Stnq3r Server Files v4.4 - 1351 - LoginFix !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stnq3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

stnq3r

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
177
12
arkadaslar baglantı sorunlarınız tamamen database teki account login prosedürünüzle alakalı 101 102 103 hatası zone tablonuzda hata oldugunu gösterir 101 102 103 ü silerek girebilirsiniz benim verdigim dbdeki zone u kopyalayın ayrıca dbagenti acmak icin önce bütün dosyaları en son db agenti acmanız gerekiyor db agent zorla calısma prosedürlerinizde sorun oldugunu işaret eder yeni oturtmaya calıstıgım bir sistem hata görünce düzeltmeye calısıyor o sıradada acılmıyor dbagent dedigim gibi client sorununa gelince tcko clienti kullananlar dataya girsin bütün tbl lerin sonundaki tr uzantısını us uzantısına cevirin örnek item_org_tr.tbl yi item_org_us.tbl yapın teker teker bütün forumlara tek tek yetişemiyorum karakteri havada ucusan arkadas start position tablonuzu ve load user data prosedürünüzü gözden gecirin ayrıca actıgınız cagma aujard ta bu sorunu ortaya cıkarır... saygılar

DUYURU : Dosyalardaki hatalar düzeltildi linkler güncel

• *authority bug fix
  • *Exe'de bazı armor ve silahlar görünmüyordu o sorun çözüldü
  • *Level sınırı 83
  • *Ebenezer cok nadirde olsa kapanıyordu artık kapatma dügmesine bassanız bile 10 15 sn zorlamanız lazım kapatmak icin ^^
  • *Ebenezer C++ hatası fix
  • *AI server kapanma sorunu fix görev yöneticisinden sonlandırmanıza gerek yok
  • *Dosyalar acılırken virüs bulabilir nedeni knightonline.exe dir herkesin bildigi gibi.Bu arada başka exe ile çalıştırmayı denemeyin verdigim exe ile launcheri kullanın.
  • *Launcher download sorunu çözüldü patcher isimli dosya bu sorunu halletti kendi yapımımdır saat 6:12 kac gün sabahladım bu dosyalar icin emegime saygı istiyorum.Verdigim launcheri kullanmassanız download yapmayacaktır launcher
  • *Knight Online exe packlenerek bircok virusten arındırıldı bircogunuzun bilgisayarında artık virüs olarak görünmeyecek bazılarında yine görebilir ama 1 2 tane packlenmeyen kısım kaldı.Biraz daha packlenmesi lazım kanımca
  • *Güvenlik arttırılmıştır bazı arkadaslar dosyaları kendi bilgisayarlarında acıp kendi bilgisayarlarından saldırı yaparak kapandıgını iddia ediyorlar oradaki güvenlik programlarının amacıda dışarıdan saldırıyı önlemek lütfen sunucuya kurup deneyiniz kendi pcmden ben windowsuda hacklerim kolay iş önemli olan sunucudan hack almamasıdır onun icin yorumlarınıza dikkat edin ve ona göre deneyin.
  • *exe ve launcher mevcuttur
  • *otomatik ırk secme gecici olarak fix her acılısta ırk secme ile gecici olarak fixledim.Daha sonra tamamen düzeltecegim gerekli prosedürler login serverin oldugu klasördedir.
  • *mapler ekli
  • *Yeni DB eklendi
  • *Türkçe arayüz
  • *Yeni Firewall sistemi geliştirildi ve kullanıma hazır.
  • *MD5 sifreleme
  • *Start veren launcher ve login server tamamlandı.
  • *Anti flood
  • *Kill Switch fix
  • *Merchant bug fix /hala acıklar olabilir
  • *Anti ddos
  • *Ebenezer ve AI server baglantıları daha düzenli ve yavaş yapıyor yavaş olma sebebi tüm baglantıları yapabilmesi acılısı 5 10 sn geciktirebilir.
  • *Procedure hızlandırıcı
  • *Daha hızlı acılıs
  • *Trade hack fix
  • *Maksimum güvenlik modu
  • *Dahili ve harici firewall kendi firewall sistemi programlara gömülüdür ekstradan yanında firewall verdim.
  • *1351 server filesta bulunan dupe scanner sorunsuz calısıyor database uyumlu olmalı.
  • *item manager uyumlu
  • *Noticeall eklenmistir -Gm karakterle /noticeall yazarak üstten yazı gecirebilirsiniz.
  • *Ebenezer kodları düzenlendi
  • *Aujard USKO moradon sorunu fix.
  • *ini dosyalarınıın adı stnq3r.ini dir onları düzenleyerek girebilirsiniz.
  • *Log sistemi degistirildi daha detaylı.
  • *Server kill fixed.--Firewall i acmanız gerekiyor
  • *Düzgün bir database ile kullandıgınızda kesinlikle sorun yaşamassınız.
  • *ODBC ayarlarında mutlaka ama mutlaka sknight ekli olmalıdır yoksa ebenezer calısmaz.

http://www.multiupload.com/VCT0VO2TH2
rar pass : stnq3r[/COLOR]

62569869.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Stnq3r Server Files v4.4 - 1351 - LoginFix !

teşekkurler :)

Hmm.. Teşekkürler Kardeşim Gayet Güzel Benziyor İlerde İyi İşler Çıkarabilirsin

paylasım icin tesekkürler gayet profesyonelce görünüyor..

