Sago Mu ? Ceza Mı ?

Sago Mu Ceza Mı

• Sagopa Kajmer

Kullanılan: 127 75.6%
  • Ceza

Kullanılan: 42 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    168
Cevap: Sago Mu ? Ceza Mı ?

ceza kimmiş ki kanunu neymiş ki onun :D

Sago hiç küfür etmez haaa :D

Neden Rapçiler Şarkılarını Hep Rap Muzige Bir Saldırı Varmış Bir Hakaret Varmış Gibi Soyluoyorlar yok sizin ...... eriz fln filan saçma sapan işler.İçinde Bir Gıdım Melodi , Müzik Yok hö.Sözler Kafiyeli Olsun Diye alakalı Alakasız Sözler Birleştirilince Rap Mi Oluyormuş.Haa tmm Ozaman.

sen rapa mi karşısın ceyza ya mı. çünkü sago öle saçma sapan kafiye olsun die sözler yazmaz

Ceza Elini Testislerine Koyarak Rap Yapar Ama Sagopa Elini Yüreğine Koyarak Rap Yapar..! 4Ever Rap in Oğlu Piskopat Herif..!

Ceza rapinde küfürden başka birşeye yer vermez
Sagopa kajmer ise gerçekleri söyler :korsanh:

Sagopa Kajmer Tabiki de Bir Rock ve Hayko Cepkin Hayranı olarak Sagopa Kajmer Diyorum.Ceza dandik dundik sarkılar yapıyor.Baktı tutmadı sarkı hemen ona buna küfür ile sataşıyor.Adam varsa o da sago

hee bu arada Sagopa Kajmer Farsça oldugu icin anlamı Kaşarlanmış aşk demek..

Pesimist Style hö

Sagopa Kajmer Tabiki de Bir Rock ve Hayko Cepkin Hayranı olarak Sagopa Kajmer Diyorum.Ceza dandik dundik sarkılar yapıyor.Baktı tutmadı sarkı hemen ona buna küfür ile sataşıyor.Adam varsa o da sago

hee bu arada Sagopa Kajmer Farsça oldugu icin anlamı Kaşarlanmış aşk demek..

sagopa nın anlamı mısr primati demek hatta pramitin giriş ve çıkış yeri demek :)

héRâLDé sagopa TARTIŞMASIZ tartışmk istyn msn eklesn ama T-RAP konusnda blgili oLsun !!!

ceza cok anlamsiz söyluyor sadece kelimeleri birbirine birlestirerek. sagopa daha anlamli söylüyor benim fikrim

Yok artık .. Tamam fikirlere saygılıyızda bu kadarda saçma bi fikir kesinlikle olamaz .!

Ceza'da anlamsız yazıyorsa siz Rap Dinlemeyin diyorum Hönk
Only CEZA - Anti melankolia .!

Ayrıca takmışsınız bir Pessimist Style . Çoğunuz anlamını bile bilmiyosunuzda neyse .. Adam kendisi bile ben RAP'çıyım diyemiyor . Çünkü yaptıgı şeyin rapla u zaktan yakından alakası yok . Tamam şarkıları belki güzel olabilir ama böyle bir anket çok yanlış olmuş . 2sini asla bir kefeye koyamazsınız ..
Bir tarafta Türkiye'nin en ünlü isimleri ile düet yapmıs + sarkı vermiş birisi
Diğer tarafta adını sadece Nette ve Gora'da duyurmus , türkçe bile yazmaktan aciz birisi ..

Ha bide şu küfür olayınada dokundurmadan edemicem .
Sizide haksız yere birisi Gruptan cıkarsa yapabildiginiz en iyi şeyle .. Yani RAP'la karsılık verebilirsiniz . Türkiyede Hatta Dünyada en iyi Diss Atan birisi var O da CEZA ..
Örneğin 4 ayrı şarkı vereyim Farkı siz görün ;

1) Diss Panzer eşitti GÜNEŞ'in OĞLU , Türkçe tercüman gerekli hepsine doğru ..
2) Kimiside RAP yapar ama Gora'ya mayonez ..
3) Çelimsizlerle uğraşıp , şaşırmışa laf anlatmak , beyinsizlerle sohbetler , gereksizlere öğütler ..
4) Yazarım Ben Kalemim DİK Neyzen dedi kalk hepsini S... !

Herkese kolay gelsin !

Son düzenleme:

Sagopa Kajmer
PessimisT !
Fucking Ceza

Ceza ezmenin teqi 4eveR Saqopa !

forever Cezaa :)

Yok artık .. Tamam fikirlere saygılıyızda bu kadarda saçma bi fikir kesinlikle olamaz .!

Ceza'da anlamsız yazıyorsa siz Rap Dinlemeyin diyorum Hönk
Only CEZA - Anti melankolia .!

Ayrıca takmışsınız bir Pessimist Style . Çoğunuz anlamını bile bilmiyosunuzda neyse .. Adam kendisi bile ben RAP'çıyım diyemiyor . Çünkü yaptıgı şeyin rapla u zaktan yakından alakası yok . Tamam şarkıları belki güzel olabilir ama böyle bir anket çok yanlış olmuş . 2sini asla bir kefeye koyamazsınız ..
Bir tarafta Türkiye'nin en ünlü isimleri ile düet yapmıs + sarkı vermiş birisi
Diğer tarafta adını sadece Nette ve Gora'da duyurmus , türkçe bile yazmaktan aciz birisi ..

Ha bide şu küfür olayınada dokundurmadan edemicem .
Sizide haksız yere birisi Gruptan cıkarsa yapabildiginiz en iyi şeyle .. Yani RAP'la karsılık verebilirsiniz . Türkiyede Hatta Dünyada en iyi Diss Atan birisi var O da CEZA ..
Örneğin 4 ayrı şarkı vereyim Farkı siz görün ;

1) Diss Panzer eşitti GÜNEŞ'in OĞLU , Türkçe tercüman gerekli hepsine doğru .. [IT DALAŞI] DISS TO SAGOPA ,EGECUBUKCU,RAZE JAM
2) Kimiside RAP yapar ama Gora'ya mayonez ..[IT DALAŞI] DISS TO SAGOPA ,EGECUBUKCU,RAZE JAM
3) Çelimsizlerle uğraşıp , şaşırmışa laf anlatmak , beyinsizlerle sohbetler , gereksizlere öğütler ..[FARK VAR] DISS TO SAGOPA
4) Yazarım Ben Kalemim DİK Neyzen dedi kalk hepsini S... ![ÖNCE KENDİNE BAK] DISS TO SAGOPA

Herkese kolay gelsin !
evet haklısın o adam rockdan dödü sonra diss yazamadığı için cezayı mahkemeye verdi ve bi programa çıkmıştı orada cezaya laf attı sahneye çıkmanın korkusunu yaşıyor ve kendisi playback maymunudur
bakınız : mürekkebi doldurdum DISS TO KOLERA VE SAGOPA
"Seni sevmedim hiç online kraliçesi oldun entel geçinen bir antensin artı biçtim ben heryeri hasat zamanı sana inananların hepsi gerizekalı sen s*lak bir filozof veyolsa hötöröf tamam sen herşey ben bi hiç"..
sagopanın beatleri arabesten yavaş lam :D

sonuna Kadar UnderGround Style
C3z4

HEM CEZA hep gençlere öğüt veren şarkılar vs yapmıştır.[Küfür diceksiniz Rapde küfür vardır Küfürü sevmiyorsanız rapi dinlemeyin]
Gelin pessimistin açılımına..

Pessimist Rap
Karamsar stil.Benim en çok dinlediğim tür.Slow tarzda melodinin üzerine kesinlikle ''yıkıldım,bittim,nolur gitme'' gibisinden ezilme ifadeleriyle olmadan sofistike cümlelerle oluşan türdür.Aşka da çekilebilir.Ancak daha çok ''beni bırakmana üzüldüm,ama sen beni kaybettin'' fikri üzerinedir.

Adamı karartır bu yaw :D sagopadan rapci olunuyorsa müslüm gürses FlexCidir...

Underground rap :
Su para icin degilde sadece rap yapmak icin, internet üzerinden vs dagıtılan rap albumleri var, adamların tarzı biraz daha söz agırlıklı oluyor, daha serbest

sagopa gibi sitesinde bedava satılan albümü para ile satan yoktur underda

ha bide sagopa SİLAHLI amca oğullarını cezaya yolladığını bilmiyorsunuz xD
bazılarıda rapi sagopanın getirdigini düşünüyor xD gül gül ölüyorum :D
bilmiyene söyleyeyim..
1- Sert müslimanlar - ilkrapciler
2-cartel
ve yeraltı operasyonu [içinde sagopa ve cezada vardı]rapi sagopa getirdi diyenlere normal tabirle --KAPAK--
sonra Nefret [sagopa fasa fiso oldu]
Medcezirde ortaya çıktı yerli plakada söndü...

Son düzenleme:

88 - 24 Sagopa Açık Ara Önde....

sagocusunuz onu değiştiremem ama sago rap yapıyor demeyin gerçek Rapcilere Yazık oluyor

Geri
Üst Alt