Cevap: Piyasadaki sözde antihileler ve SOACS satıcıları hakkında
NeferACS dediğin olay SOACS'ın editidir. Bunu sende biliyorsun. Madem kralsınız çok iyi kod yazıyorsunuz. Madem kendiniz kodladınız buyrun SOACSla alakanız olmadığını kanıtlayın. Ben kodlarımı oraya koydum. Bir adam akıllı kodunuzu koyun sonra ben sana debug ekranlarından neyi nasıl değiştiğinizi neredeki ASCII değerlerini editlediğinizi göstereyim ne dersin? Hiç bir şey yapamayan eziklersiniz o kadar
ufak bir SS ne kadarda soacsın editi olduğu ortada değil mi?
diyosun 32 bitte hile açılmıyo he o kadar uyumuşsun heralde ikide birde msn'e uyku yazmışsın uyku yazmışsın hepsini okudum mgudizaynında adamı değilim.NeferOyun NeferACS dediğin aşağıladığın firmadan ekmeğini kazanmaya çalışan bir destek departmanı görevlisiyim.paylaştığın fixleri gördük çoğu hatalı twostarsla iyi götürmüşsünüz piyasayı ha boz boz paylaş nasıl olsa millet salak ya kullanır.bozuk olduğunu anlayınca benden alır.bende satmam oh ne güzel mağdur olur.düşüncesiyle sen böyle gezer durur.anca ss atarsın.çok biliyorum diye geçiniyorsan adam akıllı milletle konuşursun ne kendini övenler gördüm yazmakla bitmediğini anladım.skype kullanıyorsan beklerim. ognkrks.tr ekle anlat derdini ha pardon sen kralsın marabalarla takılmazsın.
NeferACS dediğin olay SOACS'ın editidir. Bunu sende biliyorsun. Madem kralsınız çok iyi kod yazıyorsunuz. Madem kendiniz kodladınız buyrun SOACSla alakanız olmadığını kanıtlayın. Ben kodlarımı oraya koydum. Bir adam akıllı kodunuzu koyun sonra ben sana debug ekranlarından neyi nasıl değiştiğinizi neredeki ASCII değerlerini editlediğinizi göstereyim ne dersin? Hiç bir şey yapamayan eziklersiniz o kadar
Son düzenleme: