[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Mrk etme okudum ama paylaşçaktır ztn adam rebirth yaptı onada çok uğraştı onu paylaştı bunuda paylaşır :) Aynen milletin dediği gibi 2. pelerin alt kısmındaki sağ ve sol boşluklar doldurulup sivriltirse , birazda kıvrık olursa süper olcak ...

Zaten yaPtıLar BuNuN kaLmasıNA KaRaR verdik dediLer yha :S biTTi uZun peLerin işde ŞiMdi aqon un Server acMAsını bekleyecez ve servere hucum edecez :D

eeT 2. Resim Daha qzL usKo ya Daha yakın bnce 1. resimdeki Biraz kaba gibi 2. resimdeqine Devam eT bnce ;) :d

bence daha bitmedi uzun pelerin her class icin ayrı yapılcak sanırım taronun dedigine
göre selim kendi serverinda deil burda paylasıcakmış.rebirtide paylaşmış bilmiyorum artık
inş. paylaşır dileklerimle pelerinin uc kısmındaki saga sola cıkan parçalar kolay işmiş öyle dedi selim.

Mrk etme okudum ama paylaşçaktır ztn adam rebirth yaptı onada çok uğraştı onu paylaştı bunuda paylaşır :) Aynen milletin dediği gibi 2. pelerin alt kısmındaki sağ ve sol boşluklar doldurulup sivriltirse , birazda kıvrık olursa süper olcak ...

katılıorum kelimesi kelimesine ovarlok deilde alt köşeler sivri olmalı

DewamLık bişe kaLmamıs 2.pelerini azıcık kıvırdığı an :D İş biter :D

Bu pelerin yani :

Bu haLide güzeL ama altLarını hafif kıvırmayı dene oLursa gercekten cok güzel oLur . :)

süper... kıvrılma bide büyük sembol kaldı sanırsam :rolleyes:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt