu soacsda birden ebenezerin ortadan kaybolma sorununu da yazsaydın çok güzel olcaktı şu suralar başımda bu dert var :^^: saol paylaşım güzell !
KAybolma Olayını Detaylı Anlatırsan Sevınırım

devam ettirbunu sabit olabilir.

kardeş bn bı sw acmak ıstıyorumda edıt ışlemlerı fln pek anlamam bıraz yardımcı olurmusun ?:-:

Geri
Üst Alt