Stnq3r Server Files v4.4 - 1351 - LoginFix !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stnq3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Stnq3r Server Files v4.4 - 1351 - LoginFix !

Stnq3r-DBAgent yani Aujard hiç acılmıyor.

client calıştırdıgımda; 1299 da tbl hatası veriyor
1351 de ise KAPAT hastası veriyor.

Db Agent Açılmıyor .Yardım

eywL saqol krdsm!! Virus Tarama Programi İnsinn :D sonra indircem

Stnq3r-DBAgent yani Aujard hiç acılmıyor.

client calıştırdıgımda; 1299 da tbl hatası veriyor
1351 de ise KAPAT hastası veriyor.

Kendi sorunumu kendim çözdüm;
1. 1351 Farklı client buldum onda denedim TBL hatası gitti.
2. Stnq3r-DBAgent açmıyordu. Baska bir 1351 aujard dosyası buldum çalıştırdım. ardında defalarca Stnq3r-DBAgent basarak zorla calıştırdım. Stnq3r-DBAgent çalıştıktan sonra çakma Aujard .exe yi kapattım. sonuç olarak zorlada olsa Stnq3r-DBAgent'ı çalıştırdım.

Şuanki Sorunum:
Oyuna baglanıyorum char seciyorum AMA oyuna girince char bulutların ustunde kalıyor ve karakter ne hareket ediyor nede görünüyor sadece SKİLL ve STAT bölümlerini açabilyiorum ve TOWN komutuna cevap vermiyor. Öyle melaike gibi sabit havada duruyor. Şuanki uğrasım bu sorun, çözebilrisen onuda yazarım :)

arkadaslar baglantı sorunlarınız tamamen database teki account login prosedürünüzle alakalı 101 102 103 hatası zone tablonuzda hata oldugunu gösterir 101 102 103 ü silerek girebilirsiniz benim verdigim dbdeki zone u kopyalayın ayrıca dbagenti acmak icin önce bütün dosyaları en son db agenti acmanız gerekiyor db agent zorla calısma prosedürlerinizde sorun oldugunu işaret eder yeni oturtmaya calıstıgım bir sistem hata görünce düzeltmeye calısıyor o sıradada acılmıyor dbagent dedigim gibi client sorununa gelince tcko clienti kullananlar dataya girsin bütün tbl lerin sonundaki tr uzantısını us uzantısına cevirin örnek item_org_tr.tbl yi item_org_us.tbl yapın teker teker bütün forumlara tek tek yetişemiyorum karakteri havada ucusan arkadas start position tablonuzu ve load user data prosedürünüzü gözden gecirin ayrıca actıgınız cagma aujard ta bu sorunu ortaya cıkarır... saygılar

Kardeş Ben Bütün Server Filesleri Açtım Ama Bi Logini Açamadım ''Load Version List Fail Hatası'' Veriyo İni'yi Kontrol Ettim Sorun Yok DB Olarak Senin DB'Yi Kullanıyom Kendi DB'emdede Aynı Hatayı Veriyo Login Server'da Hatamı Var Yoksa Bendemi Bi Hata Var Çözemedim , bide Launcher Tıklıyom Versiyon Kontrol Ediliyoda Kalıyo Start Gelmiyo exeden Giriş Yapınca ID Pass Yazdıkdan Sonra Server Listesi Gelmiyo Bi Yardımcı Olursan Çok İyi Olur.

Eğer Windows 7 kullanıyorsan, LoginServer.exe'ye sağ tıkla Özellikler -> UYUMLULUK -> Uyumluluk Modu'ndan win XP SP2 seçersen düzelir ;)

Geri
Üst Alt