[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Nerdeyse bitirmişsin sanırım :) Başarılarının Devamını Dilerim :)

Eski systeme yeni bişeyler eklenerek yapılmış pelerinin yandaki yıtıklarının ve bug larının düzelmiş hali diğer ss lerdekilerden daha ii olur çünkü daha uzun gösterio 2. resimden ve 1 isteğim olucak eğer yapabilirseniz uskodaki gibi pelerin boyama olsun çok şey istioruz k.bakmayın ama yapabilirseniz artık yaparsınız herşey için sağolun aqon ve tekone :D

bitmiş bile ellerinze sağlık selim kardeşim ve Tekone (kb ismini bılmıyorum) en yakın zamanda biter inş

Süper olmuş :) Kenarları oLmasa bile böylede süper :) !

Son bişey daha eklemek istiyorum ben de 1-2 senedir pvp serverlara takılıyorum ve ko-cuce olsun başka siteler olsun sürekli takip ediyorum sizin çalışmalarınızı kıskanan bazı kendini bilmezler ortaya çıkıp abuk sabuk laflar söyleyebilir ama ztn bu herifler çocuk kadar aklı olan kişilerdir daha ergenliğini tamamlayamamış veya ergenlik döneminde bazı psikolojik sorunlar geçirmiş kişilerdir onun için bu şahısları dikkate almayın emeğinize göz dikenlerinde gözü çıksın iyi çalışmalar ;)

Aqon biLiyorum simdi sana bu haLini paylas bize yeter fln diyen arkadasLarımız cok olucakdır sana bise diyimmi bnce Tam oLarak bittikden sonra %100 oLdukdan sonra PayLas bn oLsam ole yaparım cunku sonar arkadna cok Laf edicekLerdir aLLah Korusun bi aksiLik oldu pelerin oLmadı [Tobe,Tobe] Ve o haLini PyLasdın sonra dicekler '' amq Aqon yarı yolda bırakdı bn biLiodum boLe oLcanı bu adam boLe ' Vs.Vs Bnce bittikden sonra PyLas krdsim bu arada 3.resimdeqi qibi iSe muhtesem oLmus o peLerin eLLerine SaqLık krdsim BasaRıLarının Devamını diLerim Bro bu arada Tekone Sanada Cok Tşkr ederim aqonun dedii qibi emeqin cok Bykmüs sanada hLL krdsim neyse arklar ins pvpde büyük bir devrim yasicaz hadi baKaLım ins ii olur bu biizm icin :D:D

TekOne yi önceki calısmalarından hatırlıyorum süper işler başardı.
Aqonda şuan çk iyi gidiyor.
başarabilrisiniz cocuklar tüm ko-cüce arkanızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt