v2xxx USKO GAME | Yeni Sunucu Yeni Hayat Efsane Sunucu Beramus Onbinlerce Oyuncusuyla Online !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan USKOGAME
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu server ve yöneticileri dolandırıcılık üzerine bir sistem kurmuş olup tarafımca mahkemelik olmuştur. Dün bilişim suçlarına, bugün de Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. Elimde delilller var ve savcı bizzat konunun takiçisi olacağını söyledi. Soruşturma için ön inceleme tarihi 01.03.2021 Çarşamba günü olarak karar kılındı. Şimdiden tüm userlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :)
Kc satın aldırıp haksız yere ban yedim. Günlerce uykusuz kalıp asosyal bir yaşam tarzı ile zamanımı öldürdüm karşılığı da tekrar kc almam için bloke edilen bir karakter... Arkadaslar bu server daha önce de vurgun yapıp kaçmıştı yine aynısını yapacaklardır bundan artık hiçbir şüphem yok. Oynamayın demiyorum ama KC almayın oyuna para vermeyin bu dolandırıcıları daha fazla zengin etmeyin. Teşekkürler...

Arkadaşlar bende yıllardır hepimiz bu oyunu oynuyoruz user olarak en büyük sıkıntımız temiz bol userli eşit bi server bulup oynamak o yüzden şimdi yazıcaklarımı tüm samimiyetimle belirtiyorum !

USKOGAME tam leş bir server tamamen vurguncu 3-5 yaşça küçük birileri tarafından açılmış bir server. Neden mi ?
-Arkadaşlar server database ' i aşırı bokdan herşey buglu serverda bugdan geçilmiyor. Tek tek saysam roman olur herşey buglu yani.
-Her türlü hile çalışıyor ! TBL, KOXP, MULTİ.
-Ve server yetkilileri tam şerefsiz. Adamlara facebook üstünden yazıyoruz sorunları bugları düzelicek diyorlar sadece düzeltilmiyor.
Forum 'da Genel Sohbet Ve Şikayet bölümü die bir bölüm var oyuncuların server ile ilgili sorunlarını yazdıkları server yetkililerinin çözüm, cevap verdikleri ama bu server'da öyle bişey yok server sahipleri çoluk çocuk olduğu için serverdaki 5- 10 bug dan bahsettik formda konu açıp düzeltilsin die söyledik sonuçda bizde orda useriz para verdik düzgün oyun olsun die yazdık adamlar forumdan konumuzu silip bizi forumda banladılar.
Çözüm üreticeklerine kimse duymasın die böyle bi kahpelik yaptılarki onlarada bu yakısır biz serveri hermen bıraktık oynayanlarda çar dizmis para vermis mecburi oynuyorlar ama kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum benim söyliceklerim bunlar birdaha da para verseler USKOGAME de oynamayız !

Geri
Üst Alt