Speed KoPaneL v9

Konu Yazar

underdog1

Speed KoPaneL Yapımcısı
Eyl
186
6
V9 ilk ve Tek Ko-CuCe.CoM dA Paylasılmıstır İyi Kullanmalar
Speed KoPaneL V9 Evet Resimlere Geçelim Zaman Harcamadan

www içindeki ayarlar.phpye yazdıklarınız ve setting.phpye yazdıklarınız 2sinide aynı olsun yoksa sorun çıkar...

ANASAYFADAN 1 RESIM

USER RANKTAN 1 RESIM

CLAN RANKTAN 1 RESIM

ONLINE LISTESINDEN 1 RESIM

BAN LISTESINDEN 1 RESIM

P.U.SDAN 1 RESIM

Bakıpta Yorum ve + rapı esirgeme emeğe saygı!

DOWNLOAD

rapidshare.de Linki : RapidShare Webhosting + Webspace

isteğe göre KoPaneL Tasarlanır!

Son düzenleme:
Cevap: Speed KoPaneL v9

Ya ben PİSKODB kullanıyorum Oto KAyıt yok ne kadar uğraşırsam uğraşayım oto kayıt olmadı.Rica Edsem BU KopaneL'e kayıt oL da ekler misiniz??Yada OTo ÜyeLik İçin Yardım Edseniz :(

uppp konu güncel!

Güzel Panel... bana metin2 nin panelini knight'a çevirebilecek varmı :D çok güzel bi panelleri var..

Çeviririz neden olmasın ! Laf Yaparlar özenti yaptı derler diye uğraşmadım ama denerim hatırlattın için saol

Son düzenleme:

Alıntı:
DanceForDaqqeR´isimli üyeden Alıntı
Güzel Panel... bana metin2 nin panelini knight'a çevirebilecek varmı çok güzel bi panelleri var..

ben bi kere deniyeyim dedim uğraşılcak gibi bişey deil :D tavsiye etmem

Metin 2 KoPanel Speed KoPaneL v10

ANA SAYFADAN 1 RESIM

USER SIRALAMASINDAN 1 RESIM

CLAN SIRALAMASINDAN 1 RESIM

Bu kadar Resim yeterli size artık yapılmadı demeyin! veya yapılamaz!

Son düzenleme:

kendini bunu yaptın diye övmememn gerek hazır kodu alıp dreamla tasarıma olturtmak bişey değildir önemli olan herşeyini dream kullanmadan kodlamaktır ;) bunuda yapabilen az coder var bu sitede herkes kopanel yapıyor ama hepsi sadece hazır kodlara göre bişeyler yapıyor gördügüm bütün ranklar böyle ya gankstan alıntı yada bloodko panelden bende php mysql ve mssql üzerinde calısıyorum böyle ufak bişeyle böbürlenen milleti kücükmüş gibi görüp kendini yüceltmeye calısan seni kınıyorum...

Geri
Üst Alt