[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Exe faLan iş uzun gaLba bende yakLastık sanmışTm :(

Krds bittide Bu Kıvrım işinden doLayı exe cıkdı qLba :( ama biLmiom iste HyRLısı ne diyeLim (: :)

Konuyu Toplam 16 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sado1, AwakeOfBrother, by_ucuqcocuq, denix91, ilq3r, Satanic077, facos, SteLLoFTheDraq0N, helal1, Punky, HerqeLee, Hit_rM, aNan, incontesté, aqon23, RyconeL
:D

qencLer bu exe nin yaPıM süre si haKKında fikri oLan var Mı ? sizce ne kadar sürer 2 qun mu 3 qun mu ??

Krds naptın 1 , 2 gün benim biLdiqim exe yapmak bise deqiL Kendi exe nizi yapın diye cok konu war ama onu édiTLemek ne kadar süRéR 0nu biLemem Hönk

Arkadaşlar siz bu exe olayına fazla kafayı takmayın elinde sonunda hallolur önemli olan güzel bir şey çıkması acele edip kötü bir şey çıkmasınımı beklerseiniz yoksa sabır edip usko style çıkmasınmı beklerisiniz....

aqon iyi çalışmalar.

bence hala çok kısa sonuncu resimde az daha yanlarından alıp uzatılsa süper olur

Hala Kısamı ?
O Kısalıkla ilgili bişey deil kıvrım olmadıgı için öyle gözküor .
Usko ile karsılastırabilrsin .
Exe yapımı Çok Sürmez editlencek Şeyler var .
Bakalım Hayırlısı ..

Selim keşke 1. kırmızı olana dewam etseydiniz çok süper olmuş walla helalllll (sıkıntıdan photo shop yapıyom kurtarın beni beah )

2321321.jpg

simgeyi inceltip o pelerindeki ince iki çizgiye sığdırırsanız görünüm %100 USKO olur exeylede kıvrımları yaparsınız ve olay biter. Lütfen yorumumu değerlendir.

agonpelerinshop1.jpg

bu şekilde diyorum inşallah değerlendirirsin.

Hala Kısamı ?
O Kısalıkla ilgili bişey deil kıvrım olmadıgı için öyle gözküor .
Usko ile karsılastırabilrsin .
Exe yapımı Çok Sürmez editlencek Şeyler var .
Bakalım Hayırlısı ..

iNş 2 saaate kaLmaz da exe biter :D biz de su lanet merak dan kurtuluruz Sabır saBır sabır 3 qundur bıktım :D

Bi Sorun CıKmaz inS de ßiTeR de PvPDe usKo yu YaSaRız waLLa uzun pelerin akLıma qiRdiqinden Beri Pk yapmanın Zevqi kaLmadı beaa :(:( ama uzun peLeRin qeLince w000w :D SabahLicaz ßea :D

fenadeilidareedexd.jpg

taro809 kardeşim bu pelerin tipinde pelerin üstündeki şekiller yukarı doğru çekiyor. bunun farkına war eğer 1. deki gibi olursa USKO ya en yakın pelerini 1. pelerinden alabiliriz gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt