[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Tabiki Kısa ve uzun pelerin aynı anda kullanılabilecek .. (:

bence yeni bir bug daha meydana gelmiş 5. ve 6. resimde kosarken pelerin cizgili desenler kayıyor ama hallederler sanırım :-:

Okadar Bug'dan sonra buna bug diosan :D
Char dururken bile dalgalanıo daha ne olsun cok azcık kalınlastırıcam omuzların oraları .

Bilmiorum heralde bu gece de ayaktayız :D

SeLim 1 ve 3 . resimdeki PeLerinLer bnce cok qzL ve uSKo StyLe cok Daha yakın bu son eqLediqinLer qzL deiL bnce Hönk ama qene emeqe Saygı :) ama biLmiom 1 ve 3 resimLerdeqi pelerin daha qzL ..

Ama Süper waLLa birazdaha bakdım qeRcekden %90 uSko TyLe Biraz uzun biraz ince daLqaLanma artmaLı bnce kıvrıLma oLursa %98 usko xD

Son düzenleme:

Selim bence son yaptığın calısmada pelerin odun gibi duruo aLtlarını cok az kıvırırsan :D cektin resimlerde uskomu pvp mi anlayamicaz :D

Güzel yorumlar için teşekkürler .
Eleştiren yorumlar tabiki olucak ama usulüne göre yaparsanız sevinirm bazıları cıkıo diyo ben daha güzelini yaparım öyle kolaysa yapsınlar bu sözüm herkez için geçerli deil ..

Selim Döktürüyosun gene. hemen hemen bitmiş :)

bu arada arkadaşlar pelerinin rengi dxtlerinden ayarlanır. selimin yaptıkları n3cpart n3cmesh yani isilion pelerin vs.. renklerini kendin ayarlayabiliyorsun.

başarılar selim

selim kardeşim süpersniz tekone ve senin eline saglık birgün inş. bende sizin gibi olurum diye hayeller kuruyorum.uskonun kurucularının isimi bile hatırımda deil ama senin ismin bi ömür boyu ben ve bütün pwp oyuncularının aklında yer edinecek.ellerinize saglık.
yapamaz diyenlere kapak olsun.
selimi cekemeyen anten taksın.

bu arada selim kardeş 1. ve 3. resimlerdeki uzun pelerinlerin yanlarını düzeltirsen veya düzelmesse ayrıca paylaşırmsın yüzde 80 buglu veya vs.vs. diye benim çk hoşuma gittide enson pelerini kullanmak yerine onu kullanmak istiyorum paylaşmassanda canın saolsun ellerinize saglık tekrardan hadi iyi geceler biraz dinlenmek hakkınız.
bu arada iyi yorumlar için lütfen olmaz veya paylaşılmazsa iyi yorumlar küfüre dönüşmesin
iyi forumlar.

KONU GÜNCEL !!!

renk dxt lerle oynucan o kısa pelerine yapıyorlar uzuna hayli hayli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt