MYKO ☢ THELEGENDHERCULES.COM ☢ v.1299 MYKO❌ AÇILIŞ = 18 AGUSTOS CUMA 21:00 ❌

Arkadaşlar objektik olarak yorum yapayım serverda oynamak isteyenlere, bilen bilir bu adam 2 hafta önce de açtı bu serverı ve serverın ilk 15 dk sı sonrası yaptığım yorum şu oldu moradondan shouttan yazarak yaptım bu yorumu, arkadaşlar server bildiğin BOK sakın oynamayın diye, şu an sunu diyorum oynamayın demiyorum ama sakın ha sakın pre kc cart curt para yatırmayın, çünkü pek beklentim yok, yine aynı sıkıntı yaşanabilir söyle söyliyim, dk slotu vardı mykoda düşünün mageler dk yı 33 alanıyla kesiyordu direk 50+ oldular 10 dk da sen melesin asasla dk tek atıyor zaten sövmüş çıkmıştım buranın adminine, ben yıllardır her mykoda oynadım bence tecrübeme saygı duyup para yatırmayın. . .
http://www.***.com/threads/myko-18-...n-ko-1299-my-ko-keyfi-50-kc-indirimli.766926/

Arkadaşlar objektik olarak yorum yapayım serverda oynamak isteyenlere, bilen bilir bu adam 2 hafta önce de açtı bu serverı ve serverın ilk 15 dk sı sonrası yaptığım yorum şu oldu moradondan shouttan yazarak yaptım bu yorumu, arkadaşlar server bildiğin BOK sakın oynamayın diye, şu an sunu diyorum oynamayın demiyorum ama sakın ha sakın pre kc cart curt para yatırmayın, çünkü pek beklentim yok, yine aynı sıkıntı yaşanabilir söyle söyliyim, dk slotu vardı mykoda düşünün mageler dk yı 33 alanıyla kesiyordu direk 50+ oldular 10 dk da sen melesin asasla dk tek atıyor zaten sövmüş çıkmıştım buranın adminine, ben yıllardır her mykoda oynadım bence tecrübeme saygı duyup para yatırmayın. . .
Sizinde tekrardan dediginiz gibi bu sekilde konusmak basit, kötülemek yerine ilk yorumları okursanız yada gercekten serverin basında oynasaydınız RE-Launch acılıs zamanını görmüş olurdunuz , Baska serverleri yalayıp emek sahibi insanları kötülemek basit . Ve Seni o zaman cok iyi hatırlıyorum Pmye gelip bu exp bu kadar zor olamaz 1 saatte 35 level olamadım diye yakınan sen şimdi nasıl gelirde böyle iftira atarsın?

Şerif sistemi olarak bir sistemden bahsetmiştiniz koxp icin , uzun zamandır bir myko bekliyorum ve tatilimde biraz güzel eğlenceli zaman geçirmek istiyorum bunun için Şeriflik olayına başvuru yapmak istiyorum iletişim sağlamamız mümkün mü ? Oyunun ileri zamanlarında vereceğiz gibi bir cevap vermeyin lütfen çünkü balık baştan kokar :)

Şerif sistemi olarak bir sistemden bahsetmiştiniz koxp icin , uzun zamandır bir myko bekliyorum ve tatilimde biraz güzel eğlenceli zaman geçirmek istiyorum bunun için Şeriflik olayına başvuru yapmak istiyorum iletişim sağlamamız mümkün mü ? Oyunun ileri zamanlarında vereceğiz gibi bir cevap vermeyin lütfen çünkü balık baştan kokar :)
facebook sayfamızdan iletişime geçebilirsiniz

Arkadasın da bahsettiği gibi umarım DK SLOTUNE BİR ÖNLEM ALMIŞSINIZDIR.
Öncelikle arkadasımın belirttiği gibi sabit konumuz aktifleştiğinde RE-Launch olucagını defalarca belirttik bahsettiği mageler Gold Premium satın alarak o şekilde hızlı lewel aldılar fakat biz yinede ufak bir fark oldugu için dk slotunda küçük kısıtlamalar yaparak eşitlemeye çalıştık sizlerinde beğenerek ve severek oynıyacağınız bir oyun ortamı yaratmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.

19366453_742100405967909_9034990968920306822_n.jpg

Öncelikle arkadasımın belirttiği gibi sabit konumuz aktifleştiğinde RE-Launch olucagını defalarca belirttik bahsettiği mageler Gold Premium satın alarak o şekilde hızlı lewel aldılar fakat biz yinede ufak bir fark oldugu için dk slotunda küçük kısıtlamalar yaparak eşitlemeye çalıştık sizlerinde beğenerek ve severek oynıyacağınız bir oyun ortamı yaratmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.
Gerizekalı dk slotunu kaldırmadıysan ne gold presi presiz çar deli gibi kasıyor orda arkadaşlar düşünün dk yı 60+ çarla zor kesersiniz mageler 33 le hemde 2-3 slot iç içe 2-3 slot blod beastla birlikte kesiyorlar sen 1 tane kesemiyosun ya bunlar aptal aynısını yapıcaklar yine görüceksiniz, bide sunu dusunun 1299 myko diye açıyorlar cz 20xx cz si, siz zaten direk notlarını vericeksiniz, ya bide 2 hafta önce açtılar sorun şu beyinsizlere niye kapattınız tekrar açıyorsunuz diye, veled hepsi bunların, adam gibi pre satın, presiz adamla preli adam arasında dağlar kadar fark olursa niye oynasın presiz adam orda, kerizmi, AYRICA UYARIYORUM SAKIN PRE ALMAYIN SAKIN AMA SAKIN BİN PİŞMAN OLURSUNUZ, SAKIN ALMAYIN BAKIN DİYORUM KARDEŞİNİZ OLARAK UYARIYORUM, 20 XX cz ile myko açan MAL bunlar, sakın pre almayın ama oynayın oynamanıza birşey demem paranızı kaptırmayın yeterki.

Geri
Üst Alt