Salus Panelmi Oda Neymiş Buyrun Has 3nqiN Panel...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DuaLTiMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Salus Panelmi Oda Neymiş Buyrun Has 3nqiN Panel...

şifre değiştirme oldu ama kullanıcı işlemlerinin menüsü gelio ancak işlem yapmıo şu andada
bide kullanıcı işlemlerinde sadece giriş yaptığım userin karakterleri üzerinde işlem yapabiliyoruz..

Dediğin Hatanın Fixi Fakat o giriş yaptıgın dedigini anlamadım knkm

admin/kullanici_islemleri.php

Kod:
<?
echo'
 <table align="center" border="1" bordercolor="46030a"  width="560">
	<tr>
	  <td bgcolor="46030a" align="center"><b>Alttaki Kullanıcı İşlemlerini Kullanın</b></td>
	</tr>
</table><br><br>';

$gmi = odbc_exec($conn,"select struserid from userdata where authority='1' order by struserid asc");
$mutei = odbc_exec($conn,"select struserid from userdata where authority='1' order by struserid asc");
$bani = odbc_exec($conn,"select struserid from userdata where authority='1' order by struserid asc");
$gm = odbc_exec($conn,"select struserid from userdata where authority='0' order by struserid asc");
$mute = odbc_exec($conn,"select struserid from userdata where authority='2' order by struserid asc");
$ban = odbc_exec($conn,"select struserid from userdata where authority='255' order by struserid asc");

echo'
<table witdh="560" align="center">
<tr>
<td>
<form name="form1" method="post" action="index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri&is=game_master_yap">
 <table align="center" border="1" bordercolor="46030a"  width="280">
<tr>
   <td align="right" width="50%"><b>Karakter Adı : </b></td>
   <td><select name="gm" id="gm">';

while(odbc_fetch_row($gmi)){
$users = odbc_result($gmi,1);

echo '<option>'.$users.'</option>';

}
echo '</select></td>
  </tr>
  <tr>
   <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Game Master Olsun"></td>
  </tr>
 </table>
</form></td>
<td>

<form name="form1" method="post" action="index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri&is=game_master_gorevinden_alındı">
<tr>
   <td><select name="gm" id="gm">';

while(odbc_fetch_row($gm)){
$users = odbc_result($gm,1);

}
echo '</select></td>
  </tr>
  <tr>
   <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Görevinden Al ve Banla"></td>
  </tr>
 </table>
</form>
<tr>

<td><form name="form1" method="post" action="index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri&is=konuşma_yasağı">
  <tr>
   <td><select name="mute" id="mute">';
while(odbc_fetch_row($mutei)){
$users = odbc_result($mutei,1);
echo ' <option>'.$users.'</option>';
}
echo'
   </select></td>
  </tr>
  <tr>
   <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Konuşma Yasağı"></td>
  </tr>
 </table>
</form></td>

<td><form name="form1" method="post" action="index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri&is=konuşma_izni">
  <tr>
   <td><select name="muteac" id="muteac">';

while(odbc_fetch_row($mute)){
$users = odbc_result($mute,1);
}
echo'
   </select></td>
  </tr>
  <tr>
   <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Konuşma İzni"></td>
  </tr>
 </table>
</form>

<tr>

<td><form name="form1" method="post" action="index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri&is=oyuna_girme_yasağı">
  <tr>
   <td><select name="banla" id="banla">';
while(odbc_fetch_row($bani)){
$users = odbc_result($bani,1);
}
echo'
   </select></td>
  </tr>
  <tr>
   <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Oyuna Girme Yasağı"></td>
  </tr>
 </table>
</form></td>

<td><form name="form1" method="post" action="index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri&is=oyuna_girme_izni">
  <tr>
   <td align="right" width="50%" width="50%"><b>Karakter Adı : </b></td>
   <td><select name="banac" id="banac">';

while(odbc_fetch_row($ban)){
$users = odbc_result($ban,1);
}
echo'
   </select></td>
  </tr>
  <tr>
   <td colspan="2" align="center"><input type="submit" name="Submit" value="Oyuna Girme İzni"></td>
  </tr>
 </table>
</form>
	</td>
</table>';

$is = $_GET['is'];

if($is == 'game_master_yap') {

$gm = $_POST['gm'];

$enqin = odbc_exec($conn, "update userdata set authority='0' where struserid='".$gm."'");
	if($enqin){
		$msj = "$gm Game Master Aşamasına Başarıyla Yükseltildi.";
	}else{
		$msj = 'İşlem Tamamlanamadı Hata Var. Lütfen Bir Süre Bekledikten Sonra Tekrar Deneyiniz.';
	}

echo '<br><center><META HTTP-EQUIV="Refresh" content="0; URL= index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri">'.$msj.'</center>';

}elseif($is == 'game_master_gorevinden_alındı') {

$gm = $_POST['gm'];

$enqin = odbc_exec($conn, "update userdata set authority='255' where struserid='".$gm."'");
	if($enqin){
		$msj = "$gm Game Master Görevinden Alındı ve Banlandı.";
	}else{
		$msj = 'İşlem Tamamlanamadı Hata Var. Lütfen Bir Süre Bekledikten Sonra Tekrar Deneyiniz.';
	}

echo '<br><center><META HTTP-EQUIV="Refresh" content="0; URL= index.php?act=admin&islem=kullanici_islemleri">'.$msj.'</center>';

}elseif($is == 'konuşma_yasağı'){

$mute = $_POST['mute'];
	$enqin = odbc_exec($conn, "update userdata set authority='2' where struserid='".$mute."'");
	if($enqin){
		$msj = "$mute Konuşma Yasağı Aldı.";
	}else{
	}

}elseif($is == 'konuşma_izni'){

$muteac = $_POST['muteac'];
	$enqin = odbc_exec($conn, "update userdata set authority='1' where struserid='".$muteac."'");
	if($enqin){
		$msj = "$muteac Konuşma İzni Aldı.";
	}else{
	}

}elseif($is == 'oyuna_girme_yasağı'){
$ban = $_POST['banla'];
	$enqin = odbc_exec($conn, "update userdata set authority='255' where struserid='".$ban."'");
	if($enqin){
		$msj = "$ban Oyuna Girme Yasağı Aldı.";
	}else{
	}

}elseif($is == 'oyuna_girme_izni'){
$banac = $_POST['banac'];
	$enqin = odbc_exec($conn, "update userdata set authority='1' where struserid='".$banac."'");
	if($enqin){
		$msj = "$banac Oyuna Girme İzni Aldı.";
	}else{
	}
}

?>

Dediğin Hatanın Fixi Fakat o giriş yaptıgın dedigini anlamadım knkm

admin olarak belirlediğim karakterde LordSado adında bi çar var sadece o çarla ilgili işlem yapabiliorum (gm yapma,gmlikten alma,banlama,ban açma,mute,mute açma) işlemlerini yanlızca o çarın karakterlerine uygulayabiliyorum..

admin olarak belirlediğim karakterde LordSado adında bi çar var sadece o çarla ilgili işlem yapabiliorum (gm yapma,gmlikten alma,banlama,ban açma,mute,mute açma) işlemlerini yanlızca o çarın karakterlerine uygulayabiliyorum..

öyle bişey yok sende hata var bence :S ss atabilirim bu fixli dosyalar için ztn tek fix şeyi php adında i kullancagıma ı kullanmısım :D bende calısıyor fakat sizde hata veriyor ondan fixli diye öyle verdim size :) öyle bi hata yok yani baskasındada varmı öyle bi hata ?

Not : Karakter işlemlerinde database de kayıtlı bütün userler gösterilir ordan işlem yaparsınız eğer 1 tane user varsa dogal olarak sadece onun üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Not : Karakter işlemlerinde database de kayıtlı bütün userler gösterilir ordan işlem yaparsınız eğer 1 tane user varsa dogal olarak sadece onun üzerinden işlem yapabilirsiniz.

k.bakma akşama kadar bi db bi panel bi query derken kafam iyice uçmuş sen diyince çaktım durumu sadece o çar vardı db de uğraştırdıysam k.bakma şu anda herşeyi 4x4 çalışıo eline emeğine sağlık.. :-: :-: :-: :-:

bu arada panele bakmak isteyen olursa imzamdaki ıp ile şu anda açık
ama serveri açmadım henüz ona daha var :D

Son düzenleme:

Bendeki Sorunda Resimdede Görüldüğü gibi Menüler Falan Sola Kaymış Bi Vaziyette Buna Ne gibi Bi Çözüm Önerebilirsin Engin Kardeşim

Bu arada Panelin Tam Anlamıyla Kusursuz.

adsziv.jpg

Bu sorun için şu anda çözümüm yok :( bu crome, firefox gibi tarayıcılarda böyle fixleyince size bildiririm :)

way :D sahalardayz tabi bomba gibi geliyoruz 2-3 günde bir farklı panel :D

kardeşim bu paneli senin yazdığını biliyodm zaten çnkü kodlarken arad abana soruyodun (= salus panel diye piyasda gorunce çok şaşrdm.. inşallah bu konuya bakanlar salus panel diye bişey olmadığnı anlayacak.

hahaha mehmedime bak sen :D helal

MERHABALAR BENIM SORUNUM PAELIN ANASAYFASI HABERLER GOZUKMUOR KURULUMDA ANLLATTIGINIZ HABERLER GOZUKMUYOR ISE BUNUNLA DEGISTIRIN DEDIGINIZ KODUDA EKLEDIM AMA OLMADI VE PANELIN UST KISIM VE ALT KSIIMDA HATA KODLARI ALDIM

ADMIN PANELIM TAMAMEN SORRUNLU :pff:

SQL LERI FELAN AKTIF ETTIM AMA BIR TURLU ISIN ICINDEN CIKAMADIM

RESIM OLARAK EKLENTILERE EKLEDIM BUYRUN. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM.

Ekli dosyalar

• adminpanelsorunu.jpg
    adminpanelsorunu.jpg
    58.2 KB · Görüntüleme: 5
  • index sorun1.jpg
    index sorun1.jpg
    81.7 KB · Görüntüleme: 6
  • indexsorun2.jpg
    indexsorun2.jpg
    70.1 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:

MERHABALAR BENIM SORUNUM PAELIN ANASAYFASI HABERLER GOZUKMUOR KURULUMDA ANLLATTIGINIZ HABERLER GOZUKMUYOR ISE BUNUNLA DEGISTIRIN DEDIGINIZ KODUDA EKLEDIM AMA OLMADI VE PANELIN UST KISIM VE ALT KSIIMDA HATA KODLARI ALDIM

ADMIN PANELIM TAMAMEN SORRUNLU :pff:

SQL LERI FELAN AKTIF ETTIM AMA BIR TURLU ISIN ICINDEN CIKAMADIM

RESIM OLARAK EKLENTILERE EKLEDIM BUYRUN. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM.

Resimleri açamadığım için pek yardım edemicem fakat calıstırdıgınız sql kodları yanlış olabilir include klasörü içindede sql kodları var o kodları calıstırmıcaksnız config.php nin yanındaki sql kodlarını calstırıcaksınız kurulum.php içindeki.

im4power sql inject kapat istersen

Geri
Üst Alt