[Uzun Pelerin % 90 Fix]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Uzun Pelerin % 90 Fix]

Zaten Şuanda paylaşılanlardan hiçbirini anti-cheat diyemem ben 2 dkde versiyon ve portunu buluruyorum.

SOACS 'den başka anti diyebiliceğim exe veya ebenezer bilmiyorum.

Merak etme bundan sonra editenicek exeler bu exe üzerinden yapılır.sadece biraz zaman gerek

TABİ KODLARI BİLEMEM :D

Her Server'da olmaz Server Adminleri Eklemezse ..

aqon eline sağlık güzel devam ediyosun konuyu takip ediyorum sürekli exe olayını çözdükten sonra paylaştığında exeye eklenicek kodları yazmanda ricam olur bu şekilde bizde ekliyebiliriz :) resimler güzel başarılarının devamını dilerim.

Zaten Şuanda paylaşılanlardan hiçbirini anti-cheat diyemem ben 2 dkde versiyon ve portunu buluruyorum.

SOACS 'den başka anti diyebiliceğim exe veya ebenezer bilmiyorum.

Merak etme bundan sonra editenicek exeler bu exe üzerinden yapılır.sadece biraz zaman gerek

TABİ KODLARI BİLEMEM :D

PortLArını buLMakdan koLAy ne war harbidenN su an kı anticheatların adı var sadece hiç bi işlevi yok :S azcık anlayan işden hemen portunu buLuyo :D

Neyse Galatasaray'ın Maçı var Onu izliyim Hemde kafa dinlemiş OLurm başım ağrıdı sabahdan belli :S Sonra Tekrar Devam xD

Neyse Galatasaray'ın Maçı var Onu izliyim Hemde kafa dinlemiş OLurm başım ağrıdı sabahdan belli :S Sonra Tekrar Devam xD

Yaf SEn SU işi haLLet Ben Snn AyakLarına Gs yi Getirim x) cafe sahıbıyım alayı trko hastası bebeler sayende içe yapıscaklar xD

Başlat>cmd>netstat -n

:haha: al sana port versiyonu söylemiyim ban yerim :D

ne zman paylaşılacagı açıklanırsa çk seviniriz.bıtbıtbıtbıtbıtbıt

Her ne kadar sıfırdan yapılmamışsada ELİNE SAĞLIK

Sıfırdan yapmaya calısıp bitirsen daha guzel olurdu bu bükülmez gibime geliyor cünki normal pelerinn ebatları buyumuş ! dogru deilmi
tekrar saolasıN

Bu bendeki nasıl bi photo shoptur yaw :D walla bunları yaparken bitsede oynasak diye yaptım :):)

pelerin.jpg

Ama bence selim kırmızı olan pelerinie devam etmeniz daha iyi olurdu bunu ısrarla söylüyorum ama kusura bakmayın.

Arkadaşlar biz de Galatasaray'lıyız da olmuyor böyle, lütfen biraz daha dikkatli olun burası muhabbet yeri değil.

Ya türkiyenin gelecek prof.. bunlar abiim yaa aqon biraz fast pls sabırsızlıkla bekliyorumm...

uskodaki pelerinle alakası kalmamıs buglu halı daha cok benzıodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt