Sago Mu ? Ceza Mı ?

Sago Mu Ceza Mı

• Sagopa Kajmer

Kullanılan: 127 75.6%
  • Ceza

Kullanılan: 42 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    168
Cevap: Sago Mu ? Ceza Mı ?

Gerçek Rep hızlı sölemekmidir. Şarkı neden çıkmıştır insanların duygularına hitap ettiği için saçma sapan sözlerin bi araya gelerek kafiye oluşturdukları için meydana gelmemiştir.

Yok artık .. Tamam fikirlere saygılıyızda bu kadarda saçma bi fikir kesinlikle olamaz .!

Ceza'da anlamsız yazıyorsa siz Rap Dinlemeyin diyorum Hönk
Only CEZA - Anti melankolia .!

Ayrıca takmışsınız bir Pessimist Style . Çoğunuz anlamını bile bilmiyosunuzda neyse .. Adam kendisi bile ben RAP'çıyım diyemiyor . Çünkü yaptıgı şeyin rapla u zaktan yakından alakası yok . Tamam şarkıları belki güzel olabilir ama böyle bir anket çok yanlış olmuş . 2sini asla bir kefeye koyamazsınız ..
Bir tarafta Türkiye'nin en ünlü isimleri ile düet yapmıs + sarkı vermiş birisi
Diğer tarafta adını sadece Nette ve Gora'da duyurmus , türkçe bile yazmaktan aciz birisi ..

Ha bide şu küfür olayınada dokundurmadan edemicem .
Sizide haksız yere birisi Gruptan cıkarsa yapabildiginiz en iyi şeyle .. Yani RAP'la karsılık verebilirsiniz . Türkiyede Hatta Dünyada en iyi Diss Atan birisi var O da CEZA ..
Örneğin 4 ayrı şarkı vereyim Farkı siz görün ;

1) Diss Panzer eşitti GÜNEŞ'in OĞLU , Türkçe tercüman gerekli hepsine doğru ..
2) Kimiside RAP yapar ama Gora'ya mayonez ..
3) Çelimsizlerle uğraşıp , şaşırmışa laf anlatmak , beyinsizlerle sohbetler , gereksizlere öğütler ..
4) Yazarım Ben Kalemim DİK Neyzen dedi kalk hepsini S... !

Herkese kolay gelsin !

Pessimistn anLamını bz qayet iyi bıLıyorz Adam kendıne rapcıyım demıyor demek ozamn su sozu htırLatırım sana
Ceza:Ben rap'in oqLuyum
Saqopa Kajmer:Benım oLe bi oqLum yok !
2sini aynı kefeye koyamassnz dıyosn orası doğru ama turkıyenın en unLu ısımLeri dediqin kısı para ıcın canLı yayınlara cıkan ve proqram ayırt etmeyıp her proqrama cıkan bir adam Saqopa kajmer ise Benı tanıyan tanıyor tanımayanda bu saatten sonra tanımasına qerek yok qıbısnden para ıcın canLı yayınlara cıkmıyor sadece kaliteli ve doqru proqramlara cıkıyor
Ayrıca Saqopa kajmerın adını sadece nette ve qorada duymus deqLz Forumda tam T-Rap muzık dınLıyen warsa Saqopanın ne zamn ismini duydkLarını ıyı bıLırLer
Kfr olayına qeLınce haksız yere qruptan ckarLmadı sn oLayı bıLmyosnki saLLıyosn heraLde. Saqo ya attıqı DissLerdeki sozLere dikkat et Allah'a soven bırsı ne sanatcıdır nede Rap ypamktadır ! Dnyanın en iyi diss atanı Cezaymıs cok abartmıssın sn baya ucmussun Diss sarkısı qercekten dınlemek ıstıyosan KuvveTMira Ep5 dissLerini dinLe ;) dinLerkende eyLen !

Herkese koLay qeLsn !

Pessimistn anLamını bz qayet iyi bıLıyorz Adam kendıne rapcıyım demıyor demek ozamn su sozu htırLatırım sana
Ceza:Ben rap'in oqLuyum
Saqopa Kajmer:Benım oLe bi oqLum yok !
2sini aynı kefeye koyamassnz dıyosn orası doğru ama turkıyenın en unLu ısımLeri dediqin kısı para ıcın canLı yayınlara cıkan ve proqram ayırt etmeyıp her proqrama cıkan bir adam Saqopa kajmer ise Benı tanıyan tanıyor tanımayanda bu saatten sonra tanımasına qerek yok qıbısnden para ıcın canLı yayınlara cıkmıyor sadece kaliteli ve doqru proqramlara cıkıyor
Ayrıca Saqopa kajmerın adını sadece nette ve qorada duymus deqLz Forumda tam T-Rap muzık dınLıyen warsa Saqopanın ne zamn ismini duydkLarını ıyı bıLırLer
Kfr olayına qeLınce haksız yere qruptan ckarLmadı sn oLayı bıLmyosnki saLLıyosn heraLde. Saqo ya attıqı DissLerdeki sozLere dikkat et Allah'a soven bırsı ne sanatcıdır nede Rap ypamktadır ! Dnyanın en iyi diss atanı Cezaymıs cok abartmıssın sn baya ucmussun Diss sarkısı qercekten dınlemek ıstıyosan KuvveTMira Ep5 dissLerini dinLe ;) dinLerkende eyLen !

Herkese koLay qeLsn !

Kesinlikle Haklısın xD

Rap dinlemiyorum ..

cezadan alıntı(med cezir):{kanadımı kırdılar uçamadım anne savaşa soktular ben kaçtım.....}
böle bi cezaya sokuşturma wardı ama aklıma gelmedi şimdi. alemde tek {SAGOPAAAA KAJMEEEEEER}.... saygılar.

Sagopa Kajmer .

91 e 25 fark burda işte :D

Ceza şu anketi bi görse bea

satıcılarla işimiz yokkkk...

kastırrrrrrr sagoooooooooooooooooooooooooo

Şimdi adamlara satıcı falan demiyelim zevk meselesi ama adamların zevksiz olduğu ortada :D

Geri
Üst Alt