[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

ssssssssssa.jpg

http://www.heralanda.com/wp-content/uploads/2021/03/xd-nasilimm.jpg
14673235jn6.jpg

şöyle bi pelerinimiz olmadı knight hayatımızda :korsanh: allah nasip eder inşallah... :)
aqonun pelerinini uskoyla kıyaslayalım ve eksikleri söyleyelim.
simge büyük fakat enine biraz küçültülmesi lazım.
pelerin biraz kaba duruyor sırt kısmı biraz inceltilebilir.
kıvrım biraz daha arttırılabilir. bunlar benim düşüncelerim :)

Selim keşke 1. kırmızı olana dewam etseydiniz çok süper olmuş walla helalllll (sıkıntıdan photo shop yapıyom kurtarın beni beah )

2321321.jpg

simgeyi inceltip o pelerindeki ince iki çizgiye sığdırırsanız görünüm %100 USKO olur exeylede kıvrımları yaparsınız ve olay biter. Lütfen yorumumu değerlendir.

agonpelerinshop1.jpg

bu şekilde diyorum inşallah değerlendirirsin.

Bi BaKıma Doqruda bu pembe peLerin cok qzL bu o Sistemmi aKLım Karsdı yaw :S:S:S

yanları hala inceltilmemiş off :s

bence yanlardan çok çok inceltilip çok uzatılıp azda kalınlığı alınırsa pelerinin süper olur bence usko pelerinlerine bakarak yapmaya çalışın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sizde Seyini Buldunuz Kılını Arıyorsunuz Bekleyın Yapılıyor İşte!

Sırt kısmı dalgalandığı zaman tümsek olmasa ve simge boyutuda ayarlansa süper olcek :D

peki kırmızı pelerindeki boyun kısmındaki beyazlığı görmüomuısun oda ayrı bi bug onunda farkına varın

beyler gördüğüme göre pelerin son haliyle süper olmuş emeğine sağlık aqon beyler lütfen sabır edelim aqon bitirince paylaşcaktır iyi forumlar herkese.

la nie benim pelerinimin rengi kırmızı degil yav :S o nasıl yapmış öle :S

fenadeilidareedexd.jpg

EN GÜZELİ BU BENDE ALT Tarafta BİRAZ DAHA KIVRIM OLURSA ŞEKİL DURUCAK

Bi BaKıma Doqruda bu pembe peLerin cok qzL bu o Sistemmi aKLım Karsdı yaw :S:S:S

ikisi aynı resim ben birkaç küçük değişiklikle neler yapılabileceğini gösterdim fakat agonun seçmemizi istediği pembe pelerinde bunların olması zor kardeşim :(

Harika Kardeşim Süper Bir ÇAlışma Sen ve Ekibin Bunu Yapıcaksınız az kaLmış . Başarılarınızın Devamını DiLerim.BoL çaLışmalar. ama 1-2 qüne kadar bu uzun pelerinin cıkıcanı düşünüyorum..
kolay qelsin..

PELERİNLERİN EXE İLE ALAKASI YOK ;) n3cmesh ile alakalı. uskonunkileri alıp pvp ile karıştırıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt