[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

altı biraz kalın duruyor gibi ama belkide ss den böle görüküyodur. ama buraya gelmek büyük başarı :D iyi forumlar :D

KalınlıkLa alakası yok altına dikakt edersen 2 ucu sivri ortası basık yani irenç duruo düzeLtmesi Lazım :)

evet alt tarafı iğrenç durmuş ** bu oluyosa bunada şükür ne diyelim.hayırlsı

alt tarafı kalın oluyor nedense onu editlerse dalgalanmayı düzeltirse süper olur

Bakın by hackell ın alt resimdeki gibi incelik olsa usko tarzı süper olcak aqon snn gösterdiğin yukarıdan aşağı doğru kalınlaşıo :D dmdüz olsa bide aşağısı az kıvrık olsa süper olcak ...

Son düzenleme:

ya eskisine devam etse sorun yok diyorum size :D yanları hallettimi tamamdır

Bence Kıvrılma alt tarafta olmalı kıvrılınca harika görünüyor öyle bir SS alabilirmiyiz Selim

Aqon dikkat ettiysen uskoada üsten aşağa doqru gelen kısımda pelerin pek kalınlasmıo :)
(resim sahibi ByHackell)
http://i0906.hizliresim.com/2021/6/26/1107.bmp

kardesim benimde icimde ukte kaldı eskisinden ins. eskisi olur aynı uskoya benzemis demi :D
1. resim bu arada
eski sisteme yeni birşeyler katılmış hali en iyisi bence. şu iron scarecrow'a vurduğu fotoğraftaki sisteme devam etsin diyorum katılan varsa yazsın :korsanh:

1 ve 3 deki pelerin inceliği uygulanabilir çok uymuş kıvrılma filan

Bakın usko systemde aşağısı bazen ince bazen kalın olur nedeen derseniz elimizde okadar sağlam bir exemiz yok usko'nunki deişkendir ...
Biz okadar yapamayız ama en azından orasına kadar benzetebilirsiz .

tmm aqon sen calısmana baq suanki sorun bence alt kısımdaki kötü görünüm ve alt kısımda kvrılan bölüm olmaması bnu ayarlarsan sppr bir durum alır pelerin :)

Bakın usko systemde aşağısı bazen ince bazen kalın olur nedeen derseniz elimizde okadar sağlam bir exemiz yok usko'nunki deişkendir ...
Biz okadar yapamayız ama en azından orasına kadar benzetebilirsiz .

katılıyorum uskodaki gibi yapmayız ama buraya kadar gelmek çok ama çok büyük başarı zamanla yapılabilir ama vakit ister.

yapan sensin aqon senin düşünüp karar vermen lazım diye düşünüyorum.

Adam doğru sölemiş bakın şu resimdede farklı kıvrımlar var ama şu kırmızı pelerin gibi inceliği ve kıvrımı olursa süper olur :D

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    27.6 KB · Görüntüleme: 34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt