[Video] Eticat OnLine

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Video] Eticat OnLine

Evet. Linux tabanlı dosyalar. Debugging işlemide bu yüzden biraz zor oluyor.

peki client ne zaman yayınlanıcak şuan hangi aşamada % kaçlık bir uğraş kaldı bi tartışma platformu falan kurun bence.. meraklanmaya başladım :) ilk açtıgında bende vardım :) 26 level oldum ondan sonra bir lag girdi bidaha giremedik kapandı :D

Sorunlar üzerinde kalıcı çözüm getirmeye çalışıyorum. Ek olarak hilecilere özel tuzak sistem yapılandırıyorum. :) Bu kısmı eğlenceli olacak. 3 Gündür rahatsız olduğum için fazlada ilgilenemedim bir sorunu fixleyebildim. Siteyi 5 ay önce hazırlamıştım en baştan düzenlemeyi düşünüyorum. Questler için hazır table dosyası bulabilirsem kullanacağım yoksa tek tek düzenlemeye çalışacağım. Yani temelini sağlam atmadan bu sefer kimseyi ümitlendirmek istemiyorum. Bazen en büyük hayallerden bir aksilikte vazgeçebiliyorum. Birde geçen sefer ki gibi kotayı aşıp bende suç bulanlar olacağını göz önünde bulunduruyorum. Forum konusunu Alper ile konuşmuştum, forumda birçok private sunucunun reklamı yapılmakta ve eğer direk ko-cuce üzerinde forum kurarsak onların haklarını çiğnemiş olabileceğimizi düşündüğümüz için ayrı bir forum açacağız. Tek başıma herşeyin üstesinden (tabii destek veren birçok arkadaşıma teşekkür ederim; anlayışları ve sorunların üzerinden gelmeme yardımcı oldukları için) gelmeye çalışıyorum. Şuan için yeni bir forum açıp onunla ilgilenemem, malum kişiler ortalığı karıştırmaya çalışacaklardır. 2-3 kişi görevlendirmek istesem güvendiklerim bu işi yapmaz, güvenmediklerimede bu görevi veremem. Boş zamanlarımda local olarak sunucuyu açıp level atlıyorum, questleri yapıyorum ve normal bir oyuncunun yapacağı işleri teker teker yapıyorum. Hatta 2 adet client açarak Ronark Land'a bile gidiyorum :) Sonuç olarak sorunları teker teker düzeltiyorum. Şuan için yarın açılacak desem de inanmayın, yüz asır sonra açılacak desem de. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor, herkes için hayal kırıklığı oluyor. Bir ipucu daha vereyim; güvenlik konusunda son derece hassasım bu konuda dedicated firmaları ile Çinlilerle konuşmalar yapıyorum ve gerek web sitesi üzerinde gerekse client üzerinde açık kullanımını %99.9 yasaklamaya çalışıyorum. Şuanda client hafızasını denetim altına alabildim yukarıda da dediğim gibi sistemi güçlendirme, tuzak sistemlerle donatma ve hata affetmeyen bir yapı üzerinde çalışıyorum. Yani bir nevi anlık hile kontrol sistemi. Erişim istemeye kalktığınız anda, bilgisayarınızdaki bazı kaynakları kullanıp o bilgisayar ve internet ağı içinden hiçbir şekilde client üzerinden sunucuya erişim gerçekleştiremeyeceksiniz.

İlginiz ve yorumlar için teşekkürler.
Not: İyi bir üslup ile tartışacak kişiler için Muhabbet bölümüne Eticat OnLine ile ilgili konu açabilirsiniz, ama düzgün bir üslup için de yazılmayan yorumlarda ko-cuce forum kuralları geçerlidir. Ben yok sunucuyu açamaz Doğukan, Doğukan bunu yapamaz kelimelerine karşı değilim, elbette kendi fikrinizi ortaya atabilirsiniz ama ezici kelimeler, üstünlük taslama içindeki yorumlara karşı karnım tok olduğunu belirtmek istiyorum.
Not2: Facebook'da beni eklemeye çalışanlar kusura bakmasınlar tanımadığım kişileri eklemiyorum.
Not3: Dosyalara birçok teklif geldi ancak satmayı düşünmüyorum, düşünmeyi bile düşünmüyorum. Sizlerede önerileriniz ve teklifleriniz için teşekkürler.

İyi forumlar.

gerçekten güzel hayırlısıyla 1453 e bi başlasak oyuncuda gelir pus üzerinden server kendini ve inşallah çok daha fazlasını çıkartır.eğer sende istersen serverı gönüllü olarak test etmek istiyorum ne zaman açtığın kapadığın önemli değil. kota filanda yok baş ağrısı yapmam.yakınlaşayım sonra gmlik filan isterim düşüncesindeki çoluk cocuktan çok uzağım sadece adam gibi bi özel server olacaksa ki olacak gibi duruyor buna yardım etmek isterim ki benim gibi düşünen çok kjişi olduğunada eminim.

Samimi ve bugüne kadar ki kıt mantık düşünce sistemine sahip anlama zorluğu yaşayanlar için güzel bir ifade ortaya koymuşsun Doğukan.Pek fazla üstüne yorumada gerek yok sanıyorum

Sen bu serveri açamazsın bence. Çok fazla dosyalar çalınırsa korkusu var sanırım, zaten türkiyede hangi dc ye güvenebilirsin. o yüzden böyle devam ettikçe açamıcaksın gibime geliyo

Açılsa da kimsenin memnun olacağını sanmıyorm pek çok özelliği 1310 la eşit çünki sadece 1453 ko exe sini 1299 exesiyle uyuşturmuşlar latter var ama çalışmıyor sandığınız kadar 4 4 lük bi server olmıcak.1453 çin exesinin port ve versionunu ayarladım fakat ip üzerinden çalışıyor... Exe de rebirti çalıştıra bileceğimizi düşünüyorum ama zamanla,latter de proc larla çalıştırıla bilir belki.Nps den alınan görevlerin üstünde ? ve ! çıkmıyor onlarda halledile bilir ve bi çok çalışmayan olmayan özelliği de kendimizin yapacağını düşünüyorum.Ayrıca şuan 1453 nerdeyse tüm çin pvp sitelerinde var fakat download linkleri vip yada pre üyelik istiyor :)

Açılsa da kimsenin memnun olacağını sanmıyorm pek çok özelliği 1310 la eşit çünki sadece 1453 ko exe sini 1299 exesiyle uyuşturmuşlar latter var ama çalışmıyor sandığınız kadar 4 4 lük bi server olmıcak.1453 çin exesinin port ve versionunu ayarladım fakat ip üzerinden çalışıyor... Exe de rebirti çalıştıra bileceğimizi düşünüyorum ama zamanla,latter de proc larla çalıştırıla bilir belki.Nps den alınan görevlerin üstünde ? ve ! çıkmıyor onlarda halledile bilir ve bi çok çalışmayan olmayan özelliği de kendimizin yapacağını düşünüyorum.Ayrıca şuan 1453 nerdeyse tüm çin pvp sitelerinde var fakat download linkleri vip yada pre üyelik istiyor :)

Ozaman Milletin Memnun olucagı Bir server aç? '453 ko exe sini 1299 exesiyle uyuşturmuslar' Sen Hayla Bu sistemi Gateway Sanıyorsun Galiba? '1453 çin exesinin port ve versionunu ayarladım fakat ip üzerinden çalışıyor..' Zaten Bildigim KAdaryıla Önemli Olan İp Sistmini kırmak?
'Ayrıca şuan 1453 nerdeyse tüm çin pvp sitelerinde var fakat download linkleri vip yada pre üyelik istiyor' Çinliler Biraz Salak Galiba 10bin dolara Sattıkları Dosyaları 20dolarlık Pre üyelik ile paylaşıyorlar?Madem Bu Dosyalara Pre Üyelikle Ulasmak Bu kadar Kolay Ben Sana 100 Dolarlık Bir paypal Veriyim?Ayrıca Bu Sitelerden Vip Üyelik almayı senden başkası akıl edemeiyor? Bu kafayla 1098 e Geri don sen bence? vip üyelikle 1299 dosyaları alrsın:)

Bu arada Tebrikler Dogukan gerçekten Güzel bir sistem ama neden Linux Tabanlı oldugunu anlayamadım Bildigim kadarıyla bir çin forumunun 1453 Serverı Windows Sunucuda.linux olması işleri biraz daha zorlaştırır.En kısa zamanda Test için İpyi bekliyoruz.iyi geceler

İşin gücün yalançı çıkartmak demi :D
10 bin dolara Türk lere satılmak istendi, kendi aralarında satılmışsa bile dolar hesabı satılmaz bilmeden konusdugun burdan beli.
2. si google çevirisi kullan çin pvp forumları gez bulabilirsen :D
3.sü gir bi çin 1453 servere 1453 usko oynadıysan o koskocaman farkı anlarsın:D en basiti adamlar serverlist i kendisi yapmış nasıl gateway olamazki ve 1453 te innhostes e şifreli sistem yoktu 1310 files kullandıklarının kanıtıda orda
4.sü ip yi kıramam demedim istersem kırarım ama uraşmadım
5.si sen bi malsın çin 1453 ü nedir nasıldır görüp bilmeden atlama

Son düzenleme:

inş en kısa zmanda açarsın ama açman baya uzun sürer gibi hadi iyi çalışmlar.

Çok güzel hele Letter ve pus sistemi harika olmus bitirdikten sonra satisa sunarsan çok alici olur emin ol :)Başarılarının devamini dilerim...

İşin gücün yalançı çıkartmak demi :D
10 bin dolara Türk lere satılmak istendi, kendi aralarında satılmışsa bile dolar hesabı satılmaz bilmeden konusdugun burdan beli.
2. si google çevirisi kullan çin pvp forumları gez bulabilirsen :D
3.sü gir bi çin 1453 servere 1453 usko oynadıysan o koskocaman farkı anlarsın:D en basiti adamlar serverlist i kendisi yapmış nasıl gateway olamazki ve 1453 te innhostes e şifreli sistem yoktu 1310 files kullandıklarının kanıtıda orda
4.sü ip yi kıramam demedim istersem kırarım ama uraşmadım
5.si sen bi malsın çin 1453 ü nedir nasıldır görüp bilmeden atlama

:) Çinliler kimseye günahını bile bedavaya vermez. O VIP bölümde satılan dosyalar (fyko2.com, zeroko.cn (kapandı sanırım)) gibi siteler. Letter sadece görüntüde var, herhangi bir aktivitesi yok. Şöyle bir kanı oluşmuş kafanızda kurtaramadık gitti, ona bakarsak forumlarda v3 'de geçtik diye yazılar çıktı ama hepsi 1310 üzerine kurulmuş. Ayrıca v2 diye geçen sadece bir dosya çeşiti yok. Onlarca ebenezer, aujard, loginserv var ve bunlarda tek bir version'nun değil yaklaşık 10 versionun dosyaları var. En yeni v2 linux platformda çalışan dosyayı birisi aldı Çin'de. 20000$ ödediklerini söyledi satan kişi ki, bu parayı kolay kolay Çin'de çıkartabilir alan kişi, ayrıca dosyalarsa en az 10bin $ eder ama tamamı fixlenmiş halde. Yoksa buraya dosyaları ilk aldığım halde koysam bile kurabilecek kişi sayısını geçtim, sorunları fixlemek bile ayları alır. Örneğin düzgün çalışan bir loginserver'a (yanlış hatırlamıyorsam) 25000rpm istiyorlardı (yaklaşık 500$) bu da en ucuzu. Kısacası bendeki dosyalar likeko tarzı dosyalar, o sitelerdeki dosyalar çakma dosyalar :) Ayrıca letter için sadece prosedür geliştirmekle bitmiyor.

bu sw uzun zaman önce Açılıcaktı. tarih tam hatırlamıyorum
Bu tarih dediler şu dediler Sonra AÇılmadı. 1 sene olmuştur herhalde. tam olarak bilmiyorum
O zamanda Resim. Video koymuşlardı. Ama İşlev Yok xD

Kardeşim bir kaç şey sormak istiyorum, gördüğüme göre Usko olmuş oyun, sen tek tek mi yaptın, yoksa direk uskoyu mu pvp olarak aldın onu anlamadım, uskoyu pvp olarak aldıysan rebirt sistemi olurdu, sayfalara baktığıma göre yokmuş rebirt, bir kaç şey daha da sormak istiyorum, mesela cleaver görevi felan varmı ?

CyperSoniX1; Bu haliyle ilgili resimler eklemiştim o konudaki yorumları okursanız 1,5 2 sene önce yaşanan olayı anlayabileceğinizi umuyorum.
blackman06 ; Usko ile alakası yok :) Bu Eticat OnLine. Cleaver görevi vs... hepsi bulunmakta ve hepsi orjinal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt