[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

aqon aLtlarını kıvırınca daha güzeL oLucana herkes katıLıo bi denesen kıvırmayı ? :) cvp beqLiorum :)

Bakın Simdi pelerin'in yarısı yerin içinde hala kısa diyenler var Bu ince olmadıgı için uzun gözkmüo ..

Selim güzeL oLms ta iLeri doru hareket ederken hafif bi kıvrım olsa alt kısımlarında cok güzel oLur bence :)

Bence yere doğru kıvrılmadığı için öyle gozukuo yoksa uzunlu uskodakiyle aynıdır eğer az kıvrım olsa şık bir görüntü olucak hem pelerin yerin içine girmez :D

Veya yerin dibine girmiycek kadar az kısalt ve o kıvrım yerlerini doldur öylede olur ...

Bakın Simdi pelerin'in yarısı yerin içinde hala kısa diyenler var Bu ince olmadıgı için uzun gözkmüo ..

yHa bu quzeL oLMusda benim dediqimi qorseniz onun ustunde calısılsa veya tıkı onun qibi yapılSa cok quzeL olacakK aqoN qece.qh@hot.. sunu ekle bi resmi qosterem saaNa :S

Yavv herkes uzun yap uzn yap dio şimdide pelerinin yarısı yerin içinde oldu diorum ya yerin içine girmiycek kadar olsun ama yandaki kıvrımları doldur ozama sper olacak millet o kıvrımları görmediği için uzat uzat diolar onun için böyle oluo ..

1. Resimdeki gibi belki kıvrım ekleyebilrim :D

1. resimdeki gibi kıvrım olsun ama pelerin yine yerin içine giricekse kıvrım olsa bile fayda etmez baksana ucu gozukmuo ztn ucunu geçtim pelerinin yarısı gözkmüo yerin içinde :D

SeLim aSaSda biRaz Kaba durmus qibi :S düzeLTcek misin yoksa oLemi kaLcak ?

Çok post kasma yavaş yavaş sabret hemen post post kasıorsun necisin ya çocukmusun Bi adam akıll dursan !!! çok konusoysan foruma alt f4 .....:korsanh:

Merak Etme benim poST Kasmaya ihtiyacım yok Sen kasmak istiosan kasıosn Stn ota boka Post deme biLqi istedim sadece ;)

Son düzenleme:

Herşeyi Düşündüm inceliorum Usko'ya en yakın'ını yapıp bırakıcam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt