arkadaslar baglantı sorunlarınız tamamen database teki account login prosedürünüzle alakalı 101 102 103 hatası zone tablonuzda hata oldugunu gösterir 101 102 103 ü silerek girebilirsiniz benim verdigim dbdeki zone u kopyalayın ayrıca dbagenti acmak icin önce bütün dosyaları en son db agenti acmanız gerekiyor db agent zorla calısma prosedürlerinizde sorun oldugunu işaret eder yeni oturtmaya calıstıgım bir sistem hata görünce düzeltmeye calısıyor o sıradada acılmıyor dbagent dedigim gibi client sorununa gelince tcko clienti kullananlar dataya girsin bütün tbl lerin sonundaki tr uzantısını us uzantısına cevirin örnek item_org_tr.tbl yi item_org_us.tbl yapın teker teker bütün forumlara tek tek yetişemiyorum karakteri havada ucusan arkadas start position tablonuzu ve load user data prosedürünüzü gözden gecirin ayrıca actıgınız cagma aujard ta bu sorunu ortaya cıkarır... saygılar
DUYURU : Dosyalardaki hatalar düzeltildi linkler güncel
http://www.multiupload.com/VCT0VO2TH2
rar pass : stnq3r[/COLOR]
DUYURU : Dosyalardaki hatalar düzeltildi linkler güncel
- *authority bug fix
- *Exe'de bazı armor ve silahlar görünmüyordu o sorun çözüldü
- *Level sınırı 83
- *Ebenezer cok nadirde olsa kapanıyordu artık kapatma dügmesine bassanız bile 10 15 sn zorlamanız lazım kapatmak icin ^^
- *Ebenezer C++ hatası fix
- *AI server kapanma sorunu fix görev yöneticisinden sonlandırmanıza gerek yok
- *Dosyalar acılırken virüs bulabilir nedeni knightonline.exe dir herkesin bildigi gibi.Bu arada başka exe ile çalıştırmayı denemeyin verdigim exe ile launcheri kullanın.
- *Launcher download sorunu çözüldü patcher isimli dosya bu sorunu halletti kendi yapımımdır saat 6:12 kac gün sabahladım bu dosyalar icin emegime saygı istiyorum.Verdigim launcheri kullanmassanız download yapmayacaktır launcher
- *Knight Online exe packlenerek bircok virusten arındırıldı bircogunuzun bilgisayarında artık virüs olarak görünmeyecek bazılarında yine görebilir ama 1 2 tane packlenmeyen kısım kaldı.Biraz daha packlenmesi lazım kanımca
- *Güvenlik arttırılmıştır bazı arkadaslar dosyaları kendi bilgisayarlarında acıp kendi bilgisayarlarından saldırı yaparak kapandıgını iddia ediyorlar oradaki güvenlik programlarının amacıda dışarıdan saldırıyı önlemek lütfen sunucuya kurup deneyiniz kendi pcmden ben windowsuda hacklerim kolay iş önemli olan sunucudan hack almamasıdır onun icin yorumlarınıza dikkat edin ve ona göre deneyin.
- *exe ve launcher mevcuttur
- *otomatik ırk secme gecici olarak fix her acılısta ırk secme ile gecici olarak fixledim.Daha sonra tamamen düzeltecegim gerekli prosedürler login serverin oldugu klasördedir.
- *mapler ekli
- *Yeni DB eklendi
- *Türkçe arayüz
- *Yeni Firewall sistemi geliştirildi ve kullanıma hazır.
- *MD5 sifreleme
- *Start veren launcher ve login server tamamlandı.
- *Anti flood
- *Kill Switch fix
- *Merchant bug fix /hala acıklar olabilir
- *Anti ddos
- *Ebenezer ve AI server baglantıları daha düzenli ve yavaş yapıyor yavaş olma sebebi tüm baglantıları yapabilmesi acılısı 5 10 sn geciktirebilir.
- *Procedure hızlandırıcı
- *Daha hızlı acılıs
- *Trade hack fix
- *Maksimum güvenlik modu
- *Dahili ve harici firewall kendi firewall sistemi programlara gömülüdür ekstradan yanında firewall verdim.
- *1351 server filesta bulunan dupe scanner sorunsuz calısıyor database uyumlu olmalı.
- *item manager uyumlu
- *Noticeall eklenmistir -Gm karakterle /noticeall yazarak üstten yazı gecirebilirsiniz.
- *Ebenezer kodları düzenlendi
- *Aujard USKO moradon sorunu fix.
- *ini dosyalarınıın adı stnq3r.ini dir onları düzenleyerek girebilirsiniz.
- *Log sistemi degistirildi daha detaylı.
- *Server kill fixed.--Firewall i acmanız gerekiyor
- *Düzgün bir database ile kullandıgınızda kesinlikle sorun yaşamassınız.
- *ODBC ayarlarında mutlaka ama mutlaka sknight ekli olmalıdır yoksa ebenezer calısmaz.
http://www.multiupload.com/VCT0VO2TH2
rar pass : stnq3r[/COLOR]
Moderatör tarafında düzenlendi:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!