SinSee
YeniDoganFm.Ws.Tc Radyo-C
- Reaction score
- 4
Cevap: Sago Mu ? Ceza Mı ?
sagopa kajmer
sagopa kajmer
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Sagopa Kajmer Tabiki de Bir Rock ve Hayko Cepkin Hayranı olarak Sagopa Kajmer Diyorum.Ceza dandik dundik sarkılar yapıyor.Baktı tutmadı sarkı hemen ona buna küfür ile sataşıyor.Adam varsa o da sago
hee bu arada Sagopa Kajmer Farsça oldugu icin anlamı Kaşarlanmış aşk demek..
ceza cok anlamsiz söyluyor sadece kelimeleri birbirine birlestirerek. sagopa daha anlamli söylüyor benim fikrim
evet haklısın o adam rockdan dödü sonra diss yazamadığı için cezayı mahkemeye verdi ve bi programa çıkmıştı orada cezaya laf attı sahneye çıkmanın korkusunu yaşıyor ve kendisi playback maymunudurYok artık .. Tamam fikirlere saygılıyızda bu kadarda saçma bi fikir kesinlikle olamaz .!
Ceza'da anlamsız yazıyorsa siz Rap Dinlemeyin diyorum Hönk
Only CEZA - Anti melankolia .!
Ayrıca takmışsınız bir Pessimist Style . Çoğunuz anlamını bile bilmiyosunuzda neyse .. Adam kendisi bile ben RAP'çıyım diyemiyor . Çünkü yaptıgı şeyin rapla u zaktan yakından alakası yok . Tamam şarkıları belki güzel olabilir ama böyle bir anket çok yanlış olmuş . 2sini asla bir kefeye koyamazsınız ..
Bir tarafta Türkiye'nin en ünlü isimleri ile düet yapmıs + sarkı vermiş birisi
Diğer tarafta adını sadece Nette ve Gora'da duyurmus , türkçe bile yazmaktan aciz birisi ..
Ha bide şu küfür olayınada dokundurmadan edemicem .
Sizide haksız yere birisi Gruptan cıkarsa yapabildiginiz en iyi şeyle .. Yani RAP'la karsılık verebilirsiniz . Türkiyede Hatta Dünyada en iyi Diss Atan birisi var O da CEZA ..
Örneğin 4 ayrı şarkı vereyim Farkı siz görün ;
1) Diss Panzer eşitti GÜNEŞ'in OĞLU , Türkçe tercüman gerekli hepsine doğru .. [IT DALAŞI] DISS TO SAGOPA ,EGECUBUKCU,RAZE JAM
2) Kimiside RAP yapar ama Gora'ya mayonez ..[IT DALAŞI] DISS TO SAGOPA ,EGECUBUKCU,RAZE JAM
3) Çelimsizlerle uğraşıp , şaşırmışa laf anlatmak , beyinsizlerle sohbetler , gereksizlere öğütler ..[FARK VAR] DISS TO SAGOPA
4) Yazarım Ben Kalemim DİK Neyzen dedi kalk hepsini S... ![ÖNCE KENDİNE BAK] DISS TO SAGOPA
Herkese kolay gelsin !
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.