Arkadaşlar bende yıllardır hepimiz bu oyunu oynuyoruz user olarak en büyük sıkıntımız temiz bol userli eşit bi server bulup oynamak o yüzden şimdi yazıcaklarımı tüm samimiyetimle belirtiyorum !
USKOGAME tam leş bir server tamamen vurguncu 3-5 yaşça küçük birileri tarafından açılmış bir server. Neden mi ?
-Arkadaşlar server database ' i aşırı bokdan herşey buglu serverda bugdan geçilmiyor. Tek tek saysam roman olur herşey buglu yani.
-Her türlü hile çalışıyor ! TBL, KOXP, MULTİ.
-Ve server yetkilileri tam şerefsiz. Adamlara facebook üstünden yazıyoruz sorunları bugları düzelicek diyorlar sadece düzeltilmiyor.
Forum 'da Genel Sohbet Ve Şikayet bölümü die bir bölüm var oyuncuların server ile ilgili sorunlarını yazdıkları server yetkililerinin çözüm, cevap verdikleri ama bu server'da öyle bişey yok server sahipleri çoluk çocuk olduğu için serverdaki 5- 10 bug dan bahsettik formda konu açıp düzeltilsin die söyledik sonuçda bizde orda useriz para verdik düzgün oyun olsun die yazdık adamlar forumdan konumuzu silip bizi forumda banladılar.
Çözüm üreticeklerine kimse duymasın die böyle bi kahpelik yaptılarki onlarada bu yakısır biz serveri hermen bıraktık oynayanlarda çar dizmis para vermis mecburi oynuyorlar ama kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum benim söyliceklerim bunlar birdaha da para verseler USKOGAME de oynamayız !