Kardeş Ben Bütün Server Filesleri Açtım Ama Bi Logini Açamadım ''Load Version List Fail Hatası'' Veriyo İni'yi Kontrol Ettim Sorun Yok DB Olarak Senin DB'Yi Kullanıyom Kendi DB'emdede Aynı Hatayı Veriyo Login Server'da Hatamı Var Yoksa Bendemi Bi Hata Var Çözemedim , bide Launcher Tıklıyom Versiyon Kontrol Ediliyoda Kalıyo Start Gelmiyo exeden Giriş Yapınca ID Pass Yazdıkdan Sonra Server Listesi Gelmiyo Bi Yardımcı Olursan Çok İyi Olur.

Kardeş Ben Bütün Server Filesleri Açtım Ama Bi Logini Açamadım ''Load Version List Fail Hatası'' Veriyo İni'yi Kontrol Ettim Sorun Yok DB Olarak Senin DB'Yi Kullanıyom Kendi DB'emdede Aynı Hatayı Veriyo Login Server'da Hatamı Var Yoksa Bendemi Bi Hata Var Çözemedim , bide Launcher Tıklıyom Versiyon Kontrol Ediliyoda Kalıyo Start Gelmiyo exeden Giriş Yapınca ID Pass Yazdıkdan Sonra Server Listesi Gelmiyo Bi Yardımcı Olursan Çok İyi Olur.

Kardesim önce bi detaylıca server kurma konularını incele sana tavsiyem bütün inilerin ismi stnq3r.ini dir onları editleyeceksin dikkatlice

Sorun ODBC git ODBC lerini Kontrol Et

OBDC'De Sorun Yok Data,Kn_Data,kn_online,knight,knight_account,knight_Data,LocalServer,sknight OBDC Ayarlarım Böle Server Kurulum Bölümündede Böle Ayarla Diyolar + Ben İlk Defa Server Kurmuyorum İlk Deyil Bu İni.'mi Hata'lı Diye Kontrol Etmek İçin Başka 1351 Login İndirdim Onu Açıyo Ama Start Vermiyo Admin Girişi İçin Ayarladım Zaten ini'yi Server Kurmak İçin Deyil Böle Bi Kaç DB'De Edit Yapıp Kendimi Geliştirmek İçin Kurmaya Çalılıyom Server, Ama Login Mevzusunu Çözemedim OBDC Ve İni Hariçi Neden Hata Vere Bilir Veya OBDC'Demi Eksik Var Yardımcı Olursanız Sevinirim.

tüm datalar eksiksiz oldugu halde oyuna girerken data/zones_tbl data/quest_talk vs vs hatalar veriyor 2 farklı client ve farklı data dosyaları ile denedim hepsi mevcut ama gene hata verio.

dosya tbl korumalıdır o yüzden bazı clientlerde calısmaz tcko clienti ile kullanabilirsin

Hocam merhaba bahsettiğiniz gibi ini dosyalarını hazırladım ve AiServer sorunsuz açılıyor ama Game Server Açmaya çalışınca aşşağıdaki hataları alıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim verdiği hataları sırası ile ekliyorum.Hata 1Hata 2 Hata 3 Hata 4

KardeŞİm aÇicam İŞte mr spawn ama aÇiyorum ancak İd Şİfre yazİyorum server seÇme yerİnde sw yİ seÇİyorm server kapalidir dİyor sw kurmadan anlayanlar sÖylesİnde kral bİ sw acİcam .

Bİlen bİrİsİ yardim etsİn kapanma sifirlanma gİbİ bİr İhtİmalİ omlayacak %100 mr spawn olucak arkadaŞlar...

Mr spawn db server aÇicam arkadaŞlar herŞey hazir ama server İsmİne tikliyorum server kapalidir yaziyor herŞey yerİnde ve sÜper bİlenler yardİm etsİn sorunsuz bİr mr spawn db aÇalim arkadaŞlar !

ßiri Yardim Ederse Süper ßir Mr Spawn DB Server Acicaz. !!!Yapana GMLİK .!!!!

Geri
Üst Alt