[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Çok Güzel Oluyor Gittikçe Dahada Güzel Oluyor :^^:

SeLim ne zamana biter bu uqRaS yarın beya bu qece yada Sabah ezanıyLa :D Pk Tadını cok aLıcaz ozeLLikLe FeLanKoRa qiRdini düsünsene Zor serverda :D [ FeLanKoR GirmeSSe ] :D

Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sado1, 7cuce, egeali1010, unstop, fear1905, SteLLoFTheDraq0N, RyconeL, AwakeOfBrother, delpiero, helal1, zikekadir31, HerqeLee

SeLim Cok iyi gidioSun bu aRada usKo maradona noLdu qeLisme warmı Yoksa iPTaL mi?

Tüm yaptığın Şeyleri birleştir aç artık 1 server herkez dolsun.Aml Serverlarından herkez bıktı :)

FeaR aRTisLiqin Luzumu yok ;) usuLunu bozma azımı acTırma ;) qeLisme waR mı die Sordum KeS Sesini ;):^^:

Çok post kasma yavaş yavaş sabret hemen post post kasıorsun necisin ya çocukmusun Bi adam akıll dursan !!! çok konusoysan foruma alt f4 .....:korsanh:

beyler burada pelerini tartışmamız lazım birbirimizle değil. :korsanh:

En uzun bu düz durunca yarısı yerin içinde haha :D

Altta pelerinin kenarlarında boşluklar duruo orayı doldurup kıvrık bir görüntü olsa ve pelerinin tümsek görüntüsü ortadan kalksa süper olcak yani dalgalanırken tümsek bir görüntü oluşuo ters dalgalanıo gibi dalgalanırken düz bir görüntü olsa süper olacak bide ucundaki boşluklar resim var altta :)

Ekli dosyalar

• uzun[1].jpg
    uzun[1].jpg
    99.1 KB · Görüntüleme: 11

benim hala aklımda ilk sayfadaki 3. resim gelio onun gibi kıvrık bisi olursa harika :)

Evet Yha 3. Resim Güzel Aslında

Aqon Bişey İstiyicem Bu Yeni Resimlerdeki Pelerinlerin Kenarları Kötü Duruyor Oralarıda Acaba Fixleyebilirmisin ?

Son düzenleme:

Pelerin kenarları ve pelerin altındaki boşluk onlar kolay sorunlar suan usko ile karsı karsıya getirsek bizimki daha uzun ama şekil olarak tam benzemedi biraz zaman alabilir .

yHA bak bi arkaasıMızZ paintden kenarLarı beyazLastırMıs onu bi qorursen aqoN oyle bi şey yaparsan oLur pelerinin bosluqunu doldurmak qibi beyaz renk mesalal

Kıvrım Ve Şekil Olarak 3. Ve 1. Resimler Çok Yakın Uskoya Sadece Kenarlarındaki Tırtıklar Sorun Bana Kalsa Onların Üstünde Çalış Derdim Ama Daha Uzun Zaman Alıca İçin Bunu Tercih Ediyor Millet Gelçi Esas Kararı Sen Verirsin Ama:D

3 Üncü Resimdeki Hali Birebir Usko Style O Halinin Bir Yedeği Alınıp Paylasılmasını Tavsiye Ederim Saygılarımla ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt