Tamamen Fixli Ebenezer ve Firewall [100 Garantili]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Regedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Regedit

Gecerken Ugradim
Kas
88
3
Selam Arkadaşlar
1299 Serverlar ile birlikte gelip Başımıza Dert Olan Ebenezer Kapanma Olayı artık canımı sıkmaya başladı.Herkes birşey paylaştı uğraştı emeklerine teşekkürler ama çogu engellemenin yanında pcyi kasmaktan başka birşey yapmadı.Ama Ben çalışacağına %100 eminim...

BURAYA TIKLAYARAK İNDİRİNİZ.

RAR PASS:
Kod:
belateam37

ÇALIŞTIRMAK İÇİN ŞU YÖNERGELERİ UYĞULAYIN.
1) Dosyayı İndirin İçindeki Dosyayı Çalıştırın.
2) O dosyayıda Bir dosyaya çıkarın.
3) Firewall adlı Klasörü Açın.
4) install dosyasını çalıştırın.
5) config dosyasını çalıştırın.
8) install-deny dosyasını çalıştırın.
9) Firewall adlı Klasörün İçindeki bin klasötüne girin.
10) loadrules dosyasını çalıştırın.
11) ipfw dosyasını çalıştırın.
12) qtfw dosyasını çalıştırın.

GERİ GERİ GERİ ÇIKIN :D

RARLARI ÇIKARIN ebenezer.exe,Log,ebenezerfix.exe dosyalarını kendi ebenezer klasörünüze atın.

BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA SONRA ŞU SEKİLDE AÇIN.
Login Server>Ai Server>Ebenezer Fix[ms-dos penceresi gibidir;)]>Ebenezer>Aujard

Bazı gıcıklık yapanlar olcaktır vay çalışmıyor,vay virüs var
Yaklaşık 5-6 serverda denedim hepsinde oldu.

ESET NOD32 3.0.669.0 VERSİYON İLE TARATILDI VE TEMİZ BULUNDU.

Virüs bulan varsa ispatlasın.
Şimdiden Teşekkürler.

ALINTI DEĞİL AMA ÖNCEDEN VERİLMİŞ OLABİLİR..
ANLATIM VERİLMEDİĞİNDEN EMİNİM :sakalli:

Cevap: Tamamen Fixli Ebenezer ve Firewall [100 Garantili]

arkadasım dediğin herseyi en ince ayrıntısına kadar yaptım ama ko-server killerle saldrdı arkadsım gene ebenezer kapandı nasıl yapacaz yokmu bunun bi cözçümü arkadasım demistiki oyunun versiyonununu 1300 yapmıslar saldır olumormus!!! nasıl yapabilirim anltrsan onu acill!!

Oyunada girilior startta gelior hersey tamam gene ebenezer kapnıor+

yada sen bana su programların hepsinin bi fotosunu at düzgün acılmıs halinin bi kere düzgün bi is yapın ya!

kardes oldu galiba senin dediğin gib deil galiba ilk önce ebenzerei accan snra fixi ebenezeri accan
saldırmayı denioruzsz sbirisi saldırmayı denedi dior sao l kusura bakma az önnceki dediklerim icin isllhh olmaz cok saol!!!1:D:D

ARKADASALAR BEN SUANA KADARKİ HERSEYİ DENEDİM CALISMADI AMA BUNU DENEDİM GERCEKTEN OLDU!! KENDİMİZ SALDIRMAYI DENEDİK KO-SERVER KİLLERLE SALDIRMADI O COMMAND EKRANINDA Bİ SALDIR VAR DİEDE Bİ UYARI VERİOR HARİKA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK AMA KİM YAPTIYSA Xd

Ya ayıp be böle bi programa yorum olmazmı unutmusum rep vermeyi vereyim arkadaslar kesinlkle calıstı!!! Inanmayan olursa calstığına dair ss atacağım adamın hakkını yemeyin böle bisi pek olmuor ilk defa düzgün bisi gördüm!! +rep dostum ! Emeğin veya emeklrinize sağlık!!:^^:

Son düzenleme:

arkadasım dediğin herseyi en ince ayrıntısına kadar yaptım ama ko-server killerle saldrdı arkadsım gene ebenezer kapandı nasıl yapacaz yokmu bunun bi cözçümü arkadasım demistiki oyunun versiyonununu 1300 yapmıslar saldır olumormus!!! nasıl yapabilirim anltrsan onu acill!!

Oyunada girilior startta gelior hersey tamam gene ebenezer kapnıor+

yada sen bana su programların hepsinin bi fotosunu at düzgün acılmıs halinin bi kere düzgün bi is yapın ya!

kardes oldu galiba senin dediğin gib deil galiba ilk önce ebenzerei accan snra fixi ebenezeri accan
saldırmayı denioruzsz sbirisi saldırmayı denedi dior sao l kusura bakma az önnceki dediklerim icin isllhh olmaz cok saol!!!1:D:D

ARKADASALAR BEN SUANA KADARKİ HERSEYİ DENEDİM CALISMADI AMA BUNU DENEDİM GERCEKTEN OLDU!! KENDİMİZ SALDIRMAYI DENEDİK KO-SERVER KİLLERLE SALDIRMADI O COMMAND EKRANINDA Bİ SALDIR VAR DİEDE Bİ UYARI VERİOR HARİKA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK AMA KİM YAPTIYSA Xd

Ya ayıp be böle bi programa yorum olmazmı unutmusum rep vermeyi vereyim arkadaslar kesinlkle calıstı!!! Inanmayan olursa calstığına dair ss atacağım adamın hakkını yemeyin böle bisi pek olmuor ilk defa düzgün bisi gördüm!! +rep dostum ! Emeğin veya emeklrinize sağlık!!:^^:

cok dogru anlatmısn [SERVER]login.ko-cuce.com[/SERVER]

gizemli yazdıklarını okumaya üşendim.. Ama saol bişiler yazdığın için :D

he sen öle zannet bi işe yaramıyomuş
kardeş paylaşım 10 numara olmuş
birde ben ek birşey söyliyim eğer c++ filecore.cpp
hatası alan olursa Log klasörü açsın bir tane düzeliyor.
saldırı işlemiyor kendim kurdum saldırdım bişey olmuyor.
5kişi saldırdık hiçbir sorun yok saol paylaşım için.

beyler tek bilgim firewall ko-cuce firewall dır saldırı engelliyor 15001 portuna saldırı atılmıyor bile

Saldırıya etkisiz kalıo

kocuce firewall etkiliyor server kileri ama bi program war onu etkilemiyor direk ebenzer yanıtvermıo gelıo manyak bir program o kaldı tek care

Son düzenleme:

Ya İYİDE ARKADAŞLAR AUJARD HATA VERİYOR BUY SEFERDE:S

C+++ HATASI WAR NABICAZ:s

Son düzenleme:

Bide alıntıdır yazsan hani i olcak..!

C ++ hatası alanlar bunun için forumda kodlar war :) biraz arastırırsanız bulursunuz ben verirrdim kodu ama su anda evde degilim ^^

indirioruz ama klösörü cıkart dedigimizde hata verior :D ne iş..!

Son düzenleme:

:D YOK GERCEKLERİ SÖLEMEK SUC DEİL:d OLDU İSTE YALANMI ATAYIM:dd: VPS PC ALDIK BASKA Bİ EBENEZERLE ACMAK İCİNR NE YAPIORDUK :d DBYE UYGUN EBENEZERLE ACMAMIZ LAZIM YOKSA ACLMAZ OYUN BUNUN İCİN EBENEZERİMİZE NE YAPMAMIZ LAZIM!

Geri
Üst Alt