[Tartışma] NpcLerin Kafalarındaki Şekiller

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan car_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Tartışma] NpcLerin Kafalarındaki Şekiller

fx dosyasıyla alakalı çünkü 1299 pvplerde delostaki npclerin üstündeki işaretler fx dosyasını içinde yer alıyordu.

hadi canım :o: biz 2 saattir ne yazıyoz burda :D

Son hali aşağıdaki gibidir. Hangi npc üzerinde ne olduğu ve npc şekillerini buraya koyarsanız teker teker yapıcam hepsini. Birde deneme olarak video çektim.
http://s1.dosya.tc/effectvideo.mp4.html
asdm.gif

Son düzenleme:

woww aga naptın güzel olmuş :p resimleride ben koyiyim bari :p özelden atarım :sakalli:

woww aga naptın güzel olmuş :p resimleride ben koyiyim bari :p özelden atarım :sakalli:
Usko ile birebir olmuyor. Bi giriyor oyuna, bi hata verip oyundan atıyor. En makulu bu hatasız :)

eğer bunun gibiyse bu bunlarda güzel ama şekillerle biraz oynansa iyi olur diye düşünüyorum. ama diğer resimler şeffaf olmazsa bozarmı bilmiyorum:p bende deniycem yarın sabah oldu nerdeyse

eğer bunun gibiyse bu bunlarda güzel ama şekillerle biraz oynansa iyi olur diye düşünüyorum. ama diğer resimler şeffaf olmazsa bozarmı bilmiyorum:p bende deniycem yarın sabah oldu nerdeyse
Resimler otomatik şeffalaşıo zatende, yine bi ayar istiyor.

baya iyi olmuş mert :)
paylaşıcanmı :p:D

Baba naptın sen oyle la :D Hakkaten very nice..

mert korea ko bilirsin şeffaf pelerin yapmışlar sence mantığı şeffaf pelerin logosu gibimidir ?

mert korea ko bilirsin şeffaf pelerin yapmışlar sence mantığı şeffaf pelerin logosu gibimidir ?
Usko dışında başka yerde oynamadım bilmiyorum ama şeffaf logo mantığında olabilir. Nası bişi olduğunu görsem kesin cevap verebilirim.

bildiğin pelerin hani etrafında işlemeler olur ya sadece o kısımları görünüyor tabi uzun pelerin ve dalgalandığı için görünüşte kanatmış gibi duruyor baya güzel korea ko nun tanıtım videosunda var

bildiğin pelerin hani etrafında işlemeler olur ya sadece o kısımları görünüyor tabi uzun pelerin ve dalgalandığı için görünüşte kanatmış gibi duruyor baya güzel korea ko nun tanıtım videosunda var
O zaman yapılabilir.

Komünist işareti len bu :D

haberdefteri.com/foto/upload/17457114196/8323798.jpg bunu yapabiliyosanız yapın hö .

dostum bunda kuran falan yazıo sanırsam kuran sandıgı gibi bişey var bunu oyuna alet etmeyelim :)

client ten ;) ama şu ? ! lan server files dan alınıp yapılıyo yani örn adamda görew warsa ! yoksa ? gibi...

Geri
Üst Alt