Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Databasede yaptığın birşey söylesene ?

ben sadece senin ne yaptığını söyleyeyim oda yeter

SADECE GÖREVLER SANA AYİT.

Benim verdiğim db yi kullanmış olsaydın zaten bu db daha bir hale gelirdi

DB den anlamazsın etmezsin birtek görev yazmayı biliyorsun.

tüm filesları benim (ki bunları satıyorsun) HARAM OLSUN SANA BILAL hakkımı helal etmiyorum

Ayrıca İtemler benim sana verdiğim dosyaları kopy paste ile yapıp durdun bu db yi

çoğu yerini düzelttim düzenledim. eğer dbyi alanlardan eski alanlardan biri okursa bu mesajı yazsın BILAL ne biliyor bugüne kadar kime yardım edebildi ??

DB benimdir istediğindir kadar kendini kandır.

sayemde o kadar da ekmek yedin keşke seni tanımasaydım kendinle beraber benide rezil ettin sen.

Hatırlıyorum biri pm attı (BILAL) yaptığın işleri çok beğeniyorum ortak çalışabilirmiyiz diye keşke sana hiç güvenmeseydim .

senin yaptığın şeyleri forumda en az 100 kişi biliyor. görev editlemek falan da hikaye artık birdaha benim sana verdiğim hiç birşeyide satma arkadaşım dedim ne varsa paylaştım seninle yazıklar olsun anti sistemi mi paylaştım seninle gelip burada konu açtın sırf miniloper olman için o paylaşımı sana yaptırdım.

sen bu kadar işe yaramaz bir insansın işte al db de senin olsun hepsi de senin olsun sen bir numarasın ama bir robotsun ?

Saolasın
------------------------------------
horozu coq olan koyde tavuklar hasat olur![ı][/ı]

ben sadece senin ne yaptığını söyleyeyim oda yeter

SADECE GÖREVLER SANA AYİT.

Benim verdiğim db yi kullanmış olsaydın zaten bu db daha bir hale gelirdi

DB den anlamazsın etmezsin birtek görev yazmayı biliyorsun.

tüm filesları benim (ki bunları satıyorsun) HARAM OLSUN SANA BILAL hakkımı helal etmiyorum

Ayrıca İtemler benim sana verdiğim dosyaları kopy paste ile yapıp durdun bu db yi

çoğu yerini düzelttim düzenledim. eğer dbyi alanlardan eski alanlardan biri okursa bu mesajı yazsın BILAL ne biliyor bugüne kadar kime yardım edebildi ??

DB benimdir istediğindir kadar kendini kandır.

sayemde o kadar da ekmek yedin keşke seni tanımasaydım kendinle beraber benide rezil ettin sen.

Hatırlıyorum biri pm attı (BILAL) yaptığın işleri çok beğeniyorum ortak çalışabilirmiyiz diye keşke sana hiç güvenmeseydim .

senin yaptığın şeyleri forumda en az 100 kişi biliyor. görev editlemek falan da hikaye artık birdaha benim sana verdiğim hiç birşeyide satma arkadaşım dedim ne varsa paylaştım seninle yazıklar olsun anti sistemi mi paylaştım seninle gelip burada konu açtın sırf miniloper olman için o paylaşımı sana yaptırdım.

sen bu kadar işe yaramaz bir insansın işte al db de senin olsun hepsi de senin olsun sen bir numarasın ama bir robotsun ?

DB Nin alt yapısı armatadhın ilk getirdiği 1299 db dir. prosedürleri herşeyi benim düzenlememdir.
Hiçbirşey koymadın.. Tek verdiğin krowazdaki NPCPOS idi.
Skilleri veyselden aldık. Herşeyi yapabilirim diyeceğin. Burda konu ben değil sensin. Böyle bir db yapamazsın. V4 üde Jck ye yaptırdın. Antilerinden seninle iken olaylar olmadan önce 2 kere sattım eski antini yenisi bile değil. Bunlara iznini vermiştin. Hakkı helal etmemek bu kadar basit birşey değil ben ediyorum. Seni iyice düşünmeye davet ediyorum.. [ Dua ediyorumki bütün konuşmalarımız kayıtlı ]

Editorlerle DB yapılmaz yapılsada adam olmaz mehmet abi.

Forumdaki bütün yardım konularını düzenleme kodlarını ben yazdım.
Senin yazdığın 83 prosedürü o kadar saçmaydıki ( Tek verdiğin ) Onuda yazarım buraya bir ara.

{ ITEM Tablosuda benimdi. Stoneları da ben ekledim. Selimin yardımıyla bahamut vs. de ekledik. Hero armorlarıda ben getirdim Rebirthleri ozan yaptı. hangi itemden bahsediyorsun ? }

Ben bişey bilmediğinden şikayetci değildim. Ortakken yaptıklarındı sorun olan.
Kendini kandırmayı bırak.

Son düzenleme:

Dosyaların içindeki smd leri fileslarına gönderdinmi ?

Son düzenleme:

Ebenezerin monsummon kodunu değiştirmişsn boss atamıyorm. Neyle değiştirdigini soylersen sevinirim ?

+monlu birşeydi hatırlamıyorum. Paylaşılan ebenezer programları ile değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:

--------------------------------------------------------------------------------

dbdekıelbıseler gıyılmıor tıklıyorum ustune gıdıo gerı donuyo nasıl duzeltebılırım euko clientri daha beter yapıyo en iyisi mmporg client elbiseleri nasıl giycem yardımcı olurmusunuz ayrıca valkyrilerde gıyılmıor bos kodları neler?

son olarak teşekkürler bilal teşekkürler sana
hala cevap vermedin bilal ? bahamut yok ayrıca içinde

Senin koydugun linkteki indirdigim dbyi restore edemiyorum başka serverlerin dblerini restore ediyorum ama o olmuyor:S

db sorunsuz gençler ben kurdum local e..

hala cevap vermedin bilal ? bahamut yok ayrıca içinde

Hero armorlar title verdiğinde giyilebiliyor..

userdatadan giymesini istediğiniz userın titleını 10 yaparsanız hero armor giyebilir. Bahamut yok evet.

Geri
Üst Alt