Speed KoPaneL v9

Cevap: Speed KoPaneL v9

acını bir göstersen çok merak etmekteyim her konu actımda senin gibi bir tane çıkmasa sasıcam yani

ve bir kere hack nasıl yer öğren kopanelden mi yoksa cmd pink yoluylamı yer 2si arasında iyi karar ver sunucu dayma dışardan veri almaya acık oldundan cmd pink atarak çoğu sunucuya girile bilinmekte hiç bir kopanelden hack yenmez %90 olarak yenmez

Kardes Oncelikle Paylasımın Icın Cok Tesekkur Ederim.
Bak Senın Panellerini hep sevmısımdır.Fakat dune kadar battle konun panelini kullanıyordum fakat bi baktım speed ko panel cıkmıs bende senın panelinin hastasıyımdır :) bu yuzden hemen aldım kullandım.Ogunde Serveri Bok Yoluna Gitti :( Acıgı gosteremem ama acık varki adamlar sizdi.

mükemmel tek kelimeylee upppppppppppppppppppppppppppp++++++++++++

Tasarım güzel fakat user rank lerde faln tablolardada uygun stil kullanılsaydı daha iyi olurdu

+++++++ KoNu GüNCeL qzl Server q0

+++++++++++++++++++ Konu qünceL

Moderatör tarafında düzenlendi:

server neden acık degıl acaba guzel olmus ama acık olmassa ne anlamı kalcakki :D

arkadasım bu kadar user warsa neden acaba suanda sıralamada ilk 20 kısı qorunuo wede 1.cı userun 300 np si war oyle kadırmak için salama ss lerden koyma serwerda kac kısı warsa adam akkıllı koy ss serwerda 165 kısı olucak yorum yazan 3 kısı war ancak sızın qıbı cocuklar boyle bı serwer acar cevap plsss! ?????????????

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt